M-am hotarat.........adoptie - cap.50

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Irene,felicitari pentru buburuza!!!!Scriu si-mi curg lacrimile...

Si...totusi asteptam vesti de la ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

nu am mai intrat de cateva zile si....gasesc si calde si reci.

Irene- ESTE NEMAIPOMENIT! doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati alaturi de ea pana la adanci batraneti

asi- hai si tu cu vestile bune!

cat despre cealalta discutie...sunt ingrozita si scarbita! Din fericire cum va mai spuneam, eu am parte de o AS deosebita si psiholoaga asemenea! ce stiu este ca se zbate, ca alearga foarte mult si nu au nici o facilitate. Fac teren, vizite, si curse intre juridc, primarie....nu vreau sa iau apararea nimanui, dar eu chiar am nimerit BINE!

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

si acum cateva cuvinte despre Matei, am tot fost saptamana asta cu el la controale. Suntem de la foarte bine in sus. La 8 luni avem 8600g si 71 cm ,la neurolog ni s-a spus ca se pare ca am depasit momentul. Ramanem sub observatie si trebuie sa continuam cu kinetoterapia.

suntem foarte fericiti, asa ca ne-am dus si ne-am destrabalat la babyexpo.

diciu- sa stii ca ne vom gandi la tine pe 24 septembrie.

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997)
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Miha ma bucur ca Matei este bine. Nici nu avea cum sa fie altfel la cit de puternica si adevarata este dragostea din jurul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Aaaaaaasi trebuie sa-mi caut alta prietena cu care "sa ma tin de minutza"?

Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126843

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Irene - Felicitari !!!!
Asi ce veste buna ne dai? Ne lasi sa fierbem in suc propriu?

Misha ce faci? Iei atestatul? Cand?
Miha mult succes cu bb . Si eu am fost la neurolog cu Bianca, si este bine. Ea a avut scor apgar 7-8. Acum am trecut de la plans la alintare si la ganganit, nu mai dormim toata ziua si papam foarte mult.
.
Va pup. Claudia

MAMI DE BIANCA
http://community.webshots.com/album/565950448ZZCdpV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrada77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Iti dau manuta mea ca e goala,deocamdata...

Mergi la inceput

--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Iti dau manuta mea ca e goala,deocamdata...

Si ma alatur voua si va dau minuta mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellyagl spune:

Andrada ,hello ubita !
daca tot ati primit atatea vesti bune , hai sa vin si eu cu una foarte buna .
desi n-am scris,v-am citit permanent si va "cunosc"pe toate,am indurat ca si voi ....e luuuunng tare drumul asta si e grea asteptarea !!!! am fost foarte dezamagiti ca a trecut 1 an si n-am vazut niciun copil (aveam atestat din iulie 2007 ) ,era cat pe ce sa nu refacem atestatul ;multe persoane mi-au spus ca nu rezolvi nimic fara sa dai spaga ,ori noi nu concepem sa cumparam copilul ,el e un dar de la Dumnezeu . pana la urma l-am refacut in iulie si.........minunea a aparut in viata noastra !!!! pe 17 sept am primit un telefon. in acea zi aniversam 14 ani de la nunta si am primit cel mai frumos cadou !!!! pe 18 am vizitat-o ..NE-A CUCERIT PE LOC PE AMANDOI . SUNTEM TOPITI PUR SI SIMPLU ,EA E FETITA NOASTRA !! are 3 luni ,in certificatul de nastere are doar 2 liniute; e atat de frumoasa , e perfecta pentru noi !!!! era imbracata in roz cand am vazut-o ....e superba ! are o gurita micuta,nasucul carn si 2 ochisori negri care s-au uitat lung dupa noi si ne-a studiat ,apoi a adormit la noi in brate . nu stiu ce era in sufletelul ei ,dar noi eram atat de emotionati ..........
ea ne-a schimbat viata ! luni o luam acasa in plasament de urgenta .

vestea asta a venit pt noi cand ne asteptam mai putin ,aproape ca nu-mi vine sa cred . sunt atat de entuziasmata !!! e extraordinar acest sentiment !

INGERASUL RARES
"Langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii " O.Paler

Mergi la inceput

Inchid calculatorul si il deschid din nou,din ora in ora.Sint atitea vesti bune astazi si ma bucur alaturi de voi.
Cellyagl, sa-ti traiasca fetita si sa fie fericita toata viata alaturi de voi!Nu cred ca exista bucurie mai mare pe lumea asta decit venirea in viata noastra a copiilor.Te rog,trimite-ne pozici cu .

Mergi la inceput