Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

hopa si eu.....dupa o zi de .....
in primul rand ,aly,muuh,giuliana,sa va traiaasca bebeii,sa fie sanatosi!
de dyanira,nu stim nimic?
eu sunt cu nervii.toata ziua am stat in pat gafaind si cu dureri mari de picioare+bazin...si cu chilotii vesnic uzi...(n-am mai vazut firicele de sange).cum seara ,cadn a venit soata de la serviciu...m-am hot sa-l sun pe doftor....nu stiu de ce mama ma-sii m-am gandit io c-o sa si raspunda...de parca mi-a raspuns vreodata
pt ca nu mi-a raspuns....m-am hotarat ,totusi,sa merg pana la spital la filantropia la camera d egarda....acolo mi s-a spus ca nu e dom doftor...si sa astept sa vina doctorul de garda s ama consulte....si-am stat ...si-am stat.....si-am stat......celputin 40de minute ,timp in care nu a venit nimeni.....apoi ,simplu....cu coada intre picioare....am cedat nervos si am plecat acasa.
si asta e toata povestea.contractii am.....dar nu regulate....am venit acasa si am mai luat un nospa.si cam atat.
joi am eco cu doftoru ....cel mai tare doftor din lumea asta,io l-am gasit! de 2luni de zile....incerec sa dau de el....
bine,,...gata...v-am stresat destul.sutn convinsa ca alte fete au alte probleme mult mai mari decat ale mele.
clau.....mai esti racita?
300.....deci iti iei casa,da?bravosssssss...
piersicuta,felicitari pt bebe cu capul in jos.am si eu o intrebare in leg cu asta....exact acum 2luni,pe 4.07,la ultima eco(si ultima data cand am vorbit cu doctoru....ca iar imi aduc aminte si m-apuca toate cele......)...bebelu meu era cu capul in jos.exista posibilitatea,daca s-a intors atunci cu capsorul in jos....sa se intoarca iar?adik sa nu mai fie cu capul in jos?
va pup.

carla,36+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Andy , july , Giulianna bine ati venit acasa cu boboceii
Eu ma bag la somnic fetele..am muncit toata ziua..sunt franta..iar bebe se pare ca acum s-a trezit si face tumbe
Noapte buna, va

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ratonelu dar daca tot ai ajuns la spital de ce nu te-a vazut un alt dr ? NU trebuia sa pleci asa.....Nu sta asa....sa nu fie lichid...

Si eu mi-am pus intrebarea asta cu intorsul. Dar mi-a zis dr ca odata intors cu capul in jos , asa ramane. Isi mai schimba pozitia funduletului de pe stanga pe dreapta dar capul ramane in jos.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ratonelu esti de groaza, cum sa pleci frate de la spital fara sa te vada nimeni?
Doctorul meu mi-a zis din start ca sa nu il sun direct, daca e ceva sa ma duc la camera de garda sa ma vada si apoi in caz ca trebuie sunat sa il sun eu sau doctorul de garda. Si am auzit la fel si de la alti doctori.

Eu raman pe post de cucuvea aici, in caz ca mai scrie careva dupa miezul noptii.
Fica'mea inca ma tine in suturi si nu stiu cand se gandeste sa ma lase sa dorm.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Ratonelu mie mi-a zis dr-ul meu ca e bine daca ma dor oasele bazinului... cica o sa nasc mai usor.
Acum iau si eu partea buna cand ma doare: semn ca o sa nasc usor

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

pai am stat ,exact cum am spus,....si am asteptat sa vina cineva sa ma vada.dar n-a venit nimeni....pe cuv...intepenisem pe scaunul ala pe hol(in conditiile in care pana la spital mi-am pus perna pe care dorm..pe scaunul din masina..ca sa pot sta)....si oricum...stiam care era procedura..c-am mai fost...venea un doctor rezident....care nu stia mai nimic(ultima oara...ii spunea asistenta ce credea ea...)...si cam atat.
de data asta n-a venti nimeni....
culmea.....irina,al meu dofotor mi-a dat nr lui de telef....si sa-l sun....oricand am io probleme....
ma rog...poate sunt io prea pretentioasa si cer prea multe.
....io sper sa nu fie lichid....o sa vad cum ma simt la noapte.

carla,36+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Fetelor ,
spuneti-mi si mie unde v-ati facut analiza de secretie de col pt streptococ, va rog?

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_and
Nausica mai stii ceva de la prietena ta de produsele bebe bleu?

Hm, nu stiu nimic. A fost plecata din tara, dar cred ca s-a intors. Ultima oara cind am vorbit mi-a spus ca o sa-mi faca ea cadou nu stiu ce produse si acum mi-e tirsha sa o sun, sa nu creada ca o sun cu interes.

Dar in weekendul asta probabil o sa ma vad cu ea, ca ramin singurica si o sa-mi fac program cu fetele. Cum aflu ceva, iti spun, fii linistita. (hm, desi daca ma uit la semnatura ta, e cam tic-tac tic-tac).

Parerea mea e ca toti comerciantii de produse de profil si-au programat importurile in perioada asta in functie de Baby Expo. Deci in jur de 10-12 sept probabil ca o sa se umple peste tot de marfa.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

denisa....dragut doctorul tau ...ca ti-a dat astfel de ..indicatii.
sper asa sa fie.

carla,36+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

denisa....dragut doctorul tau ...ca ti-a dat astfel de ..indicatii.
sper asa sa fie.

carla,36+ putoiu sasha

dar acum cum te simti?
mai curge lichid??

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput