M-am hotarat.........adoptie - cap.50

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Chiar nu trebuie sa generalizam. NU toti a.s. sunt la fel.
Si, in plus, repet ce am mai scris si intr-un capitol trecut. nu a.s de la dep adoptii sunt vinovati pt ca nu sunt copii adoptabili.
de asta se ocupa dep de anchete si cei de la adoptii nu afl ade cop decat atunci cand sunt declarati adoptabili.
asta-i mersul lucrurilor... bine sau rau... asta e
in plus, vb acum doar de bucuresti, lucurile merg foarte bine in 2 sectoare, 2 si 4, mai incet in celelalte...
dar cel putin nu auzim din capitala lucruri de genul "nu se dau plasamente la familii cu atestat"...

exista si a.s care-si fac treaba, mai mult, o fac cu sufletul, stiu legea, dar si portitele ei, si fac tot ce le este in putinta sa te ajute.
eu, din fericire, am parte de un astfel de om. si ce bine este sa ai cu cine sa te sfatuiesti, sa stii ca se chinuie pt familia ta, sa ai incredere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Da,dar ce rari sant astfel de oameni...foarte rari din pacate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

Intr-adevar, din ce citesc pe aici si ma ingrozesc, sunt destul de rari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
Citat din mesajul lui sabineta
nu a.s de la dep adoptii sunt vinovati pt ca nu sunt copii adoptabili.
de asta se ocupa dep de anchete si cei de la adoptii nu afl ade cop decat atunci cand sunt declarati adoptabili.

Nu stiam asta. Pai atunci e curios cum de se pling ca nu au timp, pt ca nefiind prea multi copii adoptabili, cu ce-si mai omoara timpul?

E bine macar ca mai sint si oameni cu suflet.
Si eu mi-as dori sa pot avea incredere in cineva, sa stiu ca daca ii spun of-urile mele, chiar ma intelege. E mare lucru sa stii ca te intelege cineva cu adevarat. Nu e usor drumul pe care l-am ales, insa cind vezi ca tocmai cei care ar trebui sa te ajute iti pun betze in roate, in cine sa mai ai incredere?
Doar in Cel de Sus si atit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, nu ma pot abtine. Asi are o veste minunata, dar va las pe ea sa v-o spuna. Sunt asa de fericita!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

vine cumva???

daca voi sunteti bucuroase, sunt bucuroasa si eu
sa va tina mult si bine bucuria asta! si sa va aduca multe bucurii la randul ei

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Asi,te rugam da-ne vestea minunata!!!!

Mergi la inceput

Asi nu ne mai fierbe! E ce credem noi??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Hai asi cu vestea, nu ne mai tine in suspans:)!

Am si eu noutati:D!!!!! Dar o las pe Asi prima:)!

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Da' voi ati pus artileria grea pe noi?
Pai daca fac infarct, cum imi mai dau astia atestatu' bre?
Irene te somez sa spui, ca pt a-mi linisti palpitatziunile de inimoasa mica ce sint, am catat p'ici pe colea si am zarit ceva, ceva...asa ca daca nu spui tu....dau linku' eu!

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

Mergi la inceput