Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
Boo spune:
Anca si noi avem aceeasi problema. Seara ne apuca o criza de nervi groaznica.. De cand incepe sa manance si pana termina trec si 3 ore, timp in care se opreste, mai atipeste, se agita, face kk si scoate aerul pe toate partile si degeaba. Iar in cursul zilei o masa tine intre 15 min si 45, fara nici un nerv nimic. Am inceput sa-i dau deja medicament de colici, sper sa-l ajute ca mi se rupe sufletul cand il vad asa cum il doare.
Legat de kg pot sa va spun si eu ca am dat jos 9 pana acum si sunt tare mandra. Mai ales ca nu am facut nimic pentru asta. Am mancat si prajituri . Sper sa mearga la fel de usor si mai departe. Oricum eu mai am de dat jos inca 13 ca sa ajung la greutatea mea de acum vreo 2 ani dinainte de toate tratamentele pentru sarcina.
Iar vergeturi = 0 !! Sa tot faci copii asa ..
tzitziri spune:
Dyanira, pai daca ai naste maine ai fi prima din listuta cu 40 de saptamani in cap.Tinem pumnii sa fie totul bine si asteptam semnalul de trecere in listuta a unui nou bebelin
Nerantula, pai eco de azi unde a facut-o?Problema asta am avut-o si noi:eco la Euroclinic vineri - 2620 gr, eco la Giulesti joia urmatoare - 2454 gr..dar eu dau vina pe ecograf..
EDIT:scuze, am vazut ca e facuta la Pop..dar sunt doar niste estimari asa ca nu te ingrijora daca nu a zis nimeni sa o faci
Multumim inca o data tuturor fetelor care ne-au facut urari....a venit toamna si se vede in sfarsit si la temperatura si la bebeii care deja se anunta ca s-au copt....
35+
bebe David
Lucrusoare bebe David
anamihaela75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 laureta am votat printesa , tu cum te mai simti? Andy...pai ce faci cuscra?!ne pacalesti cu semnatura Eu chiar nu mai pot sa schimb semnatura, imi cere sa completez tot felul de date si la semnatura nu mai ajung ever, am vazut ca au mai patit asa fetele, dar s-a rezolvat, la noi nu mai merge, dar sa stiti ca avem 36+s, maine implinim 37s (suntem la termen) 36s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
La "optiuni profil" acolo unde zici tu ca iti cere sa completezi...apesi pe plusul acela rosu si se deschid mai multe chestii pe care le poti modifica inclusiv semnatura.
Au mai ramas 12 zile pana vine Isabel Victoria
dyanira spune:
Clau acum am citit ca si tu ai venit cu vesti bune de la eco!Felicitari!
Nerantula felicitari si tie pt vesti poate reusesti sa nasti normal daca asa iti doresti!
Tzitziri LA MULTI ANI! SI UN BEBE SANATOS, PAPACIOS SI LA TERMEN!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
laureta spune:
Nerantula, nu iti fa griji cu greutatea, eu zic ca este bine bb. Stiu ca Pop are obsesie cu placenta si Iosup cu artere uterine parca
Anca, Inisa facea niste "pocuri" ca om mare. De aia ziceam daca i scoti aerul ca are mai mult leg cum papa ea si cat aer inghite.
Felicitari pt kg, esti o mamica sexi.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
dyanira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Dyanira, pai daca ai naste maine ai fi prima din listuta cu 40 de saptamani in cap.Tinem pumnii sa fie totul bine si asteptam semnalul de trecere in listuta a unui nou bebelin Nerantula, pai eco de azi unde a facut-o?Problema asta am avut-o si noi:eco la Euroclinic vineri - 2620 gr, eco la Giulesti joia urmatoare - 2454 gr..dar eu dau vina pe ecograf.. EDIT:scuze, am vazut ca e facuta la Pop..dar sunt doar niste estimari asa ca nu te ingrijora daca nu a zis nimeni sa o faci Multumim inca o data tuturor fetelor care ne-au facut urari....a venit toamna si se vede in sfarsit si la temperatura si la bebeii care deja se anunta ca s-au copt.... 35+ bebe David Lucrusoare bebe David |
Asa e chiar maine implinim 40 de sapt!Daca ne face cezariana s-ar putea sa fie chiar maine!
Mussete tu nu ai nici o veste?Ai vb cu dr de nastere?
Dragele mele am si eu o intrebare mai delicata: cam cat se da la o cezariana?Cele care ati nascut deja daca puteti sa imi raspundeti si cele care urmeaza sa nasteti cam cat v-ati gandit sa dati?
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
anca81 spune:
La fel si Carla, aseara dupa baie a facut o criza si inca una azi noapte la 1 - atunci a si varsat. Isi strange manutele, apuca biberonul, se zvarcoleste, se inroseste si urla saracuta din toate puterile. Aseara in timpul crize a iesit si un kk mare, cred ca asta era cauza. Aaa, si avem deja 3155 g, crestem vertiginos. Iar dimineata, pana pe la vreo 11-12, nu are somn, vrea doar in brate. Cum o pun in patut, cum incepe sa maraie si sa planga.
Alex mai planga la baita? Carla inca plange tare rau, la fel si in majoritatea cazurilor cand ii schimb scutecul.
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
July, ti-am vazut printesa pe contul comun. E o scumpete! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii. Te asteptam cu drag
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
anamihaela75 spune:
Fetelor, voi aflati asa multe lucruri despre sarcina si despre copilasii vostri....eu nu am mai facut ecograf din saptamana 32 iar control de 2 saptamani iar urmatoarea data cand voi vedea un doctor o sa fie cand o sa ajung la spital cu dureri sau ca mi s-a rupt apa,adica peste 12 zile dupa calculul medicului. Desi dr. mi-a spus intotdeauna ca totul decurge normal iar fetita mea este foarte bine, am asa o strangere de inima cand vad cate controale faceti voi si cate ecografii si ce bine sunteti puse in tema. Nu ma mai ingrijoreaza nici greutatea mea (+25 kg pana acum)..important e doar sa iasa bebe cum trebuie. Ce sa mai?! mi-e frica.......o sa nasc normal cu epidurala. asa as vrea eu, am inteles ca face minuni in privinta durerii. Tin pumnii la toate gravidutele. Sa le ajute Dumnezeu pe ele si pe copilasii lor sa treaca cu bine peste capitolul asta.
Au mai ramas 12 zile pana vine Isabel Victoria
Nerantula spune:
Diana, multa bafta de maine incolo, oricum ar fi, sa fie o poveste frumoasa .. te cred ca esti stresata si nerabdatoare, si eu parca numar orele, nu zilele, pana ajung sa-l vad si sa-i vorbesc fata in fata :) ... dar ce a fost mult si greu a trecut, acum e sprintul de final!
Uite niste sustinatoare infocate de la noi :
DYANIRA !!!
36+ AMR 26 zile!!
It's the final countdown !!!