Mamici norocoase de sept -oct 2008 (139)
Raspunsuri - Pagina 4

clau_geo spune:
Jully
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva

gargaritza85 spune:
Jully bine ai venit acasa cu bebelina 32+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea

clau_geo spune:
Pupici tuturor burticilor si bebeilor, sa aveti o noapte linistita si sa ne auzim maine dimineata cu bine 37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva

_giulianna_ spune:
Buna seara!
Remember me?
N-am mai scris de foooooaaarrtteeee mult timp. Am lipsit de la apel dar am revenit acum cu forte proaspete. Ne-am mutat in casutza noua iar net nu avem decat de ieri. Am citit din urma, ce-i drept nu tot dar vestile importante le-am aflat.
Am doua stari acum sunt si bucuroasa dar si trista in acelasi timp
Monica, draga de tine, multa putere, mult curaj...toate gandurile mele bune pentru tine! E greu...nu stiu ce sa spun...cuvintele sunt prea putine si prea sarace...nu pot exprima la maxim trairile mele din clipele astea. Te pup! Ai grija de tine!
Pe de alta parte felicitari tuturor fetelor care au nascut bebei sanatosi si frumosi, felicitari fetelor care au nascut normal...mult curaj trebuie sa fi avut. Am stat in sala de travaliu cam 30 de minute si am vazut ce inseamna durerile...nuuuu nu le-am simtit eu...doar am vazut cum se chinuiau celelalte fete...
Va intrebati ce cautam acolo? Ei bine...desteptii de medici de la Giulesti ma dusesera acolo pentru stabilizarea tensiunii
E mult de povestit, eu am nascut prin cezariana pentru ca aveam tensiunea fffff mare, cand am ajuns la spital aveam 17 cu 12, am innebunit tot spitalul, cred ca in sinea lor spuneau "inca mai esti vie?"
O sa cititi si povestea nasterii mele in curand.
Inca o data mii de felicitari! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostri!
Acum despre mine...am nascut pe 17.08.2008 un pisoi de 1820 de grame, Eduard-Gabriel, apgar 8, la maternitatea Giulesti. Din cauza tensiunii mele innebunitoate micutul nu s-a mai dezvoltat dar e sanatos multumesc lui Dumnezeu. Cred ca pana acum suntem piticii odiseei nu? Laaassaaaaa ca ne facem noi mari, va ajungem imediat din urma. Mancam mult si des...ne jucam..suntem foarte foarte cuminti. O sa punem si poze in curand sa ne vedeti
Va pupam acum, trebuie sa mancam! Am promis ca recuperam repede :)
Mamica fericita de Eduard-Gabriel

andy.p spune:
giulianna ce veste minunata ne-ai adus.
SA-TI CREASCA MARE SI SANATOS BAIETELUL
Ma bucur ca esti bine,multe fete au intrebat de tine ca nu mai stiau nimic.Asteptam pozele.37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)

alexa si mami spune:
wow ce de vesti bune!
aly, miruna, giuliana felicitari pt bblushi!!!
andy_g, july bine ati venit acasa! multa sanatate voua si bblushilor alexa si
mami

CD27 spune:
Giulianna, felicitari pentru bebe Eduard Gabriel
Andy_g si July bine ati venit acasa cu bebeii37s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

nushulica spune:
wow ce de vesti bune!!! asa vreau sa citesc tot timpul
miruna, giuliannasa va traiasca bebelushii si multa sanatate!!!
andy_gcat e de frumos bebe andrei!!!m-a topit
si ce noroc ai ca e cumintel...lasa ca colicii trec ei
julybine ati revenit acasa ! abia astept poze cu mititica
ma bucur ca avem vesti bune si de la alexam si ma bucur ca a nascut natural si usor, abia astept povestea sa mai prind oleak de curaj
piolica frumoasa camera fetitei!!!si tati ce fericit e!

musettepink spune:
July bine ati venit acasa!!!!!!!!!!!!!mult lapte in continuare si asteptam poze!
giuliana felicitari!!!!!!!!!un bebe sanatos si mancacios!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!
38+
LUCA
AMR 9 ZILE

nikolici spune:
Mamicilor,
Intrebare caci eu sunt cu intrebarile...
Am cumparat un detergent special antialergic pt bebei, insa nu stiu sa-l folosesc.Am vrut sa spal lucrurile bebelunei noastre si cand am pus in raftul special detergentilor sa scurs imediat si nu stiu unde...undeva in masina..si nici nu mi am dat seama daca face spume cand am dat drumul la program iar de miros dupa termninarea programului nu prea pot sa zic, ca este un detergent f f subtil; la miros.
Voi spalati cu deteregent lichid???Pt mine a fost prima data.
Daca da...help me sa spal si eu restul hainelor
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 39
camera Karinutzei