Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 15
andy.p spune:
Da da si daca tot nu stiu DPN eu merg in continuare cu saptamanile asa ca azi schimbam semnatura si noi
nusha asa am zis si eu sa nu fie suparata ca-i aratam noi ei...auzi micutza
tzitzi n-am mai indraznit sa intreb cate kg zice ca are ca mi-a fost frica ..stiam ca tot ochiometric va fi masuratoarea.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andreutac spune:
Neata!
CLAU
Andyp, chiar ma intrebam cum de nu ai aparut la raport, tu care erai asa matinala, insa mi-a venit inima la loc!
Tzitziri, oricat ai spune tu, vestile despre bb David sunt f bune...are aproape 3 kg, iar ca nu s-a intors (inca) poate fi pus pe seama faptului ca are o personalitate puternica. Dc mai iese si fecioara o sa cam fie conflict de interese la voi acasa. Aaa...si bafta cu comanda, eu momentan am renuntat la ea, acum cine stie pana cand?
Sabine, tinem pumnii stransi dc bb are intentia sa iasa la lumina.
Ancuta, bebelina e frumoasa foc cu mutritele ei simpatice. Nici comentariile mamicii nu se lasa mai prejos
Aseara am fost si am mai cumparat cate ceva pt. toaleta bebelinei (scutece, betisoare urechi, servetele umede) si mi-am cam prins urechile in produsele pt. baita si dupa baita. Ma gandesc sa iau Sanosan, Bubchen sau Nivea, insa nu stiu exact ce-i trebuie. Mamicile, cu mai multa sau mai putina experienta, ma puteti ajuta??
Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
andy.p spune:
andreutac aici sunt la raport,mai tarziu ce-i drept dar motivat
Eu am produse de baita de la Nivea,lui Andy i-au facut ff bine asa ca incerc si acum.
Tzitzi am uitat sa-ti zic suntem tot cu capul sus si nici gand sa ne intoarcem.Asa ca ne luam de manutza
38+bbelina
claudinna spune:
pup toate fetele!!
mi pare rau ca nu pot sa fiu la curent cu ceea ce se intampla cu voi! oricum, ma gandesc la toate si sper sa fie bine si sa ne impartasim impresiile de mamici, ca acum la mine e cam greu, bebe ocupa tot timpul
este un bebe cuminte, care mananca (pe pofte) si doarme. se mai zvarcoleste uneori de colici (cred), dar nu da mari batai de cap. oricum este obositor si nu mai am timp de altceva, stau numai cu ochii pe el si cand doarme el, dorm si eu iepureste:)
doarme mai mult ziua iar noaptea e un pic mai agitat si uneori sunt nevoita sa-l iau cu mine in pat. ii place la nebunie chestia asta si cred ca nu vom scapa usor de naravul asta:)
acum fug la datorie!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
mami de Florin Razvan
musettepink spune:
Andy felicitari pt semnatura si pt vestile bune,lasa pe dr ta sa ,deci saptaman viitoare ne luam de mana,ti-e frica?mie acum nu ,dar sa ma vad eu atunci!
Iriss ma bucur ca baietelul e ok!Tu cand ai programat cezariana?
Nusha pai te astept diseara cu vestile bune,imi inchipui ce o e la usa dr,oricum David e ascultator si mai sta in burtica!
Fetelor aveti idee luna asta cum imi da prenatalul,imi da pe toata luna si apoi se intrerupe cand nasc sau cum?si Elevit se mai da compensat?trebuie sa merg la dr de fam si mi-e atat de sila,sa nu o mai vad in ochi de cand a fost asa fara obraz cu prenatalul....
laureta maine e ziua cea mare.........cum esti?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 7 ZILE
tzitziri spune:
Andreutac, deci ma lasi pe mine sa ma risc la comanda.Dar tu oricum daca iti rezolvi cu c h i c bebe e ok....daca doar de saculeti era vorba.
Andy.p, pai bebeii astia mai repede se insotesc la prostioare decat la lucruri constructive.Asa si ai nostri
Eva pe unde o fi...ca parca nici ieri nu am vazut-o...
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
Musette cred ca ne luam de mana saptamana viitoare,daca nu se razgandeste dr.Nu ma intreba daca mi-e frica ,ca nu vreau sa te panichez ....io sunt o fricoasa de prima mana,dar tre sa fim barbate.
Tzitzi cam asa ceva.Chiar ma intrebam si eu pe unde e Eva.O fi la shopping?Sau ne face vreo surpriza???
Claudinna bine-ai revenit..super daca e cumintel,asteptam si pozele.
38+bbelina
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Eva pe unde o fi...ca parca nici ieri nu am vazut-o... 35+ bebe David Lucrusoare bebe David |
poate nu ne face si ea o surpriza ca miruna!!
claudinna mamica ocupata si multumim ca mai intri sa ne impartasesti si noua din experienta ta!
33+ DAVID-MIHAI
_irina_ spune:
Andreuta eu am luat bubchen, tot asta am folosit si eu toata sarcina si produsele sunt ok. Ma distram ca bebelina ar trebui sa fie obisnuita cu bubchen ca doar i-am facut masak toata ziua cu crema antivergeturi.
Daca nu o sa mearga cu bubchen probabil o sa incerc sanosan si abia dupa nivea.
Andy cred ca si doctorii astia au niste standarde exagerate cu greutatea. Mai ales acum cand bebeii de peste 4 kg sunt obisnuiti. Dar eu m-am nascut de ex cu 3 kile si ceva si maica'mea imi zicea ca eram mare. Al meu doctor a zis ca pur si simplu nu o sa fie un copil grasun la nastere. Si atat. Sunt curioasa maine ce imi mai zice.
doctorita de familie in schimb... ca nu stiu ce mi-a iesit la analize si o sa fie copilul sensibil, ca nu stiu cum ca e mica. Of, cand ma gandesc ca e si pediatru si o sa fie cel putin in prima faza doctorita lui fica'mea, imi vine sa o iau la fuga.
37+ - Andreea
anca81 spune:
Andy.p, Andreuta
Claudinna, sa-ti traiasca papaciosul! Noi n-am luat-o pe Carla in patul nostru decat de 2 ori, cand plangea foarte tare si chiar nu mai stiam ce sa facem, nu vreau sa o obisnuiesc. In schimb o tin pe pieptul sau burtica mea destul de des cand stau in pat - insa doar cand are crize de colici. Cu dormitul la fel sunt si eu, noaptea maxim 2 ore legate iar ziua - rar, cand termin cu celelalte treburi gen spalat, calcat, pompat, sterilizat, curatenie etc.
Andreuta, si eu sunt pro Bubchen sau Mustela. Pana acum am folosit Nivea lotiunea de spalare cu Omega, cea in sticluta alba cu pompita. Dar s-a terminat si nu pot spune ca am fost tare incantata. Pentru corp am luat tot un ulei de la Nivea iar dupa ce am dat-o pe fata i-au aparut niste bubite. Asa ca voi cumpara fie Bubchen fie Mustela. Pentru masaj eu folosesc acum un ulei de la farmacie, ulei vitaminizat se numeste, contine vitamina A - mi-a fost recomandat de medic. Am scapat de descuamarea pielii, acum e hidratata si foarte elastica.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag