Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

multumesc mut tzitziri, eu nu gasisem adresa asta pe site-ul lor. PUP

multumesc PIOLICA!!! Ce poze super dragute!!!!!! Se vede ca sunteti o familie tare fericita!!!!!

34+ Daria Anastasia

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

multumesc pentru mesajele frumoase!
sinteti niste dragutze! si ma faceti sa da, sotul meu e mort, abia asteapta sa vina fetita! in fiecare seara, weekend mai face ceva pt fetita. noi asteptam acest copil de 4 ani de zile, iar acum sintem beti de bucurie!

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Piolica vazut poze, tare frumoase lucrusoarele pt bblina dar tu si sotul tau sunteti .

Felicitari fetelor care au schimbat semnatura (neuronul meu nu retine cine dar stie el ceva).

Noi am pana acum in reprize...la noapte pun pariu ca ma uit pe pereti. Ahh si avem apa calda/rece oprita de dimineata

34+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello fetele!!!! In sfarsit suntem si noi acasa de ieri dupa-amiaza, dar am fost prea franta ca sa va mai scriu....sunt foarte bucuroasa ca sunt acasa si ca am un copil foarte cuminte....ne luptam cu colicile si Sab simplex vad ca nu are efect....poate mai stiti voi altceva care sa functioneze mai bine???
Va pup pe toate si sper sa aud numai vesti bune!!!!

Andreeade Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, foarte frumoase pozele si se vede clar cat de fericiti sunteti amandoi!

Nocom, e un traseu sinuos pana la adresa aia..desi am trimis cel putin 10 reclamatii la ei, tot imi ia juma de ora pana sa gasesc cum sa ajung

Fac capitol nou..fiti cumintele putintel.

35+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

ange sigur nu stai in oradea??Ca si la mine e oprita apa calda de azi dimineata
Andy_g bine-ati ajuns acasa,cred ca e asa de bine.Cu colicii vezi ca se lupta si Anca si nu prea reuseste nici ea cu nimic.Multa rabdarepe amandoi.

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ange unde stai ca si eu am apa oprita de azi-dimineata si nu mai pot de nervi

andy cum este acasa, povesteste-ne si noua, eu una nu mia pot de curiozitate

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

Hello fetelor,

eu m-am trezit de dimineata cu o febra musculara la fese si coapse de toata frumusetea! Aveti idee de la ce poate fi? Ati patit asa ceva? Ma misc prin casa ca un !!

Eu as avea ceva idei

37+ LUCA

AMR 17 ZILE!!!

POZE
CAMERA LUCA
Toate lucrusoarele lui Luca
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Crted ca vb de lucruri sfinte...

Raluca

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

care dintre voi ati luat pe timpul sarcinii omega 3 ?
eu am probleme cu colesterolul si dr mi-a zis ca pot lua pe timpul sarcinii, dar ieri dr de fam mi-a zis sa nu mai iau ca nu stiu ce a citit ea si ca nu e bine. Ieri nici nu am mai luat.

eu am luat intr-una de cind am aflat ca sint insarcinata. doua pe zi. si m-am simtit excelent. eu citesc pe Babycenter cam tot ce mai descopera astia (exista acolo articole pro si contra cam orice) si despre omega3 chiar n-am auzit nimic negativ pina acum.

Nausica33+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

Mergi la inceput