Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Andy,eu am apa calda ,numai ieri s-a oprit pana seara dar azi am avut tota ziua.
Ti-ai luat camasi si sutiene de alaptat?Daca da zi-mi de unde?
Eu acum tot intreb de una de alta dar binenteles ca si eu voi cauta .
Andy maine schimbam semnatura

31+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumim de incurajari...nu sunt excelente vestile, dar eu sunt linistita pentru ca am ajuns aici....serios ca acum 4 saptamani nu ma vedeam aici..si poate am parut putin dezarmata dar nu sunt!Nici macar daca nu se intoarce.

www.fetalmetrics.com/" target="_blank">Aici e cred cel mai complet link pe care l-am gasit pentru estimarea greutatii dupa diferite formule in functie de principalele dimensiuni....trebuie doar sa dati multi de 'I agree',dar pana la urma merita.

EDIT:De pe linkul de mai sus la noi la eco de pana acum (ultimele doua) se potriveste AC/HC/BPD/FL Equations - Headlock (chiar la gram!).Deci cred ca asta e formula pe care o aplica si softul de la ecografe...daca ma iau dupa asta ar trebui sa avem 2980 gr...

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Andy,eu am apa calda ,numai ieri s-a oprit pana seara dar azi am avut tota ziua.
Ti-ai luat camasi si sutiene de alaptat?Daca da zi-mi de unde?
Eu acum tot intreb de una de alta dar binenteles ca si eu voi cauta .
Andy maine schimbam semnatura

31+Sergiu

Bine ca ai noi de ieri n-am mai avut deloc.Camasi mi-am luat din selgros si real ,iar sutiene de alaptat mi-am luta de str Doinei de la un magazin Roberta ,sunt de jolidon.
Da da maine schimbam semnatura...ce mari ne-am facut!!!!

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

burticute, am inteles ca de nascut se naste in camasa de noapte, dar dupa se poate sa stau in pijama? adica mi-e mult mai comod sa dorm in pantaloni, nu suport camasile ca se ridica, se incolacesc in jurul meu si in loc sa dorm ma foiesc.
off topic: am scapat de moderarea postarilor, iuhuuu

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sabinel, eu stiu ca nu e indicata pijamaua pentru ca atunci cand te duci la control nu e deloc practica..sau cand iti fac toaleta.Asa ca mai bine suporti cateva zile sa stai in camasa de noapte....

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

la asta nu m-am gandit, cu toaleta... incep sa am emotii

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

burticute, am inteles ca de nascut se naste in camasa de noapte, dar dupa se poate sa stau in pijama? adica mi-e mult mai comod sa dorm in pantaloni, nu suport camasile ca se ridica, se incolacesc in jurul meu si in loc sa dorm ma foiesc.
off topic: am scapat de moderarea postarilor, iuhuuu

40+

Nici eu nu8 sunt innebunita dupa camasi dar ni se face toaleta dimineata si seara si e mult mai comod cu camasa.
Tu nu ai de gand sa nasti??? Am vazut la semnatura 40+

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burticute si mamici.
Azi m-am cam plimbat... maine cred ca stau cumintica.

Eu as sta in orice numai sa ma trimita mai repede acasa... Cu clisma, ce sa zic, am mai facut, nu a fost placut pentru ca eram imobilizata la pat. Mai rau de atat nu se poate. Acum daca trebuie nu am de ales. Decat cine stie ce probleme, mai bine clisma.

Azi am primit rezultatele la analize. Ma pun sa vad ce mi-a iesit prost, ca pana ajung la doctorita de familie...

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziri eu zic ca vestile sunt bune!!nu mai fi pesimista , david mai sta pana vinerea viitoare sigur!!!oricum stiu ca tu te menajezi cat poti si stai la patasa ca nu-ti fa griji il mai duci 1sapt si un pic

va pup pe toate n-am citit ca n-am avut timp am alergat toata ziua si maine la fel

noapte buna

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nu vreau sa va oftic - pe cele care stati la pat - dar noi am fost mai devreme pe plaja, ne-am plimbat muult... apoi am fost la terasa, am papat, .. apoi iar la plimbare......... ce bine e sa-ti recomande dr-ul multa miscare

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput