Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 20
denisa.g spune:
Fetelor , ca vb de creme eu am luat Mustella - sampon, gel de dus, crema hidratanta. Sper sa-i priasca lui bb altfel incercam Sanosan.
Intrebare: voi v-ati sterilizat pompa de san si ati pus-o in bagaj? Nu am pus-o in bagaj - daca o sterilizez si o pun in cutie inapoi mai are efect sterilizarea mea??
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
ratonelu Sa vii cu vesti bune.
Ptr masea poti lua paracetamol simplu,daca crezi ca te ajuta.
Denisa eu cred e sterilizata,dupa ce o sterilizezi tu.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
ratonelule stiu cum e sa te doara maseaua!!!acum 2 sapt am facut cateva nopti albe din cauza uneia, la stomatologie mi-a pus un pansament cu dentocalmin altceva a zis ca nu are ce sa-mi faca!!!si dr ginecolog mi-a zis ca pot sa iau 2 paracetamol pe zi maxim....oricum nu vreau sa te intristez dar au fost frectie la picior de lemn!!!am pus sare incalzita intr-un prosop si am tinut ca ma durea cu tot cu ureche, mi-am desfundat bine nasul cu marimer(nu era infundat da cica se infunda nush ce canale) si acum vad ca mi-a trect
sper sa ai noroc sa te lase rpd ca e groaznic!!!
bafta la medic azi sa venim amandoua cu vesti din cele mai bune!!!!
33+ DAVID-MIHAI
denisa.g spune:
Ratonelu – ma bucur ca sunteti mai bine. Va asteptam cu vesti bune de la dr. Sper ca bb sa mai stea 2 saptamani in burtica.
Algocalmin sau paracetamol poti lua fara probleme
38 +
Codruta27 spune:
Irina Alexandra, bun venit puiut frumos! Sa fii sanatoasa, frumoasa, norocoasa si sa le aduci numai si numai bucurii fericitilor tai parinti! Iar tie, Clau iti doresc tot binele din lume, si refacere rapida, rapida!
Kid, mamico fericita, care e secretul pentru un bebelus asa cuminte?
Rain lover, bine ai revenit!!Ce burtica frumoasa! E microbista Eva?
Ramo, e superb patul! Ii place de nu mai pot!
Tzitziri, mamico, mai e atat de putin! Hai ca o sa fie bine! Bebe e dezvoltat normal, chiar mai mare zici, ai incredere in medicul tau, esti detul de optimista ( bine, se poate si mai bine!), hai Curaj!
Raluca, stai linistita, daca medicul a zis sa nu iti faci griji, o stii el ce-o stii! Felicitari pentru vestile bune!
300, felicitari! Sa stapaniti sanatosi casuta voastra si sa fiti fericiti in ea! Cand va mutati?
Teomaria, immmmm ce buna cafeluta! Nu i-am uitat gustul, sa stii. Ne era dor de o cafea data de tine. Ma bucur din suflet ca ai revenit cu vesti asa de bune!
Anca, e o dulce Carla! M-am indragostit! Are falcute....!
36+ Vlad
Bebe mic
ratonelu spune:
hai c-am bagat un paracetamol
si pe mine ma doare cu tot cu ureche...dar de la masea e....
si-azi am schimbat si semnatura.
azi il vad pe sasha....yupiiii
hai ca vinetele s-au copt...acum coc si ardei...ca,deeee... am pofte....desi sa vedem cine o sa manance.
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
sabinel spune:
ratonelu iti trimit un pm cu un articol despre dopul gelatinos si nu numai. se pare ca nu ma descurc cu hyperlinkul asa ca-i mai bine cu un pm
ratonelu spune:
coc ardei kapia...rosu..rosuuuu....si cu otet
carla,37+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu coc ardei kapia...rosu..rosuuuu....si cu otet carla,37+ putoiu sasha prune si pepene...pepene si piersici.... |
m-ai innebunit . Ador ardeii copti cu otet si rosii.... nu am unde sa coc
38 +
nushulica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
m-ai innebunit . Ador ardeii copti cu otet si rosii.... nu am unde sa coc 38 + www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
denisa vezi ca sunt la supermarket ardei kapia rosii copti decojiti cu otet de ce sa te mai chinui sa-i coci?? eu de cand i-am descoperit n-am mai copt ardei pt salata cu otet, sunt f buni
33+ DAVID-MIHAI