Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

babytza, mincam si tort!!!! mai ales daca e cu cioco. chiar mi-ai dat o idee acum, ma duc sa maninc niste inghe de cioco.

denisa, merci! nici tu nu mai ai mult! tu ce ai mai facut cu mama ta? sa stii ca m-am gindit la tine, eu am de facut pina la spital mai mult de 30 de km si trebuie sa traversez toata Budapesta, azi am facut mai mult de o ora jumate pina la spital!

clau_geo,
merci! stii ca eu ziecam ca o sa nasc de ziua ta pe 10! o sa mai vedem. oricum, daca nu nasc pina pe 13-14, pe 15 o sa-mi induca nasterea. dar tare mi-as dori pe 8 (fetita o sa aiba al doilea nume Maria, numele surorii mele)

Nocom, eu stiu ca m-am dus undeva la Contactez-nous, dar nu mai gasesc unde este pe pagina.... eu am primit raspuns de la ei de la adresa de e-mail service_client@web.redoute.fr, incearca aici. o sa ma mai benoclez pe site-ul lor

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

nu e rau nici pe 10, zece e o cifra norocoasa :), dar sa dea Domnu sa nasti cand iti doresti si cand e bb pregatit sa vina

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

stiti ce-am visat eu azi noapte? ca veneam de la serviciu, aproape de casa este un teren inca viran, si acolo vreo 5 tanci jucau fotbal. Au scapat mingea, iar eu m-am dus aproape sa le-o dau. A venit in intampinare un baiete de vreo 7-8 ani, pistruiat si eu am dat sa-l pup pe obraz (ceream recompensa ca le-am dat mingea)
si el mi-a zis: hai mami, du-te in casa, nu ma pupa ca mi-e rusine de baieti!

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Felic se vede ca iti doresti tare mult copilul si ca abia astepti sa-l vezi, esti asa scumpica cu visele astea

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Piolica - acum vorbim dar nu o sa ma duc sa stau la ea. Stau la mine acasa unde nu sunt factori de stress Dr-ul m-a asigurat ca am timp sa ajung fara nici o indoiala, sa conducem usor, fara graba.
Asa ca m-am mai linistit. Daca eu fac 1 ora cred ca tu trebuie sa stai linistita cu jumatate de ora.
Sper sa avem noroc si sa avem parte de o nastere usoara.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

tot e bine ca v-ati impacat, ca sa nu stai stresata ca nu vb cu mama ta.
eu fac mai mult de o ora jumate pina la spital.... eu tot sper sa ma apuce plecatul la spital noaptea!

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna,

Am deschis un bazar la umanitare pentru Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Cine doreste sa posteze ceva sau sa liciteze rog sa intre la:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125844&whichpage=1

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

m-am invrednicit si eu sa pun niste poze cu camera fetitei (nu am adus sus decit patutul si comoda de infasat - sint exact ca cele luate de Boo, le-am comandat la nenea ala de la Sf Gheorghe). o sa-i facem camera asa cum se cuvine cind ne mutam in Franta.

camera si alte poze

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

m-am invrednicit si eu sa pun niste poze cu camera fetitei (nu am adus sus decit patutul si comoda de infasat - sint exact ca cele luate de Boo, le-am comandat la nenea ala de la Sf Gheorghe). o sa-i facem camera asa cum se cuvine cind ne mutam in Franta.

camera si alte poze

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Imi plac mult patutul si comoda (plina cu hainute) dar mi-au placut la nebunie pozele voastre. Sunt super frumoase, emotionante dar si haioase.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

piolica super pozele,dar ce dragutzi suntetzi voi..cred ca tati nu mai are rabdare sa-si vada printzesa

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Piolica radiezi ca de obicei,de data asta radiaza si tatisi daca e sa ma iau dupa babe mie mi se pare ca ai burtica de baietel

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

PIOLICA este superba camera bb-linei, iar voi sunte-ti minunati, deja tati cred ca este in al noua-lea cer, sa fiti fericiti tot timpul, asa cum sunteti acum si sa va bucurati de bb-lina foarte multi ani.....

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Foarte frumoase pozele Piolica, si patutul si dulapiorul sunt super , iar burtica ta seamana mult ca forma cu a mea, nu mai zic ca sotul tau e asa dragastos cu burtica

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput