Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 8
sabinel spune:
denisa.g azi am 40s si o zi dupa UM. ar fi trebuit sa nasc pe 28 august, insa am refuzat inducerea, pentru ca simteam ca trebuie sa mai stau. daca pana martea viitoare cand implinim 41s nu nasc, ma duc la spital si nu ma intorc de acolo fara mandra
tzitziri mai sta cel putin o saptamana. uite-o pe puturoasa mea, ca ma rog de ea sa iasa si nu vrea.
40+
tzitziri spune:
Denisa, dar pana de curand nu erai si tu consemnata la pat?..lasa ca ne facem si noi mari si sa vezi atunci plimbari
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Denisa, dar pana de curand nu erai si tu consemnata la pat?..lasa ca ne facem si noi mari si sa vezi atunci plimbari 35+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Ba da, dar in ziua cand am facut 38 sapt mi-a zis sa incep sa fac multa miscare . Inca putin si scapi si tu de statul la pat
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sabinel denisa.g azi am 40s si o zi dupa UM. ar fi trebuit sa nasc pe 28 august, insa am refuzat inducerea, pentru ca simteam ca trebuie sa mai stau. daca pana martea viitoare cand implinim 41s nu nasc, ma duc la spital si nu ma intorc de acolo fara mandra tzitziri mai sta cel putin o saptamana. uite-o pe puturoasa mea, ca ma rog de ea sa iasa si nu vrea. 40+ |
Felicitari mamico!! Asta da sarcina dusa la termen
Multa sanatate si nastere usoara iti urez pt ca in orice moment poate sa se hotareasca bebe tau sa vina pe lume.
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
felicic76 spune:
tzitziri: tu nu te potolesti cu pesimismul nici cand o sa te vezi cu bebe sanatos in bratzw Si atunci o sa mai cauti probleme........ Nu ti-am spus de" prematura" prietenei mele nascuta la 33 sapt-35 sapt cu aproape 2000 gr, care acum are 2 ani si ceva si m-a intrebat daca m-a intepat tanatarul de am burta? Anofel-ul de acasa i-a promis daca mai pune astfel de intrebari
Fara gluma, toate am depasit perioada critica, fruntea sus!
sabinel: nitel in loc de inducerea aia de la spital! ai motive serioase sa-ti pui sotul la treaba! (eu as prefera metoda asta decat ulei de ricin, calciu etc)
33+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
sabinel spune:
denisa.g sarumana si sa dea Domnul sa fie bine si usor, asemenea si tie, vad ca mai ai putintel de tot.
felicic76 nu vrea, ii este frica rau, de parca am fi de portelan si ne-am sparge. in schimb in fiecare dimineata la cafeaua cu muuult lapte o indeamna: hai Amalia, haaai! rezultatul? vorbeste la pereti de mai bine de 2 saptamani. se vede ca-i incapatanata, ca el. ma retrag de acum, va pup si o noapte linistita sa aveti.
40+
babytza spune:
Felicic tu ti-o cauti rau cu semnele alea obscene..... Nu ti-e mila de cele care nu au mai....de multa vreme ?????
Eu am venit dezamagita din oras, nu am gasit nicaieri centura postnatala...
Am luat in schimb inca 2 biberoane, pompa de san si recipiente de depozitat lapticul si mancarea mai tarziu.... Dar mi-a promis domnisoara de la chicco ca ma va suna in 2 sapt cand ajunge marfa.Vor avea cu siguranta si masura S. Sper doar sa nu se grabeasca piciul....
Aaaaaaaaaaa si am cumparat si eu de la ikea balansoar pentru alaptat. Imi place la nebunie.
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
babytza spune:
Tzitziri mamico, m-ai facut de am citit de 2 ori ce ai scris tu. Ca nu intelegeam. Unde sunt vestile proaste ????? Ai uitat sa le mentionezi ??? Mai ai putin si o sa ai puiutul in brate poate atunci te linistesti....
Valentina 35 + David
poze
nikolici spune:
Buna seara fetelor,
Am ajuns si eu acas dupa o zi intrega petrecute prin cabinete si clinici.
Am inceput cu prenatalul care ca sa-l dobandesti este un drum lung de parcurs si de umilintza in caldura asteptand ca doctora sa-si termine discutiile private...sau tzigarile fumate in cabinet...daaa in cabinet fetelor.OFFF
Pe urma du prentalul la munca si stai cu toti de vorba ca na este ca o papusha pt ei acum .
Iar pe urma ca na s-au nimerit tot azi m-am dus la control gine. la doctora mea unde nu se fumeaza si se respecta gravidele..thnks GOD.
Mi s a facut eco si am ni s a spus ca inca avem circulara in jurul gatului si ca avem 2300gr.
Sapt viitoare mi am programat sa ma duc la un ecograf mai performant sa vedem ce se vede si acolo ca in functie de asta sa vedem cum nastem.
Iar seara mi am incheiat o cu un curs despre mamici...destul de plictistor pt ca in special era facut ca sa-si faca ei reclama la alte cursuri cu bani ...si nu putzini.L am mai carat si pe sotzul cu mine...ca sa nu mai zic ca toate erau in primul trimestru, eram cam in plus pe acolo, dar ma rog....s-a treminat si sunt acasa.
PUP fetele
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 37
camera Karinutzei
babytza spune:
Nikolici felicitari pentru bb grasun.
Ne nu mai pune la suflet toate prostiile...Asa este in Romania...Lume nesimtita...
Valentina 35 + David
poze