Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andy , july , Giulianna bine ati venit acasa cu puiutii !!!!!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giulianna, felicitari pentru bebic. Las' ca creste el mare, astia micii sunt adevarati luptatori. Sa-ti traiasca!

July si Andy_galro, bine ati venit acasa! Andy, nici la noi nu are efect Sab Simplex, pitica mea are o gramada de gaze in burtica saracuta, plange tare rau de durere. Nici eu nu mai stiu ce sa fac. July, asa da mancacioasa! Asa era si a mea in primele zile, se mirau asistentele si imi tot spuneau sa nu-i dau atat sa manance. Pai cum era sa nu-i dau ca asta mica isi sugea manutele si plangea de foame. Bine ca ai lapte, norocoaso

Piolica, super misto pozele voastre. Ce mult a crescut burtica, sunteti tare dragalasi toti 3 (cu tot cu bebe, bineinteles).

Va pup, merg sa ma odihnesc pana doarme piti, apoi urmeaza alta repriza de cu baita si papa de seara

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Mamicilor,

Intrebare caci eu sunt cu intrebarile...
Am cumparat un detergent special antialergic pt bebei, insa nu stiu sa-l folosesc.Am vrut sa spal lucrurile bebelunei noastre si cand am pus in raftul special detergentilor sa scurs imediat si nu stiu unde...undeva in masina..si nici nu mi am dat seama daca face spume cand am dat drumul la program iar de miros dupa termninarea programului nu prea pot sa zic, ca este un detergent f f subtil; la miros.
Voi spalati cu deteregent lichid???Pt mine a fost prima data.
Daca da...help me sa spal si eu restul hainelor

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 39

camera Karinutzei

scuze ca ma bag

masina mea are 2 compartimente pt detergent - din primul curge, al doilea il folosesc la detergent lichid. cu lichid nu poti face prespalare, doar spalare normala. mie imi place la nebunie si folosesc pt toate hainele

daca nu ai compartimentul 2 pt detergent incearca sa pui in dop (il umpli) si il fixezi intre haine. la sfarsit se recupereaza dopul - asa am facut cateva luni cand aveam o masina model mai vechi din care curgea imediat orice detergent/balsam lichid.

21+ cu Traian Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Salutare si de la noi. Ieri am fost la doctor si bebelina e bine, are 3500g. Ne-a chemat azi dimineata la monitorizare tot din cauza tensiunii si am iesit ok. Repetam testul non-stress si vineri, deci nu nasc saptamana asta (daca nu are bebelina alte ganduri ). Se pare ca nu scap de cezariana, desi inca nu s-a pronuntat definitiv. Mai e o speranta dar oricum cred ca saptamana viitoare ne tinem in brate puiul .

Bitza, Miruna, Aly c, Giulianna felicitari!!! Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si mancaciosi si mai ales necoliciosi! Recuperare rapida mamicilor!

Andy g, July, Giuliannna, Claudinna bine ati venit acasa!! Va doresc bebei cuminti si necoliciosi si asteptam cat mai multe poze!

Tzitziri cu intarziere si scuzele de rigoare iti urez si eu LA MULTI ANI! Tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca si sa vina bebe cand e cel mai bine pentru el, sa fie sanatos si cuminte!

Felicitari tuturor fetelor care au venit cu vesti bune de la doctor Felicic, Musette, Lucutta, Nerantula, Laureta, Iepurila, Lenyi, Clau, Codruta!

Vazut si poze frumoase - Kid, ai niste fete superbe, sa-ti traiasca amandoua!
Nikolici, foarte frumoasa si mamica si burtica .
Piolica sunteti o familie superba, de-abia astept sa vad pozele in formatie completa.
Nocom ma bucur ca ai revenit, chiar ma intrebam ce faci.
Anca, Andy g mamicile scumpe, va doresc sa scapati de colici cat mai repede!

38+ cu Mina Alexandra

AMR 14 zile
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

giulianna felicitari, sa-ti traiasca pisoiul si sa fie sanatos.

andy_galro, july bine ati venit acasa, sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi.

laureta am votat-o si eu pe inisa

mamidestefan, laureta, nausica multumesc frumos pentru raspunsurile referitoare la omega 3, voi continua cu el.

eu acum ma retrag, ma duc la si apoi ma bag la patut sa-mi astept sotiorul care aterizeaza in noaptea asta cu un bouncer pentru bebe, abia astept sa-l vad.

noapte buna tuturor !

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

Ce am reusit sa citesc in fuga - Bitza, Miruna, Aly c, Giulianna felicitari pt bebelushi!!! Recuperare rapida mamicior!

Dragi mamici, am auzit ca fructele uscate sunt f bune pentru lactatie – eu am mancat prima oara si am avut lapte sufficient.

Va tin pumnii sa aveti nasteri usoare si rapide si va sfatuiesc sa evitati cezariana daca puteti – este o operatie si corpul se reface mai greu iar voi aveti nevoie de energie pentru bebei si alaptat. Eu am avut cezariana prima oara deoarece bebelusul era transvers si acum ma trimit tot la cezariana deoarece am avut deja una. Este adevarat ca dupa cinci zile am oprit tratamentul cu pastile impotriva durerii si ca dupa doua zile mergeam pe piciarele mele si ca am ramas cu o cicatrice f mica – dar la o luna dupa nastere inca eram distrusa de oboseala si nu stiam pe ce lume sunt.

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andreea and felicitari.....3500grame oauuuuuuuu

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, sa ne spui cum e ca proaspata mamica..nu tu spuneai ca nu stii daca o sa te descurci?

Giulianna, de fiecare data cand modificam lista te vedeam acolo in cap si tu nu dadusei nici o veste.Sa iti traiasca micutul,sa aiba cat de curand cutulite pe la incheieturi si sa va bucurati de el!Acum nu iti mai duce nimeni grija, ca intrebau fetele pe aici de tine.Si asteptam cu interes pataniile voastre povestite.

Andreea_and,pai bebele tau e dublu fata de al Giuliannei.Sa fie bine de acum inainte si mai ai si tu putin....

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

andreea_and wow bbelina e grasunica..felicitari ptr vestile bune si indiferent cum vei naste veti fi bine

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miruna, felicitari pentru Dimitri!!!! Bravo mamico!
Te asteptam cu cat mai multe detalii. Ce bebic mare a iesit din burtica ta!!! ne-ati batut cu aproape un kilogram! Cred ca e alt sentiment cand tii asa un bebel falcos in brate. Bravo!

Andy_galro deja colici? Asa micut? Fetita mea e inca cuminte dar toata lumea ma "incurajeaza" si imi spune ca vad eu la 2-3 saptamani cand or apuca-o colicii...sincer nu mai imi amintesc, Alexandra mea a plans din prima zi de viata. Pentru colici noi am iesit din maternitate cu recomandarea de Espumisan. Mi-a zis neonatoloaga ca e mai eficient decat Sab Simplex, om trai si om vedea...sper sa nu avem nevoie de el.

July Felicitari pentru Maia papacioasa! Si esti f norocoasa ca ai asa mult laptic in tzitzi. Se va regla productia, in timp. Si peste mine a dat furia laptelui, a inceput ieri, in a 5-a zi...Ma dor sanii de mor si dupa ce suge pitica trebuie sa folosesc pompa doar ca sa ii inmoi un pic, altfel simt ca explodeaza. Si uite "picul" ala e mai mereu cam 100-120 ml de la ambii sani, e pacat de el sa il arunc, il pun la congelator in cupe Via de la Avent (cu data pe ele). Nu scot tot din san, doar sa nu-i mai simt angorjati asa...si cand voi pleca de acasa serile sa aiba bunica ce sa ii dea piticei.

Anca dar nu ai Miniblu in oras? Sau poti ruga pe cineva sa mearga la un Miniblu sa iti cumpere perna. Eu de acolo am luat-o (ca pe Net nu am mai gasit-o). TIn pumnii sa treaca repede colicii Ancutzei! Aam admirat-o din nou azi, e f frumoasa! Bine ca s-a vindecat urechiusa. Si eu i-as scoate cercelusii, nu sunt deloc urati dar sunt cam mari. Ii poti spune soacrei ca ii pui mai incolo, nu cred ca se va supara

Piolica Foarte frumoase pozele, tu radiezi de fericire, de tati nu mai zic. Camera e foarte frumoasa si asa simpla!

Mergi la inceput