Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Eu am racit si nu ma simt excelent, am luat aseara un paracetamol dar vad ca nu mi-a trecut. Febra nu am facut dar ma doare capu si ba imi curge nasul, ba se infunda si ma trage la somn. Aveti ceva remedii naturiste?

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Clau ia oscilococcinum, este un medicamnet natural si indicat in sarcina, sau bea multe ceaiuri cu lamaie

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Clau ia oscilococcinum, este un medicamnet natural si indicat in sarcina, sau bea multe ceaiuri cu lamaie

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

stiu de osciloo insa isi face efctul destul de greu, cred ca o sa ma rezum la ceai cu miere si lamaie
si multumesc

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreutac, pai atunci asteptam poze...eu sper sa vina comenzile repede

Mi-am permis sa modific putin listuta cu mamici- am completat la fiecare cu data nasterii pentru ca ieri a fost destul de greu de cautat in alte capitole sarbatoritele lui septembrie din randul mamicilor.Si daca o sa fie lista de mers la scutece, atunci e mai bine sa fie completa ca cea initiala.Daca aveti alte sugestii si reclamatii....

Clau,pai bea ceaiuri multe cu lamaie...si eu mai luam Stodal de tuse la inceputul sarcinii...dar la tine nu e cazul de tuse....

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

'Neata.Nici noi n-am dormit azi noapte,plimbari la shushu cat incape...noah si acuma sunt terminator,ma duc imediat sa-mi fac o cafelutza cu muult laptic poate reusesc sa ma trezasc.
Vad ca nu sunt singur care n-a dormit asa ca ma gandesc ca o fi normal.Fetele care nu dormiti noaptea mai bine haideti la o sueta pe net
ALY FELICITARI MAMICUTZO!SA AI UN BB SANATOS SI PAPACIOS!
Laureta 5 septembrie zici??No bravo!Nu mai e mult.
Fetelor iar vorbiti de LR,de abia ma abtin sa nu mai comand nimic si voi...of,of.
Clau sa-ti treaca si intr-adevar oscillo e un tratament ff bun in caz de raceli.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

angelynna lasa soacra, ca nu merita. Eu am sters-o pe a mea de pe lista de cand i-am zis ca o sa fie fetita si tot zicea ca poate nu e sigur, ca mda, fata. Si cireasa de pe tort a fost cand xa sa se consoleze a zis ca fetele tin mai mult cu tatii (adica cu fiu'su). Oricum i-am amintit ca fica'sa tine mai mult la ea si sunt tare legate si a tacut. Cam asta pana acum, eu zic e bine pentru cateva luni.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

tzitziri si Andy si multumesc

eu as sta noaptea la sueta dar nu am cum ca scriu din pat de la laptop iar daca sotul doarme, nu as vrea sa-l trezesc, ca are destul de multe pe cap si macar noaptea sa se odihneasca.
dar intru dimineata si stau toata ziua

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Clau stai linistita, bebelina mea face asa destul de des, isi mai scoate fundul la inaintare sau care un calcai, nu e ea prea agitata, dar cand se misca zici ca vrea sa imi rupa burta si sa iasa pe acolo.

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si de la mine!

Felicitari Aly_C, sa-ti traiasaca bobocelul, sa fie sanatos si papacios!

ma inscriu in randul celor care fac vizite nocturne in zona baii. Si eu, multe, multe. Va povesteam cata apa beau, fara sa o pune si pe cea de noapte. Ieri noapte nu am vrut sa ma trezesc sa beau apa, mi-era somn rau si m-am trezit si cu un herpes de toata frumusetea. Asa ca dupa 5-6 l de lichid pe zi mai am si "zabala".

Fetele pe ultima suta de metri, cat ati luat in greutate in ultimile doua luni? Pana acum am adunat 14 kg, am bebe mare, vreo 4-5 kg sunt ale lui, restul ale mele vroiam sa stiu la cat sa ma mai astept, avand in vedere apetitul de nestavilit

Dyanira trebuie sa ne dea vesti astazi, nu?

Muuh: tu cand mergi la doctor? Astazi cumva?

Laureta: vineri scoatem niste agitate, da?

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

neata!

am vb acum cu aly_c a zis ca nasterea a fost greluta, a si taiat-o si s-a si rupt, dar acum ea este bine o ustura un pic cusatura dar s-a ridicat din pat circula ii e foame , sete e normala...durerile alea mari au tinut-o vreo ora jumate tot o suia pe capra impingea iar o ducea in pat si tot asa

bebe e un scump si un grasunel, abia astepta sa se duca la el sa-i dea laptic

bun venit pe lume bebe sebastian!!!sa fii sanatos si papacios!!!

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput