Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 22
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu la 40+...cat ai tu...e normal orice ![]() carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
ai fost adorabila la faza asta40+
denisa.g spune:
Gata fetelor. Am facut cumparaturile de rigoare - am luat ardei kapia proaspeti si multe altele pe langa, dar acu' cine sa-i gateasca ca eu am obosit carand la sacosele :))
Acum odihna cat pot si mai incolo trec la tigaie - ideea e sa fie gata pe la 5 cand vine si sotiorul sa papam impreuna.
Aaaa!! Am uitat sa va spun: am luat muuulte prajituri 

38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Gata fetelor. Am facut cumparaturile de rigoare - am luat ardei kapia proaspeti si multe altele pe langa, dar acu' cine sa-i gateasca ca eu am obosit carand la sacosele :)) Acum odihna cat pot si mai incolo trec la tigaie - ideea e sa fie gata pe la 5 cand vine si sotiorul sa papam impreuna. Aaaa!! Am uitat sa va spun: am luat muuulte prajituri ![]() ![]() ![]() 38 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
vreau si eu prajituri

cred ca ma duc si eu la cumparaturi,eu as manca sfecla rosie
37+andrei sebastianAMR 3 saptamani
denisa.g spune:
Ce faza: ne facem pofta una alteia:
Ratonelu m-a scos pe mine din casa sa iau ardei, eu pe tine dupa prajituri, cine se mai duce dupa sfecla??????![]()
![]()
![]()
38 + 
baby_boy spune:
Musette, mda din pacate maica-mea are un stil aparte sa ma scoata din pepeni..urmeaza holul la varuit..care e plin de flori ..s i-am zis ca daca varuiesc si pun jaluzele noi ..nu mai punem flori..sa le puna in alta parte pana in primavara cand le ia la casa ei ...sa mai trieze din ele..pentru ca nici nu le ingrijeste..si e pamant si apa peste tot..si ea nu..ca nu are unde..si ca n-are nimic..pai la naiba mai varuiesc acum..varuiesc la primavara
. vad ca intrebai de prenatal si de elevit .Eu am fost acum si am luat pt. toata luna septembrie...iar in oct..cum am eu dpn 15 ..a zis sa trimit sotul dupa ce nasc si imi da atunci..e o.k. Elevitul din pacate nema compensare..poate luna viitoare..Am vazut si la tv.
Denisa.g prajiturele???
parca vad ca ma scoti din casa dupa prajiturele ![]()
Teomaria ma bucur ca ai mai dat un semn d eviata..chiar ma gandeam la tine ieri
ratonelu bafta la eco sa ne aduci vesti bune 
claudinna ma gandeam la tine cand o sa intri..stim ca acum nu prea ai timp...e normal..dar mai da-ne de veste .te astept si pe mess cand ai timp
Felicitari Clau Recuperare rapida si sa fie pitica papacioasa 

35 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
Ankussa spune:
Salutare burtici,
Va invidiez ca puteti papa, eu una cum aud de mancare imi vine sa debordez
. Oare sunt singura prin zona? BB e maricel si la mine (nu ma intrebati ca nu stiu cat, doar moasa mi-a zis dupa ce m-a palpat) dar nu e angajat inca. Caputul il avem in prezentatie pelviana. Btw aveti grija cu ardeii ca se digera greu (sau poate eu sunt anormala, acum vreo 2 luni am avut pofta si dupa ce am mancat unul, m-am aolit de stomac toata noaptea).
In alta ordine de idei FELICITARI CLAU, SA-TI TRAIASCA MANDRA SI SA FIE CUMINTICA SI PAPACIOASA, IAR TIE MAMI MULT LAPTIC SI SA TE RECUPEREZI REPEJOR.
Sabinel: nu stiu cum mai rezisti esti mamica eroina, eu cred ca ma gasea batzul pana acum de nerabdare. ![]()
Pupici la voi toate 
anca81 spune:
Clau_geo sa-ti traiasca printesa Irina Alexandra!!!
Codruta, Denisa 
Denisa, pompita poti sa o sterilizezi si tu, oricum in maternitate o vei da asistentelor sa o sterilizeze, trebuie facuta la fiecare utilizare.
Giulianna, faza cu termometrul e verificata si la noi, insa din intamplare. Carla a facut un kk mare pe termometrul doamnei doctor cand a fost in vizita
Si ea face destul de rar, in medie cam o data pe zi fata de prima saptamana cand facea aproape la fiecare masa. E din cauza formulei.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui Ankussa Salutare burtici, Va invidiez ca puteti papa, eu una cum aud de mancare imi vine sa debordez . Oare sunt singura prin zona? BB e maricel si la mine (nu ma intrebati ca nu stiu cat, doar moasa mi-a zis dupa ce m-a palpat) dar nu e angajat inca. Caputul il avem in prezentatie pelviana. Btw aveti grija cu ardeii ca se digera greu (sau poate eu sunt anormala, acum vreo 2 luni am avut pofta si dupa ce am mancat unul, m-am aolit de stomac toata noaptea).In alta ordine de idei FELICITARI CLAU, SA-TI TRAIASCA MANDRA SI SA FIE CUMINTICA SI PAPACIOASA, IAR TIE MAMI MULT LAPTIC SI SA TE RECUPEREZI REPEJOR. Sabinel: nu stiu cum mai rezisti esti mamica eroina, eu cred ca ma gasea batzul pana acum de nerabdare. Pupici la voi toate ![]() Ankussa |
Nu-ti face griji. Eu saptamana trecuta nu am putut sa pap vreo 3 zile decat ceai si paine prajita si chiar si asa aveam starea de
. Sapt asta vad ca-i de bine, papa bb de toate. sper sa-ti revii si tu. 
38 + 
denisa.g spune:
| citat din mesajul lui anca81 Clau_geo sa-ti traiasca printesa Irina Alexandra!!! Codruta, Denisa ![]() Denisa, pompita poti sa o sterilizezi si tu, oricum in maternitate o vei da asistentelor sa o sterilizeze, trebuie facuta la fiecare utilizare. Giulianna, faza cu termometrul e verificata si la noi, insa din intamplare. Carla a facut un kk mare pe termometrul doamnei doctor cand a fost in vizita Mami fericita de Carla Alexandra ![]() Povestea puiului meu drag |
Multumesc frumos

.Pai ma gandeam ca trebuie sterilizata inainte de utilizare si nu stiam cum sa fac. Daca zici ca mi-o fac asistentele e super bine

38 + 
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui Ankussa Salutare burtici, Va invidiez ca puteti papa, eu una cum aud de mancare imi vine sa debordez . Oare sunt singura prin zona? BB e maricel si la mine (nu ma intrebati ca nu stiu cat, doar moasa mi-a zis dupa ce m-a palpat) dar nu e angajat inca. Caputul il avem in prezentatie pelviana. Btw aveti grija cu ardeii ca se digera greu (sau poate eu sunt anormala, acum vreo 2 luni am avut pofta si dupa ce am mancat unul, m-am aolit de stomac toata noaptea).In alta ordine de idei FELICITARI CLAU, SA-TI TRAIASCA MANDRA SI SA FIE CUMINTICA SI PAPACIOASA, IAR TIE MAMI MULT LAPTIC SI SA TE RECUPEREZI REPEJOR. Sabinel: nu stiu cum mai rezisti esti mamica eroina, eu cred ca ma gasea batzul pana acum de nerabdare. Pupici la voi toate ![]() Ankussa |
eu
in fiecare dimineata indiferent ce as manca si daca beau numai apa asa ca dupa amiaza mie bine si recuperez
am baut mai devreme niste cola,,stiu ca nu am voie dar imi era pofta si acum bebe e fff agitat,,oare de la cola???a patit cineva
37+andrei sebastianAMR 3 saptamani