M-am hotarat.........adoptie - cap.50
Raspunsuri - Pagina 16
misha71 spune:
Doamne, ce zi superba! Cite vesti bune!
Pai vad ca s-au incins deja 2 hore: una de mamici (Irene, cellyagl si sa speram ca si Asi va veni cu stirea-oficial, ca pina acum doar am presupus)....si noi, care doar visam sa ne prindem in hora lor.
Lasati fetelor ca incet-incet o sa ne intilnim si noi prin hora asta plina de fericire a proaspetelor mamici.
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126843
Mariaa spune:
mama miaaaa, m-au luat fiorii citindu-va felicitari si sa va iubiti mult! atat va spun, mamicilor!!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Anca Wish spune:
Asi a ajuns aseara acasa foarte tarziu si poate ca asta e motivul pentru care nu a scris. Aveti putintica rabdare. (asa ma mananca degetelele, dar rezist, rezist!)
Irene felicitari din tot sufletul, mami!, Nu fi ingrijorata, fetita mea are 4 ani si le spunea maternalilor "mami" si "tati". Ne-a speriat ca nu stia nimic despre situatia ei, nu fusese pregatita in niciun fel, dar s-a atasat/acomodat imediat. Ne-a spus "mami" si "tati" dupa 1 saptamana si a inflorit de cand e la noi.
Cely, felicitari si tie. Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea.
Maaaama, ce de vesti bune! Ma bucur mult, mult pentru voi.
Tzuni spune:
Vin si io sa bem sampanie pt noile mamici!
Ce frumos! Va felicit din toata inima, dragele mele!
Irene, si Meri a mea avea un an si 3 luni, dar un psiholog cu care am vorbit mi-a spus ca e o varsta la care memoria este de scurta durata. Prin urmare, desprinderea de maternala nu va fi atat de grea daca ii oferiti voi, dragostea voastra. Meri a plans putin doar in prima noapte, dar apoi s-a purtat de parca am fi fost impreuna dintotdeauna.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
asi spune:
Acum am ajuns acasa si primul lucru m-am asezat la calculator sa va dau vestea cea buna.
AVEM O FETITA!
Are 1 an si 4 luni si e perfecta.Inca sunt sub influenta "nasterii" care a fost extrem de emotionanta si incarcata.Va dati seama ca de emotie era sa uitam sa ii dam jucaria pe care i-am dus-o?Nici nu am fost in stare sa ii fac decat o poza , si aia cu telefonul , asta dupa ce mi-am pregatit aparatul, am incarcat acumulatorul etc.
Doamne! a fost atat de minunat si emotionant de nu va pot spune.
Pot doar sa va spun ca am gasit oameni MINUNATI care s-au ocupat de noi si ne-au sprijinit si ajutat.Deci nu va pierdeti speranta ca inca sunt oameni care se ocupa de copii.
Sunt mandra , fericita, nerabdatoare ,putin ingrijorata........ dar ia priviti-mi semnatura!
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
FELICITARI, MAMICOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
Mariaa spune:
Asi, FELICITARI!!!!!!!!!!!! cat ma bucur si pentru voi!!
wow, 3 dintr-o lovitura!!!!
sa fie de bine ca mai citesc cei de la DPC pe aici ?!
DOAMNE AJUTA! Sa fie sanatosi puisorii si sa va aduca numai bucurii!!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
asi spune:
Multumesc fetelor sa va dea Dumnezeu sa simtiti ce simt eu acum!
Maria daca citesc cei de la DPC-uri aici si se rezolva treburile mai repede pentru copii atunci clar ca e de bine.Chiar ii invitam sa citeasca.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Sa citeasca, sa citeasca, da' sa mai si invete din greseli, nu sa faca mai rau, doar din razbunare.
Eu nu mai pot de fericire. Cred ca e cel mai frumos capitol din istoria acestui subiect. SA TRAIASCA CAPITOLUL 50! TRAIASCA DC-ul!!!!