Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
Vad ca v-a anuntat deja cineva de Clau. Pai la cat alerg eu pe-aici... :(
Ma bucur ac are asa un pui dragalas, abiaa stept sa iasa de-acolo sa aflam mai multe!
35+ Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
_giulianna_ spune:
Buna dimineata si de la noi!
Clau! Sa-ti traiasca IRINA ALEXANDRA!
Sanatate maxima, si tie si ei!
Noi suntem constipati, cred ca de la PreNan...am citit pe net ca asa se intampla...formula constipa. O sa incerc ziua sa-i dau numai de la mine iar formula sa-i dau numai noaptea. Sa vedem daca apare vreo schimbare. Cand nu introdusesem formula nu aveam nicio problema.
Aseara am rezolvat-o cu o baita calda si putina gimnastica, a functionat, s-a linistit micutul, a dormit asa bine toata noaptea, numai o singura data s-a rezit sa manance.
Acum iarasi e crispat, se foieste, se incovoiaza, adoarme si se trezeste gemand...se screme dar nu poate sa faca...mi-e o mila de el de nu mai pot.
Doctora nu-mi raspunde la telefon...
Oare ce remedii exista impotriva constipatiei la bebei asa micutzi?
Mamica fericita de Eduard-Gabriel
denisa.g spune:
BINE AI VENIT PE LUME IRINA ALEXANDRA
Clau refacere rapida si sa fiti sanatoase amandoua.
38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
andy.p spune:
Giulianna imi pare rau ca sunteti constipati...la noi functiona ff bine ceaiul de musetel.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
denisa.g spune:
Noi am dormit asa bine......
Azi ne-am trezit bine dispusi, am papat, am facut o baie lunga , ne-am cremuit bine de tot si am obosit .
Asa ca am mai dormit 2 ore .
Acum ne-am trezit de tot, gata si v-am si citit.
Nikolici felicitari pt bb grasun. Sper sa se rezolve cu circulara sa poti naste normal
300 felicitari pt casuta!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea.
Ratonelu sper ca esti bine. Asteptam sa vedem daca esti tot 2 in 1
Iriss, nushulica va asteptam cu vesti bune de la dr
Mϊsette, lucutta, andy.p felicitari pt semnatura. . Sa fiti sanatoase si nasteri usoare.
38 +
tzitziri spune:
Ca tot a fost discutia de infasat..inclusiv metoda 'inedita' a lui Felicic de infasat ca o sarma.
Iar citez din manualul de la curs:
Tinem copilul infasat?
Primele saptamani de viata in aceasta lume deschisa larg pot sa-l supere pe bebe, care tocmai a iesit din lumea inchisa si protectoare a uterului matern.Infasatul lui intr-un scutec sau intr-o paturica pot sa ii confere siguranta si o mai buna adaptare la mediu, mai ales in timpul somnului.Cand este bine sa il infasam?
-cand propriile miscari musculare, dezordonate, pot sa il trezeasca
-cand pare sa se simta inconfortabil si plange fara motiv
-cand se simte deranjat de propriile miscari ale bratelor si picioarelor
-nu infasa copilul intr-o camera foarte incalzita;exista riscul sa se sufoce
-infasatul este bun in primele saptamani dupa nastere;dupa o luna infasatul ii limiteaza miscarile si poate restrictiona dezvoltarea motorie
-daca bebe nu se simte bine infasat , nu o face;invata sa-l cunosti si te vei adapta usor nevoilor lui
Ultima fraza e un fel de happy end
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
denisa.g spune:
Anca am vazut poze cu frumoasa Carla. Imi plac mult cercelusii sa-i poarte sanatoasa.Tu cum te simti?
Tzitziri multumim mult pt informatii
Andy.p - am nopti si nopti. De-ar fi toate ca noaptea trecuta.....Profitam si noi cat putem de ele sa ne odihnim.
38 +
ratonelu spune:
buna dimineata si de la noi,
tot 2in1...daaaaaaa,doar ca ne doare o masea de azinoapteas putea sa iau macar un paracetamol?plsss...spuneti-mi ca daaa
in rest....azi mergem la eco...yupiiiiiii......si nu ma bucur ca ma intalnesc cu doftoru....ci ca-mi vad bebelu...nu l-am mai vazut exact de npe 4.07.
clau,felicitari pt bebelina! sa fiesanatoasaaaa!!!!
teomaria,bravo pt vesti bune!
300"ma facusi"...ti-ai luat inaintea mea.glumesc,sa-l stapanesti sanatoasa si iubita,doamna "propetara"...te stresez io mai tarziu pe mess...cu intrebari....vreo 3000la numar....deee...sa mai indraznesti sa-ti iei case.
felicic,super vesti o sa-i dau surorii mele!eu am cam descurajat-o..ca nu prea cred in pastile d-astea....dar daca tu zici ca stii multe persoane care au luat reductil...o s-o sun sa-i spun...sa-si ia si ea...ea a nascut pt a doua oara la sf anului trecut...in sarcina a luat doar 9kg...dar s-a mai ingrasat dupa ...si nu stie de ce .nu prea a avut probleme cu kg.
babytza
tziri,pai stai cuminte,da?nu te baga in fata!
nushulica,bafta si tie la eco
sabinel,pai era si timpul,nu?sa dai jos dopuletu...ce mai astepti...nu vezi ca fetele astea se baga in fata?...iar in leg cu dopu si io pierd chestie alba gelatinoasa de cateva zile...dar io stiam ca dopu e maroniu ....ma rog..o sa veem diseara la doftor....crezi ca se prinde...daca mai am sau nu dopulet?
andy,musette.....amspus-o mereu....sunt la fel de "curajoasa" ca si voi.......ca amandoua la un loc
denisa
pup toate fetele....si anca,claudihna...lasati forumu....si odihniti-va !
giuliana si sora mea a avut probleme cu nan....la fel s-a constipat bebelina....nepotica mea n-a facut kaka vreo 2luni decat cu termometrul bagat in fundulet....sormea a renuntata la nan.
pup c-am vinete pe foc....ca mi-e pofta...desi io nici apa n-am putut bea....din cauza maselei.
carla,36+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....
anamihaela75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Buna dimineata si de la noi! Clau! Sa-ti traiasca IRINA ALEXANDRA! Sanatate maxima, si tie si ei! Noi suntem constipati, cred ca de la PreNan...am citit pe net ca asa se intampla...formula constipa. O sa incerc ziua sa-i dau numai de la mine iar formula sa-i dau numai noaptea. Sa vedem daca apare vreo schimbare. Cand nu introdusesem formula nu aveam nicio problema. Aseara am rezolvat-o cu o baita calda si putina gimnastica, a functionat, s-a linistit micutul, a dormit asa bine toata noaptea, numai o singura data s-a rezit sa manance. Acum iarasi e crispat, se foieste, se incovoiaza, adoarme si se trezeste gemand...se screme dar nu poate sa faca...mi-e o mila de el de nu mai pot. Doctora nu-mi raspunde la telefon... Oare ce remedii exista impotriva constipatiei la bebei asa micutzi? Mamica fericita de Eduard-Gabriel |
Incearca cu termometrul in fundulet, de multe ori functioneaza.
Au mai ramas 8 zile pana vine Isabel Victoria
http://community.webshots.com/user/anamihaela75