Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata cu noapte in cap...

Tzitiri La multi ani pentru ieri! Un bebe sanatos care sa vina la timp si sa te iubeasca mult iti doresc!

Bitza!!! Ai nascut, bravo tie! Ce travaliu exemplar draga mea ! Luca bine te-am gasit! Sa fii cuminte si sa bei lapte de la mami...

Denisa tot 15 kg si vergeturi pe fund? Hm, nu ma mai smt singura deloc.. Bravo pt bebe maricel, nasti natural din cate stiu eu.

Musette, Feli, multe felicitari si voua pentru vestile bune.

Dupa cum vedeti e sunt un pic in urma desi v-am mai urmarit din umbra...

Dyanira - numai ganduri bune pentru astazi! CRed ca abia astepti sa il vezi pe bebe :)

Io sunt in mijlocul unei tranzactii si am emotii... cred ca se vede, nu?

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Sa ma bag in continuare la felicitat pt vesti bune.

Codrutza e bine ca ai colul inchis, uuuh si bebe e pe drum deci! Asteptare placuta din partea mea si a Andei. A propos de Anda am asa un sentiment c-o sa nasc in curand...

irina, maryb vad ca ati intrat in concediu. Mie nu-mi vine sa va urmez exemplul, imi surprind colegii de serviciu. Sapt trecuta le-am zis ca Elias e mai aproape de-acolo.

Laureta si eu am votat galusca ta! Deci pe 5 septembrie ai musafiri... Tinem pumnii!

Felicic, mama are 6 nasteri naturale la activ si mi-a dat acelasi sfat elegant. In cazul meu nu varsta conta (nu-s departe de tine), ci o mai veche problema de vedere care s-ar putea agrava. Plus ca e elegant.. Dar intr-adevar, dupa ce povestesti tu, mami a ta cred ca isi dorea sa fi putut alege... Eu cred ca i-a fost greu sa nasca cu operatia aia la activ de atat de curand. Cred ca toata sarcina i-a fost cam greutz atunci...

Ah Lucutta la mine si acum impinge in coaste, am o zona in care doare continuu deja, cred ca o sa imi cos muschiul ala dupa ce nasc. Sper ca bebe al tau s-o lase totusi mai moale cu partea asta

khristin, bafta la scoala azi!

Ratonelule o sa va joinez si eu in curand in timp real (sper). Bebe danseaza lambada, isi plimba fundul din stanga in dreapta, v-am terminat de citit si nush ce sa mai fac... de un film n-am rabdare, azi neaparat merg la lucru ca altfel pana la 7.30 diseara cand trebuie sa dau partea II de avans ma apuca toate alea si ma duc cu copilul in brate.

S-a intamplat totul mult prea repede, prea multi necunoscuti la activ, prea mult noroc pe banda rulanta sa nu mi se para ceva dubios. Am semnat un antecontract azi pe seara dupa ce mersesem doar la o vizionare si maine ma duc cu trupa lu papuc pe-acolo sa verificam acte a doua oara (ca la rece am descoprit niste nelamuriri pe copiile de le aveam deja...) Brrrrrr si am baut o cafea pe la 7 seara, apoi muuulta cola si iata-ma-s Cine face ca mine, ca mine sa pateasca.

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza si de la noi, haideti la o cafea dar cu mult lapte

Bitza felicitari pentru bebe Lucas, sa creasca mare si sanatos iar tu mamico refacere rapida

Claudina, kid vazut poze cu bebei superbi.

Anca vazut poze cu micuta Carla, e atat de dulce cum doarme

Felicitari fetelor care au fost la dr, numai bine in continuare

300 felicitari si tie pentru antecontract, sa stii ca nu-i bai si se rezolva toate, eu am lucrat in domeniul asta

Boon, noua ne-au venit hainutel de la chic bb, sunt superbe (mici si in culori vii), sa ia tati banii si mai cumparam cate ceva, in schimb am facut prostia sa ii arat soacrei, dar data viitoare nu mai vede nik...asta e

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Ange ce-a zis soacra de hainutze?

La cafea ma bag da fara lapte ca nu cobor sa cumpar. :-) Urasssc insomniile. Foarte rar le am dar calitatea I.

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Nu s-a aratat deloc incantata de ele..."Mda, sunt frumoase, dar de ce te grabesti ??? Hainutele astea sunt pentru 4-5 luni." ...nu am avut starea necesara sa ii dau explicatii, oricum sunt pt nou nascut dar trebuia sa imi zica ceva , dupa care a intrebat daca am luat si hainute pt scos din spital???cine o mai intelege...

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Well, macar ai hainutze, eu n-am decat niste chestii pe care mi le-au dat la frst bebe. Maine fac 35 de saptamani, adica varsta gestationala la care s-a nascut sormea ce a mica si din bagajul de spital am un pachet de vata si doua pachete economice de always ultra night :)) so...

Am si uitat ce treb sa cumpar

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Mesaj de la Aly_c20: La ora 04.20 a venit pe lume bobocelul Sebastian, Apgar 9, 3550 g. Sunt nerabdatoare sa ma duca sus langa el! Va pup pe toate!

Yupeeeeee, sa-ti traiasca bobocelul si sa fie sanatos iar tie refacere cat mai rapida!!!

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Aly sa iti traiasca bobocelul Sebastian , sa creasca mare si sanatos

300 am tot luat ba una ba alta, cosmetice pt bb pana si pampers...pt mine doar 2 boxeri, vata si tampoane, mai trebuie sa iau pt bb dar ma asteptam la alta reactie.

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Aly pupam mamica proaspata si bobocel Seb :) Sa fiti sanatosi si va bucurati unul de celalalt.

Ange no comment, sa vezi ce-o sa zica fetele mai tarziu ca veni vorba de soacre

34+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Wow!!!!
Cate vesti bune...se impun niste felicitari si pupaturi!!!!
Bitza, mamica fericita, sa-ti traiasca bebelusul Lucas, sa fii fericita si sa iti aduca numai bucurii!!! Cat despre travaliul de 3 ore...m-ai dat gata si m-ai incurajat in ceea ce priveste nasterea bebelinei mele. si te asteptam acasa!
Aly, felicitari pt. bb Sebi care a tinut sa fie printre primii bebei din luna septembrie!Refacere rapida, laptic mult si un bb cuminte si papacios!
Felicic, Musette, Lucutta, Laureta, ma bucur tare mult ca bb-ii sunt foarte bine, iar mamicile radiaza pur si simplu!

Eu de azi incep sa-mi strang bagajelul, vreau sa-l stiu eu pus bine, nu de alta, dar seara micuta mea se ghemotoceste asa de jos si impinge incat am senzatia ca acum o scap.
Iar de doua nopti bebelina nu vrea deloc sa ma mai lase sa dorm pe partea dreapta...nu-i convine se pare, asa ca sunt nevoita sa dorm numai pe stanga si imi amortesc toate cele. Eee...mai e un pic, trec si astea.

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput