Mamici de septembrie - octombrie 2008 (140)
Raspunsuri - Pagina 16
musettepink spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Musette cred ca ne luam de mana saptamana viitoare,daca nu se razgandeste dr.Nu ma intreba daca mi-e frica ,ca nu vreau sa te panichez ....io sunt o fricoasa de prima mana,dar tre sa fim barbate. Tzitzi cam asa ceva.Chiar ma intrebam si eu pe unde e Eva.O fi la shopping?Sau ne face vreo surpriza??? Claudinna bine-ai revenit..super daca e cumintel,asteptam si pozele. 38+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
Nu vrei sa ma panichezi...sunt o panicata din fire de ce crezi ca nu am curaj sa nasc natural?
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!
39+LUCA
AMR 7 ZILE
musettepink spune:
Despre Eva poate ne spune Anca care trebuie sa fie la curent....
Anca s-a nascut ginerele tau??????
39+LUCA
AMR 7 ZILE
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Nu vrei sa ma panichezi...sunt o panicata din fire de ce crezi ca nu am curaj sa nasc natural? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 7 ZILE |
Musette hai sa ne incurajam reciproc..cred ca ne iese de minune.
38+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
nushulica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui andy.p
Musette hai sa ne incurajam reciproc..cred ca ne iese de minune. 38+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
beyyy vedeti ca intru in voi acum!!!pai voi vreti sa se duca pe apa sambetei dramul meu de curaj???
33+ DAVID-MIHAI
andy.p spune:
Irina asa cred si eu ca exagereaza,dar na ce sa fac?Cat despre dr ta de fam cred ca e pusa acolo sa te panicheze
Anca iti spun din proprie experienta ca tu ar trebui sa dormi cand doarme Carla si ziua si noaptea si sa nu te stresezi cu treburile ptr ca in curand vei fi un pachet de nervi si asta numai de la oboseala.Incearca sa te odihnesti cat mai mult
38+bbelina
anca81 spune:
citat din mesajul lui musettepink Despre Eva poate ne spune Anca care trebuie sa fie la curent.... Anca s-a nascut ginerele tau?????? asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare! 39+LUCA AMR 7 ZILE |
Ne cam tine pe jar Eva, nu-i asa? Din cate stiu eu, bebe Luca sta cumintel la mami in burtica, daca ar fi venit pe lume cred ca si-ar fi anuntat jumatatea.
Eva, te asteptam pe forum
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
andy.p spune:
Nusha pai tu esti o curajoasa,n-ai nici o sansa sa fii ca mine,zic numa de mine ca nu stiu de Musette.
38+bbelina
nushulica spune:
citat din mesajul lui andy.p Nusha pai tu esti o curajoasa,n-ai nici o sansa sa fii ca mine,zic numa de mine ca nu stiu de Musette. 38+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
stai sa ajung si eu in momentul x sa vezi cat curaj o sa am!!!
33+ DAVID-MIHAI
musettepink spune:
citat din mesajul lui andy.p Nusha pai tu esti o curajoasa,n-ai nici o sansa sa fii ca mine,zic numa de mine ca nu stiu de Musette. 38+bbelina laura si andy (07.04.2002) |
poti sa zici linistita si de mine!!!!!!!!!!
Nusha hai curaj!!!!!!!!!!
39+LUCA
AMR 7 ZILE
sabinel spune:
m-am cracanat de ras la faza cu incurajarea colectiva. tre sa fim curajoase, pentru copiii nostri in primul rand. stiu ca-i mai usor de zis decat de facut... insa de nascut tot nastem, ca vrem sau nu. curaj!
40+