Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 9
Piersicutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EvaF Piersicutza, felicitari pt vestile bune! Ma bucur ca bebe s-a intors si ca poti naste natural! Suuuuuuuuuper! Te inteleg in privinta camerei puiului! Si eu de-abia asteptam sa vad camera gata, lucrusoarele lui Luca randuite, spalate, calcate, totul aranjat! Si acum as sta numai acolo! O sa vezi, ca vei termina si tu curand, ce sentiment placut ai in camera puiului! Tu nu intri in prenatal? ![]() |
Cu camera puiului a fost cam asa: ne-am dus sa cumparam un pat, nu eram prea incantati si brusc ne-au cazut ochii pe o mobila natur cu ceva portocaliu in ea. Si mie si lui tati ne-a placut pe loc, asa ca ne-am decis sa cumparam cu totul patutul, comoda de infasat si dulapiorul. Comanda se face in Germania si dureaza ceva pana vine.
In prenatal inca nu intru, eu am doar 3luni si jumatate concediu postnatal platit asa ca nu-mi permit sa-mi iau din el inainte de nastere.
Nici carucior nu am cumparat inca, tu parca erai in cautare, ce ati luat pana la urma
?Tot timpul am crezut ca saptamana de sarcina in care ma aflu e corecta, acum ma dau peste cap masuratorile caci dupa UM as fi in saptamana 36 iar dupa masuratori abia in saptamana 33-34. Si la voi sunt oscilatii asa de mari? Eu nici bagajul nu mi l-am facut inca.
In schimb imi creste dragostea pentru copii mici pe zi ce trece: ma observ si descopar ca mi se lipesc ochii dupa toti bebeii pe strada. Ce sentiment placut si ce minunat o sa fie sa ne tinem propriul copil la san.
33+ 
Piersicutza
Piersicutza spune:
| citat din mesajul lui ratonelu piersicuta,felicitari pt bebe cu capul in jos.am si eu o intrebare in leg cu asta....exact acum 2luni,pe 4.07,la ultima eco(si ultima data cand am vorbit cu doctoru....ca iar imi aduc aminte si m-apuca toate cele...... )...bebelu meu era cu capul in jos.exista posibilitatea,daca s-a intors atunci cu capsorul in jos....sa se intoarca iar?adik sa nu mai fie cu capul in jos? va pup. |
Multumesc
. La intrebarea ta, mie mi-a spus doctorul ca exista posibilitatea sa se intoarca din nou cu capul in sus dar probabilitatea e foarte mica. Iar apoi tot el imi spunea ca are timp pana in ziua nasterii sa se intoarca in pozitie craniana. De aceea ma si bucuram sa nu programeze nici o cezariana. Dupa el si daca era in pozitie pelviana, astepta sa se declanseze nasterea natural si apoi vedea ce era de facut. El zice ca e mai bine asa decat o cezariana programata, si pentru mama si pentru copil.Noapte buna

33+ 
Piersicutza
Nausica spune:
| citat din mesajul lui ilia_99 nausica, da' ce asculta tati in timp ce vopseste? citind mesajul tau mi-am adus aminte de reclama aia la Dufa |
eu stiu ce asculta? ce-am apucat sa tragem in Ipod. un amalgam de ciudatenii, de la Beatles la System of a Down si Metallica.
edit: cica U2 a ascultat.

