M-am hotarat.........adoptie - cap.50

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

CE E??????
Mai bine dati linku' ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Irene te risti? Vezi, deja am adepti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Ma faceti sa rosesc!

Dragele mele, trebuie sa-mi schimb semnatura! a aparut, este un bot de fetita de un an si patru luni si sper ca in cateva saptamani sa o avem acasa. Prima data am vazut-o pe 2 septembrie. Prima vizita nu a fost concludenta:) (de unde si postarea mea la subiectul despre primele intalniri cu bb), asa ca ne-am hotarat sa o mai vedem. Pe 8 septembrie am decis sa o adoptam. Deja acum am facut progrese si am inceput sa primim si zambete de la ea, asa ca stam topiti si ne uitam la buburuza rasfatata. Pentru mine e un miracol, nu-mi vine sa cred ca am gasit-o si ca e...perfecta.

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

felicitari pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Si ca sa revin cu picioarele pe pamant: gogoasa e foarte atasata de asistenta maternala si de familia acesteia. Sursa de muuulte griji pentru mine, dar sper ca lucrurile sa se rezolve treptat, pe masura ce se va familiariza cu noi.

Nu peste mult timp de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuelita spune:

Irene, felicitari!!!!

Faptul ca e atasata trebuie sa te bucure, asta inseamna ca a avut parte de o dezvoltare emotionala normala! Asta e foarte important si e baza pentru ca bebe sa se ataseze de tine, chiar daca va dura putin uitarea maternalei!

Not flesh of my flesh
Nor bone of my bone,
But still miraculously
My own.
Never forget
For a single minute:
You didn't grow under my heart
But in it.

Mergi la inceput

FETITA TA! E cea mai minunata veste! Sa fie sanatoasa si sa te bucure orice clipa alaturi de ea.

Mergi la inceput

Nu-ti fa griji. Ti-a zimbit cind te-a vazut! Asta e cel mai important lucru. Inseamna ca te-a acceptat din prima clipa. Tu crezi ca ea nu a simtit ca este a ta? Din cite am citit pe aici, pe forum, am ajuns si eu sa cred ca este purul adevar faptul ca ei ne aleg pe noi. Si oricum este micuta, deci va uita mai repede.

Mergi la inceput

Curios. Am postat mesajul de 2 ori, din greseala si nu am mai putut sterge niciunul.

Hai Asi ca luam foc aici!!!! (sa fie fratior, sa fie surioara.... )
Oare sa fie 2 mamici fericite in aceeasi zi? Ar fi nemaipomenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Felicitari mamici!!!!
POZE,POZE,POZE.....

Mergi la inceput