Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata si de la mine....!!!ce se intampla la profil????nu mai stiu sa-mi modific saptamanile.....ma ajuta cineva???unde a disparut link-ul de semnatura???

Felicitari Aly_C!!!! sa-ti traiasca pruncul si sa te bucuri de el in fiecare clipa!!!!

cine imi trimite si mie un nr de tel pe privat....sau cum sa fac....nu de alta dar cine stie...poate se intampla ceva si nu am cum sa dau de stire....

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lenyi79

BITZA si ALY_C20 FELICITARI PENTRU BEBELUSI!!! Sa va traiasca , sa fie sanatosi si mancaciosi!!

Am incercat de ieri sa tot scriu si eu, dar nemernicul asta de internet nu a vrut si pace sa ma logheze.

Raportez si eu control la doctor , ieri, iar doctorul ne-a spus ca mai tinem o saptamana de acum incolo. Cuuuuum?.., pai eu stiam ca pe 22 sept voi naste, iar medicul zice ca mai "tzine " o saptamana? Adik probabil situatia deja se precipita pe acolo. Si de parca nu imi era de ajuns ce ne-a zis, ne mai si intreaba "Si vreti sa ramana pe 22 sept sau mai devreme?" (fiind programati la cezariana) Aoleu!!!-ma gandesc eu- sa fie asa de grabita fata? Oricum se pare ca tre sa intrerup si Gynipralul si din momentul ala cred ca tre sa stau cu bagajul prins de mana ca nu se stie cand ...dar inca 20 zile nici eu nu imi mai dau.
Tre sa recunosc ca am mari emotii si de asta cred ca nici nu i-am spus doctorului ca vreau sa nasc mai repede daca se poate. Daca vrea bebiotza nastem si mai repede, dar daca nu...apoi nu. Eu mai stau. Acum pot sa declar si eu ca au aparut morcovii, multi multi multi...

Insa, in acelasi timp, vreau sa va zic ca tare as vrea sa o vad , sa stiu cum arata degetelelel ei si piciorusele dargi cu care ma loveste in costitze .

Cat de putin a ramas!!!!

LauraY 36+ Daria Maria

Ghemotocul meu

Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta

Leny eu de ieri am intrerupt gynipralul si deja bubulina e mult mai agitata, asa ca 20 zile nu cred sa te mai tina, la mine s-a pus problema de 1 saptamana dar e si sarcina mai avansata
si te tin la curent cu starile pe care le am ca sa facem schimb de impresii.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nici eu nu pot intra pe profil.Zice ca se lucreaza la pagina.
Ramopoti intra pe contul comun sa-ti alegi un nr de telefon ,sau iti pot trimite nr meu.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ramonzca intra pe profil si da clic pe plusul rosu de la optiuni profil si de acolo modifici semnatura.

Chiar daca se lucreaza la pagina, puteti intra la editeaza profil.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Nici eu nu pot intra pe profil.Zice ca se lucreaza la pagina.
Ramopoti intra pe contul comun sa-ti alegi un nr de telefon ,sau iti pot trimite nr meu.

37+bbelina

trimite-mi dar spune-mi si cum sa intru pe contul comun...nu am parola....

POZE...POZULICI

37+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la 'Neata burtici si proaspete mamici,

Bitza2008,Aly_c20
Bun venit pe lume lui LUCAS si SEBASTIAN. Multe, multe felicitari proaspetelor mamici. Recuperare cit mai rapida si bebelushi sanatosi si papaciosi.

Multumim si mamicilor de iulie-august pentru predarea stafetei. A fost un moment destul de emotionant...cred ..atit pentru noi ..viitoare mamici de sept-oct ..cit si pentru proaspetele finaliste de odisee iulie -august. Le dorim sa se bucure din plin de bebelushii lor si de frumoasa etapa din viata lor care tocmai a inceput.

Noi am trecut prim mari emotii aseara ...de fapt asta e motivul pentru care am si absentat...ca dimineata ne-am luat cu mersul la cresa ..al lui Stefan...iar seara am crezut ca sunt la un pas de travaliu...dar a fost alarma falsa..dupa aproape 3 ore de contractii ..unele chiar dureroase rau..dureri de spate ..presiune pe bazin..am reusit sa ne linistim..sa dormim cit de cit...iar azi se pare ca e o zi mai linistita...Sincera sa fiu ..incepusem sa ma gindesc serios sa merg la spital..dar bine ca a trecut cu bine...
Oricum ...ramin la feelingul ca saptamina asta se intimpla MINUNEA..dar vom vedea.

Tinem pumnii la burticutzele care se pregatesc de momentul final ...mai ales dyanira...ca pentru ea azi e due date-ul...se pare ca ai batut recordul ajungind in 40w ...FELICITARI NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 3 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

babytzaasa e se poate intra la profil.

37+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

"Dimitri a venit pe lume la 9.05; are 3930 gr si 54 cm;e sanatos, iar eu ma simt bine;"

mesaj de la muuh

Felicitari, mamico! Dimitri, bine ai venit, puiule!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

WOW Felicitari Muuh !!!!! Ce surpriza !!!Sa iti traiasca flacaul!! Sa fiti sanatosi si papaciosi !!!!

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

MUUH asta da surpriza.
Sa creasca mare si sanatos si tie refacere rapida.

37+bbelina

Mergi la inceput