Mamici de septembrie - octombrie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

vecinico: fata dulce si incruntata! Ma bucur ca sunteti bine!
Fetele intreaba cum reactioneaza bb2 la bb1, eu cu ale mele, cum a reactionat catelul la vederea Maiei? (daca te convingea, scapa tati de probleme la starea civila)
fresha:

33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

july ce dragutza e cum doarme si ce mutritze face....adorabilasi ce ritual de luat masa aveti
super tare.

38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

vecinico pai catelul a fost cam agitat in prima zi, curios nevoie mare sa vada ce tin in brate, l-am lasat sa se apropie cu nasul doar de picioarele ei, era disperat sa miroasa peste tot Apoi s-a mai calmat nitel iar acu nu prea se mai apropie de individa... merge efectiv pe varfuri cand ma vede pe mine cu ea in brate sau cand vede carutul. Ieri faceam eu dus si o pazea ta'su in carut afara, cainele dormea cam la 1 m de carut.. .a observat al meu ca s-a ridicat potaia brusc si era foarte atenta la carut... si Maia se trezise, doar ca dadea din maini si inca nu plangea..... deci il punem pe post de paza cred

andy multzam

_
Our future determines our past
Fasolica de S39+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

am mai vazut o printesa dulcica, ciufulita, maia e o frumoasa!
mamicutzelor, cit de fericite sunteti ca aveti puiutii in brate!!!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

vecinico pai catelul a fost cam agitat in prima zi, curios nevoie mare sa vada ce tin in brate, l-am lasat sa se apropie cu nasul doar de picioarele ei, era disperat sa miroasa peste tot Apoi s-a mai calmat nitel iar acu nu prea se mai apropie de individa... merge efectiv pe varfuri cand ma vede pe mine cu ea in brate sau cand vede carutul. Ieri faceam eu dus si o pazea ta'su in carut afara, cainele dormea cam la 1 m de carut.. .a observat al meu ca s-a ridicat potaia brusc si era foarte atenta la carut... si Maia se trezise, doar ca dadea din maini si inca nu plangea..... deci il punem pe post de paza cred

da, da, ca bine ziceti, si pe mine ma intereseaza aspectul. noi ii tot spunem lui Pucca despre Nedelcu, dar nu cred c-a inteles ea exact ce-o asteapta.

nu mai stiu daca v-am spus, dar in weekendul trecut am fost in vizita la niste prieteni cu copii si Pucca s-a jucat foarte frumos cu o fetita de 2 ani si ceva. eu stateam incordata ca un arc, gata sa sar daca pare ceva suspect, dar dupa un timp m-am linistit. si aia mica a tras-o pe Pucca de toate alea, i-a smuls un os din gura (os cersit cu mari umilinte), a udat-o - tot tacimu'. a fost o sfinta Pucca.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mami de Alexa

Felicic, alea sunt cu siguranta biberoanele, B-Free. Am sa vad daca pot comanda on line de pe site-ul lor. Sar'mana

July, noua de la 2 saptamani au inceput sa ne apara colicii. Poate aveti noroc, Doamne ajuta! Eu am vazut-o pe piti tau inca de la inceput! Dulcica foc.

Ankussa, Infacol nu se gaseste la noi dar contine aceasi substanta activa ca si Sab Simplex, la noi nu a avut efect. Multumesc mult pentru sfaturi

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

july, baga semnatura noua:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am vazut poze cu Maia, e o dulce

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ce mimica serioasa are Maia....e o scumpete!E un bebe foarte expresiv

Si cum andy.p e cu fratiorul, Felicic cu catelul, eu sunt cu trebile birocratice pentru copil nascut din parinti necasatoriti...asa ca sa ne mai spui te rog una alta cand si cum se rezolva

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Mai...am vazut iar poze, cu Carla de data asta, superrr

Mamicilor cred ca sunteti cele mai fericite din lume cu puiutii acasa

37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput