Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 14
LUCUTTA spune:
Neata burticute!
Azi schimbam semnatura si tot de azi intram in prenatal.
Sunt cam umflata la piciorul stang ,de cateva zile desi m-am odihnit dar poate o fi din cauza ca am mancat sarat desi nu am voie ,atunci cand gatesc nu pun nici un strop de sare dar vegeta tot nu ma pot abtine sa nu pun ca altfel mi-as face greata si nu as manca mancarea asa fara nici un gust.OFF!
Ramo,pe bune ca am apa calda.
CLAU_geo
Fetele cate camasi de noapte ne trbuie la spital?
32+Sergiu
nushulica spune:
tzitziri coletul vine cu siguranta mai ales ca zici ca va fi voluminos, pb e cand vine ca ti-am zis sunt tare intarziati acum, nu si-au revenit inca dupa reducerile masive din iulie/august
musete o sa intru mai tarziu diseara ca programarea e la 16.30 dar am fost deja avertizata ca e f aglomerat si sigur nu intru la ora aia dr mea intra in concediu azi e ultima zi de lucr5u si de aia...acum s-o intreb cat sta in concediuca sa vb cu david sa-i zic sa stea cuminte pana se intoarce dr
33+ DAVID-MIHAI
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Ce figuri face Carla...e tare scumpica. Musette,ce putin mai ai... Nusha, merci de incurajare.Eu tot mai sper sa fie seriosi de data asta..ca doar am pus si de umplutura doar doar o fi pachetoi solid.Ca niste bodyuri si cateva pijamale de bebelache nu atarnau cat sa am incredere ca nu il ratacesc. Andy.p, vreau sa va aduc aminte pe aceasta cale ca dumneavoastra aveti azi DPN in listuta oficiala ....intentionati ceva?....sunt ceremonioasa azi 35+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Tzitzi super tare,m-ai facut sa rad..eu zic ca la DPN meu sa pui 3 semne de intrebare ca habar n-am care mai e sau pe cand o sa nasc cred ca voi fi ca elefantii..vreo doi ani asa tot gravida.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Lucutta eu am pus 4 si un halat. Asa, sa fie acolo....
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
nushulica spune:
andyeu tin pumnii oricum pt tine si micutza balerina!!! sa vina cand vrea ea si sa-i arate la nenea dr ca nu e asa micuta cum tot iti zice el ma bucur ca nu-l mai iei in seama si nu te stresezi
lucutta felicitari pt semnatura!!! eu imi iau 3 camasi si 2 halate!
33+ DAVID-MIHAI
tzitziri spune:
Andy.p, acum a masurat bebelina sau tot ochiometric?Si ce inseamna 'mic'?
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
Anca super dragutza Carla..cerceii imi plac tare mult.
musette,iris,lucutta felicitari ptr semnatura
musette tine bine stranse picioarele sa nu cumva sa ai vreo surpriza.
nusha bafta la dr.
lucutta si noi avem apa calda de azi dimineata.
CLAU
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Nushate astept cu vesti de la dr! Baby boy ce ai patit,iar te-ai certat cu mama ta? Babytza Sabinel esti f aproape,de curiozitate,cum arata dopul? iriss da am vb cu dr,ma executa saptamana viitoare inainte sa plece,asta daca nu ma apuca pana atunci dar chiar si asa eu il sun si ii zic sa vina sa ma opereze ca altfel eu nu desfac picioarele!Cum mai e baietelul prietenei tale?felicitari pt semnatura! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 7 ZILE |
bravo ma bucur ca l-ai convins si te-ai linistit,,,sa stii ca si pe mine ma apasa aceasi teama sa nu cumva sa ma apuce nasterea mai devreme decat voi fi programata ca nici nu ma gandesc vorba ta sa deschid picioarele
baietul prietenei mele e bine,de duminica l-a scos de la incubator si a recuperat mititelul tare bine,astazi asteapta analizele si daca ies bine le da drumul acasa,,
37+andrei sebastian
AMR 3 saptamani
sabinel spune:
musette e o chestie alba gelatinoasa, ca albusul de ou semi-prajit.tot pierd de aproximativ 2 saptamani dar am inteles ca se poate reface. mai poate fi maroniu, iar atunci in 2-3 zile cica poti naste
lucutta aceeasi problema am avut-o si eu pana in luna a 8-a cand m-am lasat la vatra, insa de cand stau acasa nu s-au mai umflat deloc. ce sa-ti zic, era amuzant sa am butuci in loc de picioare. in schimb nu e deloc amuzant ca acum port marimea 38 jumate la papuci in loc de 37
40+