Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ce matinale sunteti azi..imi e si jena sa zic 'neata' cand ma trezesc cu ore dupa prima venita

Pentru ca intr-un final mi-a trecut ziua va multumesc tuturor..nu apucasem sa multumesc la toata lumea.Si sa ne bucuram toate de bebei sanatosi si grasuti si cat de cuminti si-i doreste fiecare!

Cd,de comanda la redoute...cred ca cel mai bine intri pe FeminaIntim unde e un subiect special de shopping la Redoute si au la inceput un mic ghid de cumparaturi.Cred ca mai repede acolo sa te lamuresti sau sa le intrebi pe fete.Eu nu am luat decat hainute de bebei.

Si apropo...nici nu mai stiu cine ma intreba acum cateva zile de sacoteii de dormit.Vad ca au si pe LaRedoute si sunt tot cu fermoar pe contur sa nu il incomodeze pe bebe si sunt tare draguti unii din ei..poate va dau idei

300, hai repede cu casa ca sa vina bebe in casa noua

Aly, sa ai un bebe sanatos si mancacios si cumintel iar tu sa te refaci repede si sa ajungeti acasa cat mai curand!

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!

Burticilor va multumesc la toate pt felicitari si va

Nu stiu ca sa mai fac ca nu ma odihnesc deloc noaptea ,tot ma trezesc sa beau apa si sa merg la toaleta asta cam din 2 in 2 ore.

31+Sergiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

300 eu m-am lasat de lucru in saptamana 37, asa ca mai ai ceva de mers ca sa ma egalezi . Nu sunt prea fericita ca ieri am avut niste dureri de spate cum nu am avut pana acum, cat am mers la lucru.
Dar ar trebui sa ma apuc sa imi strang si eu bagajelul si cu lucrul nu aveam vreme sa cheltui bani.

ALLY FELICITARI PENTRU BEBE!!!

Ma duc sa miros si eu o cafea cu laptik.

Anca e voie sa bei cafea cand alaptezi?

37+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Eu de 2 zile dorm bine noaptea...poate unde nu mai este atat de cald plus ca se acumuleaza si oboseala.

Bblina mea lovea aseara coastele si ficatul meu iar tati se panica cand ziceam "au"

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Neata!

Burticilor va multumesc la toate pt felicitari si va

Nu stiu ca sa mai fac ca nu ma odihnesc deloc noaptea ,tot ma trezesc sa beau apa si sa merg la toaleta asta cam din 2 in 2 ore.

31+Sergiu

Lucutta, esti o fericita...eu azi-noapte am fost la baie de cel putin 7-8 ori, de-mi venea sa-mi iau perna si s-o sprijin de bazinul wc-ului. Ar fi fost mai simplu....

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

[b]Ce mai faceti burticilor?[/b

Azi am fost si noi la control si tin sa va anunt ca am baietel mare de astazi .Ecograful zice ca este mai mare cu 1 sapt si ca are 2090kg,iar de acum incolo vom merge la control din doua in doua saptamani.Mi-a luat lama si totul este in regula absolut curat .Bebe azi pot sa zic ca a fost tare raut in sensul ca toata ziua impingea cand intr-o parte cand in alta si nu mai vorbesc de coastele mele.Il simt tot mai puternic si sun tare bucuroasa.Abia astept sa vina clipa cea mare sa il tin in brate si sa-l pupacesc tot.

31+Sergiu

sa-ti traiasca baietelul maricel, sa fie sanatos si sa vina pe lume cand s-o simti pregatit

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Tzitziri, nu mai pomeni de saculetul de dormit...l-am ochit si eu, bineinteles pe langa alte chestii dragute (de data asta si pt. mine), iar faptul ca prima mea comanda LR a sosit la timp ma incurajeaza.
Cine stie?? Azi maine poate ma hotarasc si mai plasez o comanda...asa de control

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreutac...pe care l-ai ochit?Eu am mai luat o perna..sa fie voluminoasa ca sa imi ajunga coletul.Ca prima data cu cateva bodyuri nu am avut noroc!
Pe mine ma tentau si niste sutiene de alaptat...dar parca prefer sa le vad la fata si sa vad cat ajung sa masor...daca mai cresc?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Andreutac...pe care l-ai ochit?Eu am mai luat o perna..sa fie voluminoasa ca sa imi ajunga coletul.Ca prima data cu cateva bodyuri nu am avut noroc!
Pe mine ma tentau si niste sutiene de alaptat...dar parca prefer sa le vad la fata si sa vad cat ajung sa masor...daca mai cresc?

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Pai...am ochit chiar 2 ... cel galbior care ar merge perfect si pt. carucior (ca doar a venit toamna)si cel alb cu un imprimeu micut pe piept, special pt. dormit.

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata si de la noi burtici,

eu nu pot sa ma laud cu o noapte linistita, desi bubulina nu s-a agitat rau, aproape ca nu am simtit-o insa m-am trezit din 2 in 2 ore sa merg la toaleta si am tot avut dureri de burtica si spate. Aseara am adormit pe la 10 iar pana atunci m-a speriat bubulina si cred ca si tati era un pic socat, ca s-a agitat asa de rau incat scotea prin burtica ba spatele, ba picioarele , ba fundul, de ziceai ca vrea sa iasa prin burtica ca in filmul Alien.
Nu a mai facut niciodata asa si cred ca e din cauza ca nu mai iau tratamentul.

Sunt tare curioasa cum va fii azi.

Laureta, tin pumnii pt 5 septembrie sa iasa bine operatia, sa te refaci repede si bb sa fie sanatos.

Aly_c, felicitari pt. mamica fericita si nerabdatoare sa il tina pe bb in brate. Sa-ti traiasca Sebastian, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput