Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Clau stai linistita, bebelina mea face asa destul de des, isi mai scoate fundul la inaintare sau care un calcai, nu e ea prea agitata, dar cand se misca zici ca vrea sa imi rupa burta si sa iasa pe acolo.

37+ - Andreea

Irina, bubulina mea se agita si inainte si se vedea cum se inalta burtica in cate o parte, insa ieri a fost foarte dureros si in forta. Vad insa ca pana acum de cand m-am trezit nu s-a miscat, sunt tare curioasa cum va fii azi.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Claucam asa sta treaba si la noi,daca deschid laptop-ul imediat se trezeste si ma intreaba daca s-a intamplat ceva,si chiar nu vreau sa-l stresez aiurea cu cate are pe cap in timpul zilei.
Felieu nu te prea pot ajuta,am pus pana acum vreo 10kg ..nu stiu cat are bb,iar pana nasc sper sa nu mai pun mult

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Bblina mea e destul de agitata, mai nou se cuibareste in palma mea cu funduletul plus ca ne jucam amandoua

Felicic mie imi pare rau ca nu m-am cantarit de la inceputul sarcinii, oricum am inceput cu un surplus iar dupa calculele mele am luat undeva la 20kg pana acum ce e mai nasol e ca abia acum am o pofta mare de mancare si au aparut poftele.

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

tzitziri eu tot timpul fac comenzi mari pe lr tocmai sa nu risc sa se piarda punga, si am obs. ca si celelalte fete se feresc de pungi si comanda si ceva voluminos ca sa nu se piarda coletul....poti aplica un cod de cadou de ex. si atunci o sa fii sigura ca primesti coletul

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

neatza si de la mine!

Felicitari Aly_C, sa-ti traiasaca bobocelul, sa fie sanatos si papacios!

ma inscriu in randul celor care fac vizite nocturne in zona baii. Si eu, multe, multe. Va povesteam cata apa beau, fara sa o pune si pe cea de noapte. Ieri noapte nu am vrut sa ma trezesc sa beau apa, mi-era somn rau si m-am trezit si cu un herpes de toata frumusetea. Asa ca dupa 5-6 l de lichid pe zi mai am si "zabala".

Fetele pe ultima suta de metri, cat ati luat in greutate in ultimile doua luni? Pana acum am adunat 14 kg, am bebe mare, vreo 4-5 kg sunt ale lui, restul ale mele vroiam sa stiu la cat sa ma mai astept, avand in vedere apetitul de nestavilit

Dyanira trebuie sa ne dea vesti astazi, nu?

Muuh: tu cand mergi la doctor? Astazi cumva?

Laureta: vineri scoatem niste agitate, da?

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Felic, eu de la 27 s pana acum am pus 6 kg dar la mine a fost si problema statului la pat, si cred ca din cauza asta am pus mai mult. In total 20 kg din decembrie pana acum.

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Bblina mea e destul de agitata, mai nou se cuibareste in palma mea cu funduletul plus ca ne jucam amandoua

Felicic mie imi pare rau ca nu m-am cantarit de la inceputul sarcinii, oricum am inceput cu un surplus iar dupa calculele mele am luat undeva la 20kg pana acum ce e mai nasol e ca abia acum am o pofta mare de mancare si au aparut poftele.

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

cat de frumossss , m-ai dat gata

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nusha..pai asa incurajezi tu fetele pro-naturala??Zi si tu lucruri frumoase, nu descrieri de rupturi si taieri si altele...Minte-ne.Glumesc, evident...dar dupa travaliul de 3 ore al lui Bitza cred ca toata lumea vedea doar partea frumoasa

Si laRedoute am comandat o perna de decor...e maricica, asa ca sper sa ma salveze.Ma duc sa caut si coduri de cadou, poate gasesc ceva si mai baban!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau

Atunci cand ma loveste la coste sau ficat tati o incurajeaza...vb cu ea si ii spune sa dea cat mai mult pt ca el nu poate

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Neata!!!!!!!

raportez si eu un somn intrerupt de mers la baie dar eu sunt obisnuita ca si negravida eu ma trezeam des.

BabytzaAi mai fost la monitorizare?

Felicic aceeasi obsesie cu data nasterii planificata o am si eu dar parca nici sa ma risc sa plece Tutu si eu sa nasc cu temir cine ,plus m-am gamdit eu asa a pana la urma tot destinul e cel care hotareste ziua ca nu ii cer eu dr o zi anume si o anume ora nu?asa ma consolez eu!

laureta ce putin mai ai,vineri ......

300 tin pumnii sa merga procedurile struna!

Aly c felicitari mamico!!!!!!!Un bebe sanatos si cuminte!!!!!!!!

Andreutac

Nusha
nu esti nebuna,e f bine ca gandesti asa

Clau sanatate multa iar secretul pt oscillo ca sa-si faca repede efectul este sa iei o doza de la primul simptom de raceala,deja cand esti racita bine trece mai greu.

mai am aproximativ 9 zile pana vine bebe.......

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu stiu daca ati observat...dar vad ca la fiecare mesaj in susul lui apare o steluta...si putem pune semne de carte care se salveaza la profil.
Mie mi se pare fain, ca asa nu mai salvam noi linkuri si altele...apasam pe ala si dupa aia cautam la profil ce semne avemCool!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput