Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Nusha..pai asa incurajezi tu fetele pro-naturala??Zi si tu lucruri frumoase, nu descrieri de rupturi si taieri si altele...Minte-ne.Glumesc, evident...dar dupa travaliul de 3 ore al lui Bitza cred ca toata lumea vedea doar partea frumoasa

Si laRedoute am comandat o perna de decor...e maricica, asa ca sper sa ma salveze.Ma duc sa caut si coduri de cadou, poate gasesc ceva si mai baban!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

mie nu mi se pare horror nici faza cu ruptura si cusatura nush ce am dar sunt f optimista, din vocea alinei am simtit ca per total a fost bine chiar si cu aceasta ruptura...asa ca nu-mi fac griji

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Aly !!!! Sa-ti traiasca putiutul !!! Sa fie sanatos , papacios si cuminte !!!

Ratonelu nu cred ca e de bine scurgerea ta incolora si cu firicele de sange. Nu mergi tu la dr la un control ? Sa nu fie membranele fisurate....Mai bine te duci degeaba decat sa fie vreo problema...

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Va salut si eu burtici si mamici
Haideti la o
Eu raportez ca am avut o noapte mai buna, inainte de culcare am luat un no-spa si am reusit prin urmare sa nu ma mai doara spatele deloc
M-am mai linistit si in privinta nasterii, in sensul ca mai am o luna si o sa vad eu atunci pentru ce fel de nastere optez..ce rost are sa ma stresez acum Apropo cate kg trebuie sa aiba bebe ca sa fie considerat mare si sa necesite cezariana ? Aveti idee?
ALy_C felicitari pentru bobocel!! Recuperare rapida !!

Clau_geo sper sa te simti mai bine..baga ceiut si lamaie la greu

Eu ma bag iar la smotruit si vopsit.. brb

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Bine Nusha,...te iert..daca concluzia era optimista

Noi oricum daca maine nu suntem intorsi cred ca apelam la cezariana...desi si eu eram pro-natural.Dar daca ajungem sa hotarasca niste guguloi pentru noi...

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

fetelee sunt super hainute reduse de nu se poate pe laredoute
cred ca ma bag sa ii mai iau cate ceva desi are o groaza

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Felicic, eu pana acum am pus 7 kg, insa n-am avut pofte exagerate, am mancat normal. Ce ma enerveaza la culme este faptul ca de curand am sesizat aparaitia unor vergeturi in partea de jos a abdomenului, cu toate ca burta nu este exagerat de mare si m-am cremuit inca de la inceputul sarcinii. Deh, probabil materialul meu lasa de dorit, plus ca am unele momente cand simt pur si simplu ca se intinde pielea ca si cum ar sta sa plesneasca. Acum tot ce sper este ca sa ramana doar vergeturile deja aparute si sa se mai estompeze, ca de trecut.....

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Clau

Atunci cand ma loveste la coste sau ficat tati o incurajeaza...vb cu ea si ii spune sa dea cat mai mult pt ca el nu poate

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

exact asa zice si la noi tati "da tu puiule ca eu nu pot "

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

tzitziri, super buna observatia ta

baby boy si musetteblue dulce

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'Neata si de la mine

N-am dormit nici noi azi noapte, Carla a plans de la 1 pana dimineata din cauza colicilor, de abia acum am reusit sa o fac sa adoarma, dar se tot zvarcoleste in somn. Ma simt neputincioasa, chiar nu stiu ce sa mai fac. Am incercat toate variantele, cu prosopel cald, pusa pe burtica, pusa la piept, pe mana mea, pe mana lui taica-sau, cu phoenul + Sab Simplex si Baby Dring. Nothing is working...

Irina, eu nu beau cafea acum cand alaptez dar parerile sunt impartite, la fel ca si cu consumul de cafea in sarcina. In sarcina am baut cafea cu lapte pana in trimestrul al treilea, aveam tensiunea joasa. Acum nu beau pentru ca si asa Carla e super agitata, nu mai are nevoie de alte stimulente. Dar cred ca e OK, slaba cu lapte, trebuie observate si reactiile lui bb.

Kid, e super suportul acela easy bath, as avea si eu mare nevoie de unul. Din pacate nu-l au pe stoc pe net si n-am de unde sa-l iau

Aly mi-a trimis dupa masa mesaj ca acele contractii au fost alarma falsa iar apoi seara inca unul - cum ca-i pune o perfuzie pentru dilatare. Iar dimineata a venit vestea cea buna. A inceput sezonul, who's next ?

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si uite ca intrai si eu pe LR..daca nu m-am putut abtine si am vazut rochite asa frumoase!!Cred ca ma apuc si umplu cosul sa aiba la vara numai rochite .

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput