Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 23
anca81 spune:
Denisa, in maternitatea in care am nascut eu asa era, o dadeam asistentelor inainte de fiecare utilizare. Le disperam pe saracele femei, mergeam de 6-7 ori pe zi la sterilizat. Si cu tot sterilizatul Carla tot a facut bubite pe limba, inca nici acum nu i-au trecut de tot. Astea sunt conditiile de igiena de la noi 
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
CD27 spune:
Bine ai venit Irina Alexandra

Felicitari Clau si refacere rapida
300 felicitari pentru casuta
andy, ce ma bucur ca nu mai stresezi fata
la bebei constipati am vazut ca se mai pun si supozitoare cu glicerina, dar cel mai bine sa intrebati medicul
iar m-a durut capul aseara
, piciul se ridica cu fundul foarte sus, abia mai respiram azi
, cred ca s-a plictisit sa stea cu capul in jos, ca un Batman(vorba lu' tati
)
37s+ 
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
kid2003 spune:
Clau, felicitari! BIne ai venit pe lume Irina Alexandra!!!

ce bebelina maricica ai, bine ca ti-au facut griji degeaba si ea e ok si la termen 
Ratonelu eu am luat Reductil 2 luni, adica vreo doua cutii. Nu am slabit deloc...A fost prima si ultima oara cand mai incerc pastile de slabit...Tot foametea functioneaza la mine, sunt prea lenesa sa merg la sala, iar pastilele nu ma ajuta deloc
Si cu ardeii aia: ai cuptor electric? Daca da, pune-i tu frumusel pe gratar (raftul ala de la cuptor), dedesubt pune tava de la aragaz tapisata bine cu folie alimentara (sa curga acolo si sa nu fie nevoie sa freci cuptorul sau tava), pune pe maxim si asteapta 5-7 minute. se fac giugiuc. Eu numai asa fac ardei si vinete, nu fum, nu miros, se fac repede si sunt tare buni 
sabinel spune:
hiperaciditatea imi face probleme din luna a4-a, ma lua soacra-mea cu vrajeli, ca cica ar creste parul bebelusei
dar cum toata sarcina am refuzat sa ma gandesc la superstitii si chestii babesti, am preferat sa evit mancarea acida, gen varza calita si altele de genul. si-o simpla ciorba daca avea prea mult ulei imi dadea niste arsuri de nu stiam ce-i cu mine. pe toata perioada sarcinii am dat la ratuste de 4 ori. o data din cauza berii fara alcool, apoi din cauza diverselor mancaruri uleioase. am invatat sa le evit pentru ca nu fac bine in general organismului.
iriss eu foarte rar am baut altceva decat cola si nu mi s-a parut a fi nici mai activa nici mai agitata. e in limitele normale. stiu ca nu-i sanatos dar e singura chestie ce imi da senzatia de calmare a stomacului. si neaparat cu lamaie
ankussa depinde cum sunt preparati ardeii, dar in general legumele si fructele sunt cele mai usor de digerat. iar ardeii ii prefer oricand fara pielite.
40+
andy.p spune:
AM NASCUT AZI LA 10,30 UN BAIETEL DE 4 KG PRIN CEZARIANA.ACUM MA CAM DOARE BURTICA.MULTUMESC PTR GALERIE DYANIRA
Sa fiti sanatosi amandoi.Bravo Dya si felicitari
asteptam sa te intorci si sa ne povestesti cum a fost.
38+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:

Dyanira - felicitari si sa-ti traiasca baiatul 

Va asteptam acasa sa veniti sanatosi 

38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
tzitziri spune:
Mai Andy.p..tu imi dai palpitatii
.Ca eu te stiam pe forum si deodata citesc...am nascut......te rog sa ma mai menajezi![]()
Dyanira], sa ai un bebe sanatos, papacios (sa se faca si mai mare
) si tu sa treci repede peste refacerea din cezariana
.
Fetele..ma bag sa fac capitol nou asa ca asteptati putin cu felicitarile...la asa bebe mare trebuei capitol nou![]()
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
_irina_ spune:
Of, eu disper numai cand ma gandesc la mancare. Parca nu as manca nimic, mananc numai ca sa zic ca mananc, azi am mancat un compot de piersici si o banana.
Mi-au venit rezultatele la analize si am anemie. Pai la asa mancare, asa rezultate. Acum am fost in piata si mi-am luat niste piept de pui si ma uit eu la el si el la mine si ... atat. Nu stiu ce sa ii fac.
mai caut ceva retete pe net poate-poate ma inspira ceva.
plus ca sunt lesinata de cald acuma, mesterii sunt toti calara in baie, baia e plina de moloz, eu as face un dus, as sta despuiata in casa...
mai bine mergeam la lucru, macar acolo e racoare si aveam si mancare. 

37+
- Andreea
sabinel spune:
inca o mamica ramasa fara burtica. creste inima in mine cand aud ca se mai naste un bebe
felicitari dya, bebe sanatos si papacios sa ai

. poate la noapte se hotaraste si-a mea![]()
40+
ratonelu spune:
felicitari dyanira//....c-am tot intrebat zilele astea ....
moamaaa ce baietel mare!!! sa fie sanatos!
kid....n-am cuptor electric....
iar in leg cu pastilele...tocmai i-am zis ca au slabit multe etc....(ce spunea felici)....acum daca o sun iar sa-i spun vestea proasta....![]()
cred ca e in functie de organism.
denisa...bravo tie ca ti-ai luat de la magazin..gata facuti....![]()
copsei 2ore...acum mai statui o ora sa spal aragaz si tigai etc....intre timp am mancat o felie de pepene(doar asta pe ziua de azi)....deci ....mai bien de la magazin....(bine,sora-mea,super bucatareasa...ar spune ca acum sunt o super putoare
)
irina....io in aproape 9*luni....am mancat cam 85% numa rosii cu branza...si fructe.
cred ca ma duc sa-mi fac o salata.
face cineva cap nou?
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....