Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

hopa si eu.....dupa o zi de .....
in primul rand ,aly,muuh,giuliana,sa va traiaasca bebeii,sa fie sanatosi!
de dyanira,nu stim nimic?
eu sunt cu nervii.toata ziua am stat in pat gafaind si cu dureri mari de picioare+bazin...si cu chilotii vesnic uzi...(n-am mai vazut firicele de sange).cum seara ,cadn a venit soata de la serviciu...m-am hot sa-l sun pe doftor....nu stiu de ce mama ma-sii m-am gandit io c-o sa si raspunda...de parca mi-a raspuns vreodata
pt ca nu mi-a raspuns....m-am hotarat ,totusi,sa merg pana la spital la filantropia la camera d egarda....acolo mi s-a spus ca nu e dom doftor...si sa astept sa vina doctorul de garda s ama consulte....si-am stat ...si-am stat.....si-am stat......celputin 40de minute ,timp in care nu a venit nimeni.....apoi ,simplu....cu coada intre picioare....am cedat nervos si am plecat acasa.
si asta e toata povestea.contractii am.....dar nu regulate....am venit acasa si am mai luat un nospa.si cam atat.
joi am eco cu doftoru ....cel mai tare doftor din lumea asta,io l-am gasit! de 2luni de zile....incerec sa dau de el....
bine,,...gata...v-am stresat destul.sutn convinsa ca alte fete au alte probleme mult mai mari decat ale mele.
clau.....mai esti racita?
300.....deci iti iei casa,da?bravosssssss...
piersicuta,felicitari pt bebe cu capul in jos.am si eu o intrebare in leg cu asta....exact acum 2luni,pe 4.07,la ultima eco(si ultima data cand am vorbit cu doctoru....ca iar imi aduc aminte si m-apuca toate cele......)...bebelu meu era cu capul in jos.exista posibilitatea,daca s-a intors atunci cu capsorul in jos....sa se intoarca iar?adik sa nu mai fie cu capul in jos?
va pup.

carla,36+ putoiu sasha
prune si pepene...pepene si piersici....

DIN PACATE, TRAIM IN ROMANIA SI TOTUL E MIZERABIL...

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

wow, e clar, cum o dau nu pot sa tin pasul cu voi.....
mai intii.. FELICITARI NOILOR MAMICI BITZA, ALY, MIRUNA, GIULIANA sa va bucurati de puiuti, sa fie sanatosi si papaciosi.
july, ma bucur tare mult ca ai laptic, e asa un chin sa nu ai...
anca imi pare rau de colicii Carlei. in afara de ce ti-am scris zilele trecute nu mai stiu alte remedii..
in rest, pup toate fetele, mai putin pe ratonelu, care merita bataita.. fugi sa te vada un dr, daca e lichid? sa stii ca nu simti cind se fisureaza membranele si se poate pierde aproape tot lichidul. nu vreau sa te sperii, dar chiar ar tb sa te vada cineva
laureta.. doar doua zile si.. gata? bb in brate? tinem pumnii!
eu am fost azi la echo, l-am vazut pe bb care casca si deschidea din cind in cind ochisorii, a fost ff haios. are 2000 gr, cu caputul in jos si totul e in parametri normali. am fost si cu viermisorii mai mari care vroiau sa-si vada fratiorul, nu pot sa va spun ce-a fost acolo: fii-mea, care mai intelegea ceva, a fost cumintica, dar fiu-meu era disperat "ma, ce face doamna dr? ce ti-a pus pe butica? ce face maki?" - ca nu-i poate zice Maxi, iar pt mama, mai nou, foloseste o forma contrasa.
asa ca.. suntem bine, iar miine ma apuc si eu de camera lui bb, ii aduc patut, fotoliu, dulapior si altele pe care le am de la bb 2 si, sa ma apuc si de cumparaturi, desi nu am multe de luat. Sterilizator, cadita si un bouncer ar fi cele mai importante, hainte deja i-a luat tati un teanc din Elvetia, plus ce mai avem, carut avem, la fel si scaun de masa, tarc...
Cam astea sunt noutatile de la noi.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Si eu am numarul lui dar mi-a zis sa nu il sun decat dupa ce ajung la camera de garda. Mi s-a parut cam aiurea...

Of, transpir ca o purcica.
Mi-am luat 2 camasi de noapte cu nasturi in fatza, moartea pasiunii, dar daca mai visez la noapte ca nasc macar stiu ca am camasi de noapte

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, ca sa ma laud si eu cu semnatura cea noua, pe care am reusit intr-un tirziu sa o modific ( Eva), va dau raportul despre starea natiunii:

In camera lui Nedelcu se zugraveste.
Mai exact, zugraveste fericitul tata, cu mare avint si cu Ipod-ul in urechi. Zugraveste si cinta. Nu stiu daca aveti reprezentari cum se aude cind cinta cineva cu castile in urechi, dar suna foarte ... optimist.

Deci la noi e o atmosfera de sarbatoare. Si eu de-abia astept sa se termine cu zugravitul ca sa montam mobilaaaaa si s-o umplu cu lucrusoarele spalate si calcate.

Noapte buna!

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Ilia – felicitari pt bebe sanatos . Spor la treaba, sa terminati la timp camera lui bb.
Nausica – spor la treaba in continuare. Noroc cu sotul –parca nu mai pare munca asa grea pe ritmul muzicii lui.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

raluca,io mi-am facuyt la medicover,
denisa,acum stau la calc pe un scaun cu doua perne.sper sa nu fie lichid....
ilia,io vrusei sa ma vaza...dar ei nu ...
felicitari pt bebe sanatos!
glumesc...ca sper sa nu fie nika.
o s ama pun in pat sa vad ...daca imi mai este rau..o s afac iar un drum...ca doar ce sa fac la noapte....doar n-o sa dorm....

nausica,ce tati vrednic ai...

carla,36+ putoiu sasha

Mergi la inceput

ma pun in pat....sper sa adorm.
va pup.

carla,36+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

ratonelu - sper sa fie alarma falsa si bb tau sa mai stea macar 2 saptamani.Pupici si sper sa fiti tot 2 in 1 maine
Am plecat la somnic

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

este,denisa,sunt convinsa....e bebe cuminte...ca-i e frica de mamica lui ...ca-i inroseste curisoru....de nu mai sta acolo,in burtica ei.
noapte buna si multumesc.

carla,36+ putoiu sasha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

nausica, da' ce asculta tati in timp ce vopseste? citind mesajul tau mi-am adus aminte de reclama aia la Dufa da' ce-am, bai nene? io tin un ochi pe postarile tale ca suntem cam de aceeasi "virsta" vaz...
denisa, multumim, da' ce putin mai ai, mamico.... camera e gata facuta, ca e fost camera a lui bb2, care acum doarme cu sora lui. miine pun toata mobila si mai am sa comand o perdea noua.
va pup si eu, ma duc la somnic! vb miine!

32+

Mergi la inceput