Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

BITZA si ALY_C20 FELICITARI PENTRU BEBELUSI!!! Sa va traiasca , sa fie sanatosi si mancaciosi!!

Am incercat de ieri sa tot scriu si eu, dar nemernicul asta de internet nu a vrut si pace sa ma logheze.

Raportez si eu control la doctor , ieri, iar doctorul ne-a spus ca mai tinem o saptamana de acum incolo. Cuuuuum?.., pai eu stiam ca pe 22 sept voi naste, iar medicul zice ca mai "tzine " o saptamana? Adik probabil situatia deja se precipita pe acolo. Si de parca nu imi era de ajuns ce ne-a zis, ne mai si intreaba "Si vreti sa ramana pe 22 sept sau mai devreme?" (fiind programati la cezariana) Aoleu!!!-ma gandesc eu- sa fie asa de grabita fata? Oricum se pare ca tre sa intrerup si Gynipralul si din momentul ala cred ca tre sa stau cu bagajul prins de mana ca nu se stie cand ...dar inca 20 zile nici eu nu imi mai dau.
Tre sa recunosc ca am mari emotii si de asta cred ca nici nu i-am spus doctorului ca vreau sa nasc mai repede daca se poate. Daca vrea bebiotza nastem si mai repede, dar daca nu...apoi nu. Eu mai stau. Acum pot sa declar si eu ca au aparut morcovii, multi multi multi...

Insa, in acelasi timp, vreau sa va zic ca tare as vrea sa o vad , sa stiu cum arata degetelelel ei si piciorusele dargi cu care ma loveste in costitze .

Cat de putin a ramas!!!!

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyanira

Clau_geo, ai grija cu raceala, sa iei neaparat paracetamol de 2-3 ori pe zi si bea ceiut cu lamaie si miere.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenyi79 spune:

Clau_geo ai grija sa te faci bine , mai ales acum pe ultima suta numai o raceala nu e buna. Tzin sa iti zic ca si eu ieri am experimentat niste lovituri ca niciodata pana acuma de la bebelina. A fost tare voinica ieri, m-au durut toate:splina, ficat, rinichi si evident coaste. Nu stiu ce a fost cu ea. Cred ca totusi nu mai are loc..

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Anca imi pare rau de uraciosii de colici ca nu va lasa nici cum...ceva ceai n-ai incercat?Sunt copii la cre nu le trece cu nimic intr-adevar asa ca multa rabdare pe amandoua.
lenyi felicitari ptr vestile bune...nu mai ai mult si daca bb hotareste atunci stai cu bagajelul la usa.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

LAureta pentru vineri !!!!!

Clau si eu tot cu oscilo am tratat raceala in timpul sarcinii. Daca se lasa si cu tuse ia homeogene 6. Sunt f bune, i-am dat si fetitei cand a tusit si au avut efect si la ea.

Musette am fost aseara la monitorizare . A iesit bine, nu am mai ajuns si la dr ca se facuse prea tarziu. Ma duc azi sa ii arat foaia.

Raportez ca nici eu nu am dormit bine...Am avut 3 cosmaruri ingrozitoare.. NU am patit niciodata asa ceva. Imi era si frica sa respir. Am aprins lumina si l-am pus pe al meu sa ma ia in brate...Parca eram copil mic...
Felicia continuam cu operatiunea ciuruiala.. diseara fac inca o injectie.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

nata si de la mine.

ALY_C FELICITARI pt pepenas. Refacere rapida mamico si bebe sanatos si papacios

Ieri am avut o zi plina. Dar nu ma plang. Imi place sa am ce face ca daca nu ma sui pe pereti de nervi.

Printre altele (cumparat, taiat si montat glafuri- sotu nu eu...eu doar cu galeria) am fost si noi la echo.
Bebelina (la care inca u i-am gasit nume) e bine sanatoasa, are 2008 grame si e in grafic la toate masuratorile.

Mi-a dat o listuta de analize printre care si colesterolul pentru ca m-am plans de o mancarime a pielii si de aparitia unor bubite. Se pare ca acest colesterol ar putea fi de vina.

In rest,....mi-a spus ca trebuie sa gasim (inventam) o boala, ceva ca sa ma poata programa la cezariana (I-am spus ca nu e o problema, cel putin la etajul superior gasim noi o problema)

Va pup si poate intru mai tarziu. Am o luna super agitata, cu multe sarbatoriri (ma duc dupa un cadou)

Eu, iepurica 32+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

iepufelicitari ptr vestile bune de la dr ..si bafta in gasirea unui motiv ptr cezariana.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Nerantula, tare frumoasa pictura din camera copilului, cine a executat-o ?

Cristina

le bébé 35w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Multumesc! .. o artista plastica ... noi am facut 'proiectul'

36+ AMR 25 zile!!

It's the final countdown !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Iepurila , Lenyi felicitari pentru vestile bune de la doctor

Anca mamic frumos Imi pare rau ca micuta Carla are colici.... O sa treceti si peste perioada asta si atunci o sa fie mai bine , o sa va mai odihniti si voi putin...

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Well si eu in drum spre serviciu... Pana la urma aly cat a stat in travaliu ?
Felicia eu raportez mai mult de 15 kile luate in sarcina si nu am de gand sa ma opresc. Barbatu ma alinta ursulica in continuare si vrea sa ma muste. Azi am incercat sa ma imbrac mai profi da nu ma incapeau incaltarile si asta mi se pare cam trist

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput