Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 22
Nocom spune:
multumesc mut tzitziri, eu nu gasisem adresa asta pe site-ul lor. PUP 
multumesc PIOLICA!!! Ce poze super dragute!!!!!! Se vede ca sunteti o familie tare fericita!!!!!
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
piolica spune:
multumesc pentru mesajele frumoase!
sinteti niste dragutze! si ma faceti sa ![]()
![]()
da, sotul meu e mort, abia asteapta sa vina fetita! in fiecare seara, weekend mai face ceva pt fetita. noi asteptam acest copil de 4 ani de zile, iar acum sintem beti de bucurie!
39+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
angelynna82 spune:
Piolica vazut poze, tare frumoase lucrusoarele pt bblina dar tu si sotul tau sunteti 

.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura (neuronul meu nu retine cine dar stie el ceva).
Noi am
pana acum in reprize...la noapte pun pariu ca ma uit pe pereti. Ahh si avem apa calda/rece oprita de dimineata 

34+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
andy_galro spune:
Hello fetele!!!! In sfarsit suntem si noi acasa 
de ieri dupa-amiaza, 
dar am fost prea franta ca sa va mai scriu....sunt foarte bucuroasa ca sunt acasa si ca am un copil foarte cuminte....ne luptam cu colicile si Sab simplex vad ca nu are efect....poate mai stiti voi altceva care sa functioneze mai bine???
Va pup pe toate si sper sa aud numai vesti bune!!!!

Andreea
de
Andrei
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
tzitziri spune:
Piolica, foarte frumoase pozele si se vede clar cat de fericiti sunteti amandoi!
Nocom, e un traseu sinuos pana la adresa aia..desi am trimis cel putin 10 reclamatii la ei, tot imi ia juma de ora pana sa gasesc cum sa ajung![]()
Fac capitol nou..fiti cumintele putintel.
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
andy.p spune:
ange sigur nu stai in oradea??Ca si la mine e oprita apa calda de azi dimineata![]()
Andy_g bine-ati ajuns acasa,cred ca e asa de bine.Cu colicii vezi ca se lupta si Anca si nu prea reuseste nici ea cu nimic.Multa rabdare
pe amandoi.
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
kllemi spune:
ange unde stai ca si eu am apa oprita de azi-dimineata si nu mai pot de nervi

andy 
cum este acasa, povesteste-ne si noua, eu una nu mia pot de curiozitate 

34 + mami super fericita de
AMALIA ANDREEA
Raluca83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
Eu as avea ceva idei 37+ LUCA AMR 17 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA Toate lucrusoarele lui Luca VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
Crted ca vb de lucruri sfinte...
Raluca
33+
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maryb care dintre voi ati luat pe timpul sarcinii omega 3 ? eu am probleme cu colesterolul si dr mi-a zis ca pot lua pe timpul sarcinii, dar ieri dr de fam mi-a zis sa nu mai iau ca nu stiu ce a citit ea si ca nu e bine. Ieri nici nu am mai luat. |
eu am luat intr-una de cind am aflat ca sint insarcinata. doua pe zi. si m-am simtit excelent. eu citesc pe Babycenter cam tot ce mai descopera astia (exista acolo articole pro si contra cam orice) si despre omega3 chiar n-am auzit nimic negativ pina acum.
Nausica
33+ si bebe Nedelcupoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference

!!