Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 12
clau_geo spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mamidestefan la 'Neata burtici si proaspete mamici,Bitza2008,Aly_c20 ![]() ![]() Bun venit pe lume lui LUCAS si SEBASTIAN. Multe, multe felicitari proaspetelor mamici. Recuperare cit mai rapida si bebelushi sanatosi si papaciosi. Multumim si mamicilor de iulie-august pentru predarea stafetei. A fost un moment destul de emotionant...cred ..atit pentru noi ..viitoare mamici de sept-oct ..cit si pentru proaspetele finaliste de odisee iulie -august. Le dorim sa se bucure din plin de bebelushii lor si de frumoasa etapa din viata lor care tocmai a inceput. Noi am trecut prim mari emotii aseara ...de fapt asta e motivul pentru care am si absentat...ca dimineata ne-am luat cu mersul la cresa ..al lui Stefan...iar seara am crezut ca sunt la un pas de travaliu...dar a fost alarma falsa..dupa aproape 3 ore de contractii ..unele chiar dureroase rau..dureri de spate ..presiune pe bazin..am reusit sa ne linistim..sa dormim cit de cit...iar azi se pare ca e o zi mai linistita...Sincera sa fiu ..incepusem sa ma gindesc serios sa merg la spital..dar bine ca a trecut cu bine... Oricum ...ramin la feelingul ca saptamina asta se intimpla MINUNEA..dar vom vedea. Tinem pumnii la burticutzele care se pregatesc de momentul final ...mai ales dyanira...ca pentru ea azi e due date-ul...se pare ca ai batut recordul ajungind in 40w ...FELICITARI NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS ![]() LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/... AMR 3 ZILE!!! ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori! www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan |
unde il duci tu pe micu la cresa, cat te costa, care e programul, de la ce varsta ii primeste si cum ti se pare asistenta?
multe intrebari dar sunt tare curioasa
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
nikolici spune:
Neatza fetelor si de la noi....
Cam tarziu dar nu am dormit toata noaptea...problema cu mainiile ma omoara ...imi amortzesc ambele bratze si m au mai si durut de m am trezit azi noapte in plans.Poate maine cand ma duc la doctor imi schimba medicatia sa nu ma mai chinui asa.
Felicitari Mirunei...o veste buna de dimineatza!
Karina Alessia
am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
AMR 40
http://good-times.webshots.com/album/566148404jlKFHS
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui anasia "Dimitri a venit pe lume la 9.05; are 3930 gr si 54 cm;e sanatos, iar eu ma simt bine;" mesaj de la muuh Felicitari, mamico! Dimitri, bine ai venit, puiule! anasia si Alessia Anca(14.08.2006)o sansa pentru Sosonica Alessia la 2 ani |
Muuh, felicitari pt Dimitri si sa dea Domnu sa fiti amandoi sanatosi!!!!!!!!
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
andreutac spune:
Bine ai venit pe lume Dimitri!!! Sa fii sanatos, norocos si mancacios!! Mamica ta se tine de surprize, placute, ce-i drept.
Andreea
35+
Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!
lenyi79 spune:
Muuh Ia te uita, inca o mamica si un bebic!!FELICITARI !!! Sa iti traiasca si sa veniti acasa repede sanatosi!!!

LauraY
36+
Daria Maria
Ghemotocul meu
Mai sunt cateva zile pana la marea intalnire cu Dariuta
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui clau_geo unde il duci tu pe micu la cresa, cat te costa, care e programul, de la ce varsta ii primeste si cum ti se pare asistenta? multe intrebari dar sunt tare curioasa 37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita AMR 6 zile +/- cateva |
la TITAN IV ..e de stat si pretul pe masura 120 RON/luna ..il luam pe la 3-4 dupa amiaza..desi am putea sa il lasam pina la 6 ..el are 2 ani...dar sunt copii si mai mici la alte grupe..cred ca si de un an ..din cite am auzit ..
educatoarele par OK ...dar e cam devreme sa ma pronunt..
noi am avut o experienta trista la o gradi particulara ..si am decis sa incercam aici ..ca e foarte aproape de casa ..sa vedem cit rezistam ..ca eu cred ca si de la emotii legate de cresa ..am contractii..dar cine stie ...
LIDIA
(36w+)cu
si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 3 ZILE!!! 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan
maria2004 spune:
MUUH, ALY_CFELICITARIIIII!!!! SA VA TRAIASCA BEBELUSII SI SA VA BUCURATI DE EI!!!REFACERE RAPIDA SI LAPTIC CAT MAI MULT!!

LAURETABAFTA MULTA PENTRU VINERI!!!!TINEM PUMNII SA FIE CAT MAI USOR!!!

+36
+puiutul Maria (23.12.2004)
ramonzca79 spune:
wowwwwwwwww....felicitari Muuh!!!!!
fetelor nu radeti de mine dar nu stiu unde sa gssesc nr de tel pe contul comun....
POZE...POZULICI
38+...
Erik
andy.p spune:
Ramo intri pe adresa de mail comuna septembrieoctombrie@yahoo.com ,parola si in inbox sunt o gramada de nr.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
angelynna82 spune:
Muuh ce surpriza placuta ne-ai facut, sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el si pt tine multi
refacere rapida.
De Dyanira se mai stie ceva? ![]()
34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

la
'Neata burtici si proaspete mamici,
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS