Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 21
ratonelu spune:
aaa...iarta-ma denisa.....
io coc pe aragaz...
oricum....
nici io nu cred c-o sa mananc....cum spuneam...abia am baut acum putina apa ca sa inghit paracetamolu.....asta daca te incalzeste cu ceva
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
sabinel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
m-ai innebunit ![]() ![]() . Ador ardeii copti cu otet si rosii.... nu am unde sa coc![]() ![]() ![]() ![]() 38 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
poti coace lejer in tigaia cu ulei. se cojesc mult mai bine ardeii si se si imbiba cu putin ulei, iar cand ii pui cu otet sunt mult mai gustosi
40+
ratonelu spune:
sabinel,asa face si sora mea....
si intr-adevar sunt muuuuullltt mai gustosi in tigaie....
cred ca ii bag si io nitelus in tigaie..ca se fac si mai repde.....si nu iese atata fum...hai ca m-ai facut s ama razgandesc
carla,37+ putoiu sasha
denisa.g spune:
nushulica - saru'mana , pai cred ca o sa cobor sa iau una alta si o sa caut si ardei
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
denisa.g spune:
Bine!!!! Ma duc jos si vad ce gasesc - ori la borcan ori proaspeti .. gasesc eu ceva
Ratonelu - as sta mai linistita daca as stii ca papi. Hai, da-i lui bb papa bun
Sabinelu - 

38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
ratonelu spune:
![]()
hai ca sutn cea mai tare bucatareasa(antitalent...totaaallll)
am luat ardeii de pe tabla pe care se coceau..si i-am pus in tigaie...![]()
inca o intrebare....m-am ridicat acum de pe scaun si am simtit ca am chilotelu ud...si asa este..am opata uda ....si n-am simtit nika....dar parca daca era lichid..curgea numai cand stateam la orizontala,nu?
acum am stat mult pe scaun la calc....

carla,37+ putoiu sasha
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu am luat ardeii de pe tabla pe care se coceau..si i-am pus in tigaie... inca o intrebare....m-am ridicat acum de pe scaun si am simtit ca am chilotelu ud...si asa este..am opata uda ....si n-am simtit nika....dar parca daca era lichid..curgea numai cand stateam la orizontala,nu? acum am stat mult pe scaun la calc.... ![]() ![]() ![]() carla,37+ putoiu sasha |
o patesc si eu de multe ori, insa la mine sunt scurgerile mai abundente.
am o dilema...e normal cand pasesc sa simt o durere sub burta? nu e insuportabila, dar incomodeaza rau.
40+
lenyi79 spune:
sabinel auzi? dar tu cand nasti? 40 +? wooow!!! te tzii tare!!! pana acuma au nascut fete de la 35 , 36 ...e bine ca ai rezistat pana acuma. iti tin pumni ca acusi ar trebui sa apare si bebe tau.
LauraY
37+
Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lenyi79 sabinel auzi? dar tu cand nasti? 40 +? wooow!!! te tzii tare!!! pana acuma au nascut fete de la 35 , 36 ...e bine ca ai rezistat pana acuma. iti tin pumni ca acusi ar trebui sa apare si bebe tau. ![]() LauraY 37+ Daria MariaGhemotocul meu Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta |
se tine mandra tare, ne rugam de ea de 2 saptamani sa iasa
insa se pare ca-i plina de personalitate. mi-o si imaginez: hai amalia iesi!! si ea: 
o simt ca apasa toate cele, ma dor toate oasele, spatele, mai nou si sub burta, dar nici un semn c-ar vrea sa dea ochii cu noi. 40+2 dupa UM40+
ratonelu spune:
sabinel..si io simt durere...jos...mai ales cand ma ridic...etc.
dar ,oricum...la 40+...cat ai tu...e normal orice![]()
![]()
![]()

carla,37+ putoiu sasha