M-am hotarat.........adoptie - cap.50
Raspunsuri - Pagina 6
diciu spune:
Tzuni, La multi ani Mariei!!
Anca, mult succes maine, sunt alaturi de voi! sa vii cu "plasamentul in dinti" Sanatate micutzei!
Miha74, auoleu...eu urmez..ma simt de parca m-as duce la taiere, am o totala oroare, frica si neincredere in judecatori, justitie si cei de care depindem sa-si faca treaba...dar sper...nici nu concep altfel.
misha71, bine ai venit din concediu si mult succes in gasirea puiului!
claudia72, multumesc pt sustinere si succes la pregatirea botezului Biancai
Sabineta..pupici lui Rares si mult noroc la fixarea termenului de incuviintare. Nu va prind niciodata cand iesiti in parc...
Alecia...La multi ani!!!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
terry spune:
Felicitari fetelor care au trecut marele hop si succes celor care urmeaza!Asa e, cum spunea si Tzuni. Mai mult de 30 de minute nu dureaza "marele proces". asa eram si eu in ziua in care ne-au chemat la judecatorie. eu cand ma gandesc la instanta, imi inchipui o sala mare cu judecator cu ciocanel, roba si tot ce ii trebuie. aveam emotii cat casa in ziua respectiva. ma duc eu la coafor sa par o mama responsabila, ma fac gigea pentru eveniment si ne ducem. intru intr-o sala mica cu cateva mese la care stateau vreo 3-4 persoane. nici azi nu stiu care era judecator, grefier...toti erau in civil imbracati.eu tremuram ca varga si ma intreaba unde e copilul acum (referindu-se la adresa) si ii spun adresa fara sa specific cuvantul strada. noi stam pe o strada cu nume de poet si raspund: in "numele strazii". la care ma intreaba cineva de acolo dar "numele strazii" cine mai e? la care eu m-am uitat putin crucis si am raspuns deja degajata si mai mult contrariata si amuzata ca este un poet care a murit dar i s-a dat numele lui, strazii pe care stam. au inghitit galusca si noi am iesit cu o impresie proasta despre judecatori. asa ca fetelor...si ei "e" oameni!
asi spune:
Anca .Toate gandurile bune pentru voi.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Mari vesti nu am, dar sper sa aflu mai multe pana dupa-amiaza.
Pe 5 august, la primul termen, Judecatorul ne-a zis ca s-a consemnat acordul nostru pt plasament si ca la urmatorul termen nu mai e nevoie sa venim.
Asa ca, stau la serviciu, cu inima facuta ghem si astept sa mi se comunice rezultatul.
Problema mare e ca juristul, avand multe dosare, nu se mai intoarce la DPC, dar vad eu cum aflu.
Va multumesc pt pumnisorii stransi.
Ca sa ma mai relaxez un pic, va anunt ca am fost la logoped si am facut o evaluare. Se pare ca are doar un blocaj, nimic neurologic. Functiile motorii sunt foarte bine dezvoltate si a cooperat foarte bine, ea care e atat de timida. Logopedul a fost foarte increzator.
Oricum, in 2 luni de cand e la noi(Doamne, parca ar fi trecut ani), a facut progrese MARI. In fiecare zi spune cate un cuvintel nou, sau incearca timid sa faca o propozitie. Sunt tare mandra de ea.
Va tin la curent.
sabineta spune:
Anca suna pe asistenta ta sociala si roag-o sa sune ea la jurist (precis are nr) si apoi sa te informeze imediat ce are un raspuns.
Stiu ce simti, si eu am facut muuuuulte ture de cartier cand a fost declarat Rares adoptabil, dar eu asa am procedat si astfel am aflat repede decizia.
E groaznic sa astepti pana a doua zi
Anca Wish spune:
S-a pronuntat!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Mariaa spune:
Anca, din tot sufletul, felicitari!!!!!!!!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anca Wish spune:
Multumesc, Maria!
Din pacate, bucuria mea a fost umbrita de alte vesti primite "la pachet" cu vestea plasamentului. Si iarasi, din pacate, nu le pot scrie aici.
Sper, doar sa fie bine pana la capat.
Doar un lucru pot sa scriu: daca nu se pronunta astazi, luni trebuia sa duc copilul inapoi maternalei.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
diciu spune:
Anca, ma bucur mult pt vestea ce ne-ai dat-o! Important este acuma ca puteti avea fata cu voi si mai departe.
Sa dea Dumnezeu sa devina adoptabila cat mai repede si orice probleme sa se rezolve asa cum trebuie cu trecerea timpului. Azi ati reusit sa treceti peste un hop. Muuult succes in continuare!!!!
Poze Sabina Teodora
anda
"daca dragoste nu e...nimic nu e"