M-am hotarat.........adoptie - cap.50

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Anca,imi imaginez ca sunt probleme, dar astazi incearca sa vezi partea plina a paharului: o victorie din marea batalie. Sunteti pe drumul bun si pana la urma, se rezolva. N-are cum sa fie altfel...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Felicitari Anca . Mult succes si in continuare. Sa terminati totul repede si fara incidente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Anca, Felicitari pentru astazi!
Stiu ca iti este greu cand privesti lucrurile in ansamblu, dar unele batalii se castiga cu pasi marunti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca felicitari!E o victorie care trebuie sa va incurajeze.

Sabineta imi cer scuze dar am uitat.Batranetile....

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Anca, felicitari...imi inchipui ce stresant a fost. Ati mai facut un pas Am ramas muta cand am vazut-o pe micuta voastra, arata ca o mica zana.

Tzuni, azi am aflat ca s-a publicat ordonanta in Monitorul Oficial si m-am gandit la tine. Pana la urma o sa beneficiezi de prevederile ei

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sal'tare tuturor!
Mama ce depresie m-a apucat cind am ajuns acasa si am vazut iarba uscata si nici un bolovan, nu mai zic de un delusor, acolo, de saminta.
As fi mai stat printre munti, vai si stinci inca pe atita, insa ma cheama datoria.
Ca sa nu mai zic de pun'te masa, scoal'te masa, mai ceva ca la mama acasa (miha74 am rezistat tentatiilor si ca dovada am ajuns acasa chiar cu 1 kg in minus pentru care sint foarte mindra)

Anca sanatate multa minunatiei tale si felicitari pentru reusita. O sa fie bine, ai sa vezi.

Diciu iti tin pumnii sa fie cu noroc pe 24. Hai ca nu-i asa de negru.

Claudia si succes la plasament si la organizarea botezului Biancai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Multumesc, fetelor! Sper sa fie totul bine pana la capat.
Cand ajungi acasa si auzi o voce bucuroasa care te intampina cu "mami mea", nimic nu ti se pare prea greu.

Diciu, peste fix 2 saptamani, sper sa ne dai o veste buna.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna ziua, dragi mamici.
explicat-mi cat de cat, ca simt ca mi se urca sangele la cap. Deci daca depun dosar de plasament, intai cauta o maternala? Am intrebat azi avocatul, Diciu, si a zis ca asa ar fi dar nu e sigur. Iar daca cer plasament ma pun sa semnez ca nu doresc adoptie? Posibil sa nu doresc adoptie dar ea cat timp poare ramane la mine in plasament? Poate veni alta familie sa mi-o ia? Nu mai inteleg nimic si sunt un pachet de nervi. Astept putina luminare va rog!!!

Alexandru, tati de copil perfect
_
Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

De obicei la copii abandonati DPC-ul e obligat sa instituie o masura de protectie adica plasamentul de urgenta sau simplu in functie de fiecare caz.Plasamentul copilului se face in familia largita, asistenta maternala, centre de plasament sau alte familii.
Daca tu depui cerere de plasament nu te poate obliga sa semnezi ca nu vrei sa adopti copilul.Copilul poate sa ramana la tine cat dispune Directia sau pana cand vine o alta familie sa o viziteze in vederea adoptiei in momentul in care e declarata adoptabila.
Vezi ca acum dupa scandalul de la Bistrita sunt foarte atenti cu plasamentele.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Care "alte familii", asi? CU sau FARA atestat?
Ca am vorbit cu a.s. si mi-a spus ca daca vreau plasament de urgenta NU TREBUIE sa am atestat, ca daca am, nu-mi aproba DPC-ul plas. de urgenta.
Adica, dupa mintea mea creata: mie nu-mi da un copil in plas de urg, daca am atestat (adica sint cautata peste tot, scuze!), dar altuia de pe strada (poate fi si aurolac) ii da DPC-ul copil cu ochii inchisi.
So?
Sint eu nebuna, sau CE NAIBA SE INTIMPLA IN TARA ASTA????????????

Mergi la inceput