Nausica
33+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
khristin spune:
Aly, felicitari pt. aducerea pe lume a lui Sebastian 
Muuh, te-a cam luat pe neasteptate Dimitri….refacere cat mai usoara. Sa ne spui cum l-a primit Alexei acasa ![]()
Giulianna, bine ca s-a terminat totul cu bine. Te asteptam cu povestea nasterii lui Eduard Gabriel 
July, sint excelente vestile cu care ai venit
. Asteptam mai multe poze cu printesa ta. 
Ratonelu, imi pare rau ce ti s-a intamplat….eu m-as mai duce o data
, daca as avea contractii la 5 minute…..le poti monitoriza tu singura. Daca pierzi tot lichidul, exista riscul sa-l infectezi pe bebe si nu se merita, desi sistemul romanesc medical e asa cum e.
Piolica, faci impreuna cu sotul un cuplu tare haios
....se vede ca va iubiti micuta muuuult de tot....si camera mi-a placut super organizata...cat despre burtica ta, as spune ca " a cazut", asa ca te poti astepta sa se intampla foarte curand....mult noroc 
Ankussa, eu fiind la a doua sarcina, s-a modificat nitel DPN, de pe 5 oct mi-au mutat-o pe 29 septembrie….si-asa se pare ca baby arata mai maricel cu o sapt. adica 37 sapt si ceva, sa vedem cand isi va face aparitia. ![]()
Piersicuta, doar 3 luni jumate concediu? Va apropiati de sistemul american vad….noi aici avem cel putin de bine de rau un an.
Azi a fost prima zi de scoala…si o caldura sa mori, culmea e ca am rezistat totusi….oricum vreau sa-mi iau 2 zile libere pe saptamana asta…azi ne-a anuntat una din colege ca a nascut o fetita sanatoasa de 3, 600 
Pupici,
Cristina
le bébé
35w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
_irina_ spune:
Kristin cum a cazut burtica piolicai? ca tocmai voiam sa zic ca si a mea e la fel.... E cazuta???
Noapte buna, fetelor, sper ca aveti o noapte linistita! Paznicul de noapte (adica eu) se duce la plimbare si apoi la culcare.
37+
- Andreea
300 spune:
Neata!
Muuh sa te implinesti alaturi de noul bebe al familiei! Excelenta vste ne-ai datsi chiar imediat dupa ce-am iesit eu ieri de pe forum.
Azi e big day la noi, zi de dat cu batul :)
Me is happy, se pare ca am vecini buni.
Cafea, cineva? Fara lapte ca iar am uitat sa cumpar. Va pup!
35+
Anda Teodora
pozne cu burti si alte nebunii
300 spune:
O cate vesti!
Giulianna bine ai venit acasa! E super ca bebe mananca, vei vedea ca la 2-3 luni deja nu mai e micutz.
Andy_galro, July, bine v-ati intors acasa, mai intrati cat de des si spuneti-ne de voi!
AlexM te asteptam cu vesti cand ai net. Sa-ti traiasca puiul - mai e portocaliu? ![]()
Eu voiam un bebel mai mic sa nasc usor (stiu sigur ca recupereaza repede) dar cine stie? La 34 aveam 2200g, ma gandesc ca sare de 3, acum cum o vrea DD... Am 35 de saptamani fix, varsta la care s-a nascut Raluca. E drept ca mama facea al saselea copil, iar eu sunt la primul si acum 2 saptamani aveam col lung...
Anda mai stai acolo ca am treaba, mi-a 'fugit' inlocuitoarea de la serviciu trebuie neaparat sa gasesc o solutie pentru asta. Plus ca nu am camera gata... si daca te nasti mai devreme mergem la mama si nu participam la sesiunea de decoratiuni.
35+
Anda Teodora
_irina_ spune:
300 si eu tot asa vorbesc cu gugulina mea. Sa mai stea la mami in burtica, abia azi vin mesterii, patul abia joi il comandam, deci ar fi dragut din partea ei daca vrea sa vina intr-o camera gata pentru ea sa mai stea un pic la mami in burtik.
Vineri ma duc la doctor si o sa vad cat a mai crescut, ca mami a mai pus cateva kilograme de atunci.(vre-o 3 daca ma gandesc mai bine)
37+
- Andreea
300 spune:
Irina da tu chiar nu dormi decat 3-4 ore pe noapte? Esti napoleon? Legat de beeb, pana la urma e dupa ei nu dupa noi... Macar tu ai 37s.
AM inceput sa iau omega3, 1 pe zi. Sa-i creasca putin capul ca era decalat
Dupa ce ati vorbit voi cred ca o sa iau 2 :))
Tocmai am citit despre Carla
. In ritmul asta mami o sa nasti acasa. Da-ne de stire cum mai esti azi!
Khristin, Piersicutzo, multe felicitari pentru vestile bune. S auzim numai de de-astea.
35+
Anda Teodora
anca81 spune:
Buna dimineata 
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti, sunt cu o mana pe pompa de san si cu una pe tastatura ![]()
Am avut o noapte mai "normala" decat cea de ieri, am reusit si noi sa dormim 3-4 ore. Acum plange foarte tare in timp ce mananca si efectiv se aude cum ii umbla gazele prin burtica. De "poc-uri" ce sa mai vorbim, saracuta.
Kid, ma bucur mult ca fetita ta e cumintica, sa dea DD sa fie tot asa. Nu avem MiniBlu in Baia Mare, dar daca sotul meu merge la Cluj ii spun sa cumpere. Multumesc pentru pont, ramane sa incerc Bonnisan si Espumisan acum, Sab Simplex e apa de ploaie - in cazul nostru, bineinteles.
Ratonelu, nu te juca, n-ai invatat nimic de la noi astea cu probleme? Sa ramai fara lichid e foarte periculos pentru bebe, poate intra in suferinta fetala, Doamne fereste. Du-te urgent la medic!!!
Andreea_and
felicitari pentru Mina cea grasunica. Se apropie momentul 
Boo, cum e Alex, s-a mai linistit cu colicii?
Andy_galro, voi ce faceti, tot asa sunteti cu colicii?
Scuze ca tot ii dau inainte cu subiectul "colici" dar sunt super disperata 

toate burticile, bebicii si proaspetele mamici.
Mami fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag