Mamici norocoase de sept -oct 2008 (138)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

musettepink, azi s-a pus pe curs. simt ca si cum ma scap pe mine si s-a udat chilotelul ca si cum ar fi apa. Nu pot zice ca e f mult, sau constant, dar este... Oricum mai mult decat am sesizat data trecuta cand am facut testul cu tamponul de vata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

preety eu zic..fuguta la doctor

CHiar nu stie nimeni cate kg trebuie sa aiba bebe ca sa fie considerat mare si sa dea indicatie de cezariana?

35

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Piolica – ma bucur ca bebelina e bine sanatoasa. Iti doresc sa vina pe 8 sept daca tu asa vrei.
Andy.p – Am fost putin azi de dimineata . Il asteptam pe sotior sa facem diseara o plimbare pe plaja.
Clau_geo – eu un stiam de proba tamponului. Asa iti dai seama daca este o scurgere sau s-a rupt apa? (exceptand cantitatea, ..)
Preety – fuga la spital parerea mea.

38 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Preety cand spui ca s-a pus pe curs eu inteleg ca are ceva flux....deci eu zic sa suni dr sau sa dai o fuga la spital,nici nu stiu ce sa zic,simti ca ar curge asa mult,mult mai mult ca o secretie????daca curge cand stai culacata e f posibil sa fie lichid.Sanatate si ai grija!

Andy si culmea ca eu chiar poftesc la o mamaliga dar mie- tare lene sa fac....

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 2s!

38+LUCA

AMR 9 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

andy doctoritza este pro legare trompe. Ea a zis ca n ar fi trebuit sa am probleme ca nu imi scoate ovarele care produc hormoni si care sunt responsabil de starile noastre ( gen bufeuri, nervi etc)
Nu pot sa zic ca vreau 100 %. A zis ca avem timp sa ne hotaram pina vineri. Tind mai mult spre nu fara un motiv intemeiat.
Ea zicea ca daca raman insarcinata iarasi ar prefera nastere decat chiuretaj, zicea ca e crima curata sa fac chiuretaj pe un uter de doua ori taiat

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Piolica – ma bucur ca bebelina e bine sanatoasa. Iti doresc sa vina pe 8 sept daca tu asa vrei.
Andy.p – Am fost putin azi de dimineata . Il asteptam pe sotior sa facem diseara o plimbare pe plaja.
Clau_geo – eu un stiam de proba tamponului. Asa iti dai seama daca este o scurgere sau s-a rupt apa? (exceptand cantitatea, ..)

38 +

Denisa, mie de la spital asa mi-au zis, ca daca trece prin tampon este lichid, daca nu e doar o scurgere apoasa obisnuita. Singurul control insa si verdic il da medicul pt ca poate sa fie doar fisurare de membrane.

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Uff ce stres... Daca sunt dr iar ma pune sa fac testul cu tamponul, ca si data trecuta. Acasa ajung abia pe la 18.30 ca sa ma intind si sa vad ce e...
Sper sa nu fie nik grav.
M-am stresat si cu anemia aia feripriva, ca cica favorizeaza nasterea prematura. ... si cu crampele pe care le tot simt.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Uff ce stres... Daca sunt dr iar ma pune sa fac testul cu tamponul, ca si data trecuta. Acasa ajung abia pe la 18.30 ca sa ma intind si sa vad ce e...
Sper sa nu fie nik grav.
M-am stresat si cu anemia aia feripriva, ca cica favorizeaza nasterea prematura. ... si cu crampele pe care le tot simt.

32+

daca esti la munca sau in oras si nu vrei sa mergi la medic, desi este cel mai indicat, fa totusi proba tamponului cas sa nu risti cine stie ce.

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

38 +

Denisa, mie de la spital asa mi-au zis, ca daca trece prin tampon este lichid, daca nu e doar o scurgere apoasa obisnuita. Singurul control insa si verdic il da medicul pt ca poate sa fie doar fisurare de membrane.

AMR 6 zile +/- cateva

Saru' mana . Am inteles acu'

38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor apropo de anemie, ca si mie la ultimele analize mi-a iesit "o usoara anemie" cum sa exprimat dr. de familie, influenteaza cu ceva nasterea? sau o sa am probleme la nastere avand in vedere ca eu nici nu am luat nimic in afara de cateva no-spa? pt. ca nu am putut, cel putin de la elevit mi sa facut un rau de imi venea sa cad pe strada si am renuntat, dar nici altceva nu am mai luat.

34 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput