Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa.g spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kllemi mai fetelor apropo de anemie, ca si mie la ultimele analize mi-a iesit "o usoara anemie" cum sa exprimat dr. de familie, influenteaza cu ceva nasterea? sau o sa am probleme la nastere avand in vedere ca eu nici nu am luat nimic in afara de cateva no-spa? pt. ca nu am putut, cel putin de la elevit mi sa facut un rau de imi venea sa cad pe strada si am renuntat, dar nici altceva nu am mai luat. ![]() 34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA |
"Daca analizele de rutina din timpul sarcinii dovedesc ca sunteti anemica, medicul care va monitorizeaza sarcina va poate prescrie un supliment de fier.
De altfel, unii medici prescriu acest supliment de fier pentru toate femeile in timpul sarcinii - ca masura preventiva.
Luati tabletele cu apa, dupa mese. Atentie, ele pot provoca greata, constipatie sau diaree"
Eu iau fier de cateva luni bune si nu am nici o anemie.
mai citeste aici:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1040
38 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
piolica spune:
| citat din mesajul lui musettepink Piolica,Andy deci suntem 3 vrabii care visam malai!!!!!!! asa creste minunea noastra,un baietel Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s !![]() 38+![]() ![]() LUCA![]() ![]() AMR 9 ZILE ![]() ![]() ![]() |
hahaha, eu nu am zis nimic de voi
daca l-ai convins pe doctor pt cezariana, o sa-l convingi tu si pt un 8 sept, nu?
39+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
Piolica, felicitari pt control, poate nastem in aceiasi zi ![]()
37 + weeks - Mami fericita de
Irina Alexandra
Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 zile +/- cateva
Nocom spune:
andy.p de citit citesc zilnic, dar nu prea ma incumet la scris.
Te pup dulce, dulce
nu stie nimeni cum dau de cei de la LA REDOUTE?????
hmmm
34+
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze eco
andy.p spune:
musette eu chiar ieri am mancat..mi se facuse o poftaaaa

laureta si eu inclin spre nu desi toata lumea ma asigura ca e k si very safe![]()
kllemi si mie mi se facea rau de le elevit,dar cu Centrum Materna e alta viata.
babytza vrei sa mor de
tort de cioco?Daca nastem de ziua ta apoi sigur tre sa ne trimiti la fiecare cate o feliutza.Eu precis raman fara ca stau departeee
37+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
musettepink spune:
Piolica daca e sa stea bebe pana la data programata pt cezariana nu am nici o sansa pe 8 pt ca abia pe 9 ma duc sa programam.Sincer nu am vrut sa insist eu f tare sa aleg data,si asa sunt un pic indoita ca poate bebe ar vrea sa vina in alta zi decat va fii programarea dar tocmai de aceea voi lasa ca dr si destinul sa hotarasac data,nu vreau sa o hotarasc eu musai pe 8.Asa ma consolez ca pana la urma nu tine de mine programarea,e o chestie influentata de mai multi factori si o las asa.Dar mai exista posibilitatea sa ma apuce nascarea inainte de ceza
,atunci sa ma vad!![]()
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s
!
38+

LUCA

AMR 9 ZILE 

doxinu spune:
ANUNT UMANITAR
s-a deschis BAZAR PENTRU SONIA ,unde puteti gasi atat lucrusoare noi cat si folosite la un pret foarte mic!
Prin participarea la aceasta licitatie, ii dam unei fetite minunate sansa la o viata aproape normala!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
tzitziri spune:
| citat din mesajul lui Nocom andy.p de citit citesc zilnic, dar nu prea ma incumet la scris. Te pup dulce, dulce nu stie nimeni cum dau de cei de la LA REDOUTE????? hmmm 34+ Daria AnastasiaNocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz) poze eco |
Nocom...te duci www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?form=2&etap=2&category=2&subcategory=1" target="_blank"> aici si completezi campurile pe acolo....vezi daca iti merge
Nusha...am si eu o intrebare de LaRedoute..te astept sa apari prin zona
35+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
preety spune:
Eu iau supliment de fier (ferretab, o pastila pe zi) si tot mi-a iesit usoara anemie feripriva. Inainte nu aveam.
Nu stiu cum ar putea afecta nasterea, dar stiu ca in anumite cazuri, in functie de gravitatea anemiei, poate fi unul dintre cauzele nasterii premature. 

32+
piolica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui EvaF
![]() ![]() Piolica, ce putin mai ai! Felicitari, esti fff aproape de termen! Cum stai cu productia de morcovi? Emotiile cred ca sunt cat casa,oricum... Nici eu nu mai am mult dar parca tot mai este ceva... Edit: Tu nasti natural, nu? 37+ LUCA AMR 17 ZILE!!! ![]() POZE CAMERA LUCA Toate lucrusoarele lui Luca VIDEOS LUCA!!! “Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23) |
in majoritatea timpului sint exact ca Boo, parca nu o sa nasc eu! nici mie nu-mi vine sa cred!!!! e ca un vis! trec prin niste stari ciudate, visez ca mi s-a rupt apa sau ca nasc, dupa care trec la o stare de 'nu mi se intimpla mie', parca nici nu as fi gravida. insa, am momente cind imi doresc asa de tare sa o vad pe bebelina, iar emotiile sint cit casa cind ma gindesc cum va fi, ma duc in camera ei si stau ca timpa minute in sir si ma uit la patut. ma uit la pozele bebelusilor de la odiseea noastra si ma gindesc cu drag cum o sa fie cind o sa vina bebelina.
gindeste-te ca eu inca mai lucrez... (lucrez numai de acasa incepind de azi), nu stiu cum sa-ti spun, dar parca plutesc. productia de morcovi e mica, nu vreau sa-mi autoinduc o stare de teama, cu toate astea ma gindesc ca la un moment dat va creste. e inevitabil!
si tu mai ai putin! de fapt, toate fetele din prima jumatate a lunii septembrie... acum putem sa nastem oricind.
banuiesc ca esti nerabdatoare sa-ti vezi pruncul! si eu sint, cu toate astea ma incearca niste sentimente stranii citeodata (ma uit la mine si parca nu as fi eu cea care va naste, poate e si din cauza ca o mai vreau pe bebelina acolo inauntru, imi place de mine gravida, sint mai relaxata, mai blinda... eu eram tare in colt inainte.)
(apropos de vise despre ruptul apei - eu deja mi-am pus o mica aleza de copii sub cearceaf, in cazul in care mi se rupe apa noaptea, just in case).
39+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)