Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 11
musettepink spune:
Muuh ne-ai luat prin surprindere,felicitari!!!!!!!!!!!
Dimitri bine ai venit pe lume!!!!!!!!!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 9 ZILE 

Ankussa spune:
Neatza si de la noi (avem o scuza ca suntem decalati cu doua ore
) In primul rand felicitari mamicilor sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei. Pt ca neuronul meu e singur si gravid deja nu o sa nominalizez decat pe cine imi aduc aminte acum (iertare, promit ca o sa-mi iau revansa). Anca, Bitza si Aly C pupici si voua si bebelasilor.
Intr-un final am intrat si noi in concediu si de la 15 septembrie im maternity leave.
Fetelor am o mica intrebare, pe voi v-am auzit de revenitul poftelor, mie in schimb mi-a revenit "pofta" de a vorbi cu toaleta din nou
. Nu ca as fii scapat de aceasta pofta pe tot parcursul sarcinii dar in ultimele zile am cam vomitat de doua ori. Azi ma duc sa ma intalnesc cu tanti moasa (am explicat in nenumarate randuri, in sistemul britanic te intalnesti cu doctorul decat daca ai probleme majore, in rest moasa e cea de baza)care pun pariu ca o sa spuna "You`ll be fine, you`re healthy"....
Symonnede ce spital apartii, si nu te ingrijora apropos de miscatul cu intarziere, eu ma simt ca o balena esuata dar tot nu ma las, am o energie "debordanta" vorba soatei de numa`..![]()
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la eco (iar nu nominalizez din lipsa de....stiti voi ce
)si promit ca o sa va stresez mai des dat fiind faptul ca sunt acasa. 
36+ Vladut Alexandru
felicic76 spune:
am primit si eu msg de la muuh
Sa fie sanatos! Felicitari Miruna!
(eu intrebam de ea pe forum cam pe la aceeasi ora
)
(si am mai intrbat si de dyanira
)
32+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
andy.p spune:
De la Dya deocamdata n-am primit nici un mesaj.Zicea ca azi ii face analizele..acuma mai asteptam.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
tzitziri spune:
Muuh, ce surpriza![]()
Sa fie sanatos si vesel si sa va bucurati de noua familie extinsa!
Intrebare de listuta:la Muuh tot cezariana?Sau daca a fost surpriza a fost natural?
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
babytza spune:
Dar Miruna era programata azi sau a fost o surpriza si pt ea ?
Valentina
35 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
Ankussa spune:
Aha, inca un bobocel
Muuh sa va traiasca gasunelul
si recuperare grabnica iti doresc.
PS Khristin pe unde imi umbli, ca eu iti citesc toate postarile din cauza de DPN apropiat, cum te simti si ce face flacaul in burtica la mami? 
36+ Vladut Alexandru
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasia "Dimitri a venit pe lume la 9.05; are 3930 gr si 54 cm;e sanatos, iar eu ma simt bine;" mesaj de la muuh Felicitari, mamico! Dimitri, bine ai venit, puiule! anasia si Alessia Anca(14.08.2006)o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
BUN VENIT PE LUME ..DIMITRI.. SA FII SANATOS SI PAPACIOS ..IAR LUI MAMI ..FELICITARI MAXIME SI REFACERE RAPIDA .

CE DE BAIETEI in SEPTEMBRIE 
LIDIA
(36w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 3 ZILE!!! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
lenyi79 spune:
Merci mult clau_geo. Sa imi spui te rog... Banuiam eu ca nu o sa mai tina mult dupa ce scot gynipralul...Daca tu nu mai rezisti tu o spatamana , nu vad cum as rezista eu...avand in vedere faptul ca eu am contractii la greu cu tot cu pastile (si numai gynipralul a tinut-o la culcush pe bebelina). Iaca am mai pus un morcov
LauraY
36+
Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
andy.p spune:
Miruna era programata la cezariana,dar parca zicea ceva de 2,3 septembrie daca bine tin minte.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)