Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 6

angelynna82 spune:
Giulianna bine ati venit acasa, sa fiti sanatosi amandoi, bb va recupera din urma
Andreea felicitari pt bblina grasuna 34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

denisa.g spune:
Andy_garlo – bine ati venit acasa. Am vazut pozele cu bebe – e superb cum doarme la tati pe burtica. Sa fiti sanatosi cu totii.
July – bine ati venit acasa – ma bucur ca ai laptic din belsug si ca bebelina papa
Alexam – multa sanatate la amandoi si multi pupici. Gargaritza – multumim de vesti
Giulianna – felicitari si sa-ti traiascsa baietelul . Sa se faca mare si sanatos
Andrea_and – felicitari pt bebelina grasuna. Tot asa are si bb meu. Sa fiti amandoua sanatoase si te asteptam cu vestea cea mare in curand. 38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Piersicutza spune:
Am reaparut si eu pe aici, of, sper ca in 2 saptamani sa am mai mult timp caci acum inca mai lucrez dar sper sa scap in curand.
Bitza, Aly, Muuh felicitari pentru bebelusi, refacere rapida si sa fiti cu totii sanatosi.
Andy_g, July bine ati venit acasa. Deci se poate intampla si sa ai mult lapte chiar daca in primele zile nu iesea nimic. E bine de stiut ca noi cele fara experienta sa insistam.
Piolica tare mi-a placut camera bebelinei tale si lucrusoarele si mai mult. Imi vine sa merg sa mai cumpar cateva.
giulianna iti doresc sa recupereze cat mai repede Eduard-Gabriel, sa fiti sanatosi si asteptam povestea nasterii. Spui ca aveai tensiune mare, si cand ti s-a reglat tensiunea pana la urma?
Noua nu ne-a venit inca mobila comandata, sper sa nu avem vreo surpriza.
In schimb vestea cea buna e ca mi s-a intors bebe in pozitie craniana. Eram putin ingrijorata si special am fost la medic sa vorbesc cu el despre asta. Bausem o cafea inainte ca sa se miste bebe la ecografie si cand colo s-a miscat asa mult de s-a dus cu capul in jos inainte sa ajungem la doctor, asta asa ca sa rada de mine probabil .
Azi la servici au vazut si colegii cum boxa cea mica in burtica, asa ca degeaba incerc eu sa ma concentrez la sedinte ca ea se pare ca atrage atentia si celorlalti nu numai mie .
Multi pupici la toate fetele si bebelusii.
33+
Piersicutza

andreea_and spune:
Musette, Tzitziri, Laura, Angelynna, Denisa multumesc . Eu sincer ma asteptam sa fie si mai mare bebelina la cum reactionase dr la ultima vizita cand mi-a zis ca e cam mare si ca ajunge la 4kg. Dar e foarte bine si asa, oricum pana nasc mai pune ceva pe ea. Sper sa ii vina toate hainutele, ca am luat si marimea de nou-nascut cateva.
Apropos Tzitziri eu am comandat demult sac de dormit de pe laredoute dar nu imi pun prea mare baza in ei, de-aia mai bine mai cumpar eu unul de aici pana si daca se indura aia sa-mi trimita comanda.
Nausica mai stii ceva de la prietena ta de produsele bebe bleu?
Kid si July ce ma bucur ca aveti asa mult laptic!
Piersicutza felicitari pt intoarcerea bebelinei!
le: am modificat amr-ul, ce putin mai avem...nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici! 38+ cu
Mina Alexandra
AMR 11 zile
Poze

EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_and Nausica mai stii ceva de la prietena ta de produsele bebe bleu? |
Intai, felicitari pt Mina cea grasuna!!! Dar de ce vb de ceza? Tu nu vroiai sa nasti natural? Cat mai ai tensiunea, ca uite Bitza avea tensiunea mare si a nascut natural, si fff repede!
In al doilea rand, vezi ca apare pe site la chicbb disponibil sacul de dormit bébé bleu!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

EvaF spune:
Piersicutza, felicitari pt vestile bune! Ma bucur ca bebe s-a intors si ca poti naste natural! Suuuuuuuuuper!
Te inteleg in privinta camerei puiului! Si eu de-abia asteptam sa vad camera gata, lucrusoarele lui Luca randuite, spalate, calcate, totul aranjat! Si acum as sta numai acolo! O sa vezi, ca vei termina si tu curand, ce sentiment placut ai in camera puiului!
Tu nu intri in prenatal? 37+
LUCA
AMR 17 ZILE!!!
POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA

andreea_and spune:
Eva mii de !! Acum dau comanda! Eu n-am apucat sa mai verific zilele astea ca mai mult am dormit dupa vizitele la doctor si la spital, sarumana mult!
Eu inca vreau sa nasc natural dar nici nu insist daca dr are cea mai mica indoiala ca lucrurile nu vor merge bine. Ieri la control mi-a zis ca "poate o scoatem la sfarsitul saptamanii" iar azi dimineata mi-a zis sa revin vineri doar pt a face alta monitorizare, asa ca nici el nu cred ca e hotarat inca. Tensiunea de dimineata la spital era 146/75 in conditiile in care fac tratament...nu stiu ce sa zic. 38+ cu
Mina Alexandra
AMR 11 zile
Poze

EvaF spune:
citat din mesajul lui andreea_and Eva mii de ![]() ![]() Eu inca vreau sa nasc natural dar nici nu insist daca dr are cea mai mica indoiala ca lucrurile nu vor merge bine. Ieri la control mi-a zis ca "poate o scoatem la sfarsitul saptamanii" iar azi dimineata mi-a zis sa revin vineri doar pt a face alta monitorizare, asa ca nici el nu cred ca e hotarat inca. Tensiunea de dimineata la spital era 146/75 in conditiile in care fac tratament...nu stiu ce sa zic. ![]() ![]() AMR 11 zile Poze |
Doamne ajuta, scumpa! Eu iti tin pumnii! Nu e mare tensiunea, ai grija de tine si orice se poate! Eu o sa ma gndesc la tine sa vina Mina cum va fi mai bine pt ea! Pooop!

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA

EvaF spune:
citat din mesajul lui _irina_ Eva saculetul de dormit e gros? ![]() ![]() |
E grosutz, da, e din bumbac 100%, e ffff fin si usor flausat in interior (ca un finet inauntru). E o frumusetze si e fin, e bun sa il culci in el si pt carucior cand il scoti afara pe racoare! Mie imi place maxim cum este! Si e mare, dimensiunile sunt mari, intra acolo pana tarziu puiul tau!
Asta este: http://www.c h i c b e b e. r o/products/327-saci_de_dormit/4022-bebe_bleu_sac_de_dormit_imprimat_70_cm.mbs
Eu sunt multumita de marca bébé bleu, francezii in general au hainutze ok pt bb, ca atare si Z imi plac.
Edit:Noapte buna, mamici! Sa aud maine numai de fete care au dormit bine,da?

POZE & VIDEOS
CAMERA LUCA