Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

preety eu zic..fuguta la doctor

CHiar nu stie nimeni cate kg trebuie sa aiba bebe ca sa fie considerat mare si sa dea indicatie de cezariana?

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Nu cred ca exista o greutate standard ca medicul sa-ti indice cezariana. Se evalueaza bb-ul (greutate, circumferinta caput, etc), pozitia si bazinul mamei.Totusi, ma gandesc ca la un bb peste 4kg se ia in considerare cezariana, chiar dc am 3 exemplemple de femei apropriate mie care au nascut natural (fara epidurala)copii de peste 4 kg.

Andreea
35+ Eva Maria
poze
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Draga Kllemi

Se prescrie in sarcina in ultimul trimestru in special, fie ca ai nevoie sau nu de un surplus de fier, lucru care a trebuit sa-l urmez si eu.Insa am oprit pt ca mi facea rau...si la rezultatul analizelor...bineinteles ca m-au gasit cu o anemie nu mare dar era prezenta.I am spus doctorei ca nu pot sa mai iau surplusul de fier ca mi face rau...si mi a dat mai multe variante de adminsitrare si mi a si explicat cu mare bunavointa importanta acestui surplus avand in vedere ca am anemie.Pe langa faptul ca poate provoca o nastere prematura, ii poti transmite anemia ta bebeului...cea din urma varianta m a pus imediat pe fier si se pare ca nu mai am pb.

Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 39

camera Karinutzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

babytza, mincam si tort!!!! mai ales daca e cu cioco. chiar mi-ai dat o idee acum, ma duc sa maninc niste inghe de cioco.

denisa, merci! nici tu nu mai ai mult! tu ce ai mai facut cu mama ta? sa stii ca m-am gindit la tine, eu am de facut pina la spital mai mult de 30 de km si trebuie sa traversez toata Budapesta, azi am facut mai mult de o ora jumate pina la spital!

clau_geo,
merci! stii ca eu ziecam ca o sa nasc de ziua ta pe 10! o sa mai vedem. oricum, daca nu nasc pina pe 13-14, pe 15 o sa-mi induca nasterea. dar tare mi-as dori pe 8 (fetita o sa aiba al doilea nume Maria, numele surorii mele)

Nocom, eu stiu ca m-am dus undeva la Contactez-nous, dar nu mai gasesc unde este pe pagina.... eu am primit raspuns de la ei de la adresa de e-mail service_client@web.redoute.fr, incearca aici. o sa ma mai benoclez pe site-ul lor

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

stiti ce-am visat eu azi noapte? ca veneam de la serviciu, aproape de casa este un teren inca viran, si acolo vreo 5 tanci jucau fotbal. Au scapat mingea, iar eu m-am dus aproape sa le-o dau. A venit in intampinare un baiete de vreo 7-8 ani, pistruiat si eu am dat sa-l pup pe obraz (ceream recompensa ca le-am dat mingea)
si el mi-a zis: hai mami, du-te in casa, nu ma pupa ca mi-e rusine de baieti!

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

stiti ce-am visat eu azi noapte? ca veneam de la serviciu, aproape de casa este un teren inca viran, si acolo vreo 5 tanci jucau fotbal. Au scapat mingea, iar eu m-am dus aproape sa le-o dau. A venit in intampinare un baiete de vreo 7-8 ani, pistruiat si eu am dat sa-l pup pe obraz (ceream recompensa ca le-am dat mingea)
si el mi-a zis: hai mami, du-te in casa, nu ma pupa ca mi-e rusine de baieti!

32+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

la ritmul im care creste Vlad, nici nu ma mira!

39+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

felicic ce dragutz

37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui maryb

care dintre voi ati luat pe timpul sarcinii omega 3 ?
eu am probleme cu colesterolul si dr mi-a zis ca pot lua pe timpul sarcinii, dar ieri dr de fam mi-a zis sa nu mai iau ca nu stiu ce a citit ea si ca nu e bine. Ieri nici nu am mai luat.

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

eu am luat cind am alaptat ...dar la momentul ala citisem ca e bine sa iei chiar si in timpul sarcinii...cica ar fi bebe mai inteligent..daca ar avea omega3 din belsug...dar cine stie...
oricum e recomandat suplimentul de omega3 mai ales mamicilor mai depresive ..ele cica sufera cel mai mult de o carenta de omega3 ...se pare ca este "benzina" creierului..si lipsa lui duce intr-o prima faza la depresii..
oricum cel mai bine e sa iei omega3 din sursa naturala..somon..de ex ..dar cine isi permite somon in fiecare zi ?

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 3 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Piolica - acum vorbim dar nu o sa ma duc sa stau la ea. Stau la mine acasa unde nu sunt factori de stress Dr-ul m-a asigurat ca am timp sa ajung fara nici o indoiala, sa conducem usor, fara graba.
Asa ca m-am mai linistit. Daca eu fac 1 ora cred ca tu trebuie sa stai linistita cu jumatate de ora.
Sper sa avem noroc si sa avem parte de o nastere usoara.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Felicitari Muuh !!!!!

Mamidestefansa scoatem vreo ??

Asteptam vesti de la Dyanira....si poate inca vreo surpriza ceva?? ca vad ca se tin lant

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Sa speram ca inca nu s-a hotarit sa vine bebelina...cel putin ..azi s-a mai potolit putin ...dar cine stie ...pina spre seara ce se poate intimpla ?

LIDIA (36w+)cu si Stefan-Eduard (21.08.2006)/...
AMR 3 ZILE!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera fetitei
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Ok Nikolicideja mai pus pe ganduri, si sincer mai cam speriat putin, nu vreau ca bb sa fie anemic, maine direct la dr. si ii explic problema(cu toate ca ea ar trebui sa stie mai bine si sa ma invete, ca eu nu am de unde sa stiu toate chestiile astea)

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput