Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Dya felictari pt vestile bune, bafta miine. De tensiune iei ceva?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Laureta multumesc!De tensiune nu am luat nimic nimic doar regim alimentar si fara cafea, stres etc!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Io is tremurici, am luat pastila si pulsul meu o ia suuuuuus spre 100

Ancule imi pare rau pt colici, ooof puiu mic. I scoti aerul bine dupa ce papa? Adica sa garaie de 2-3 ori?
Contractiile mele daca n as lua pastila is imediat peste mine

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

mary bine ai revenit, stiu ca bebe al tau avea o distensie bazinetala (ca si al meu), ai mai facut eco? cum mai este? la noi s-a micsorat de la 8, la 3.5 si dr nu crede ca va fi nevoie de interventie chirurgicala dupa nastere

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD27 nu am mai facut eco de atunci, vineri fac eco de trim 3. Oricum am intrebat-o ultima data pe dr la reevaluarea cardiaca ce inseamna distensie bazinetala si mi-a zis ca nu este nimic in neregula, ca este frecventa la baietei. Oricum, vineri o sa-ti spun ce mi-a mai zis dr la eco.
ma bucur ca la tine s-a micsorat si ca nu va fi nevoie de interventie chirurgicala, este o veste foarte buna

maryb 31+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 9 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am revenit de la eco .. pe ansamblu e bine, dar asa ma enerveaza estimarile astea: acum 2 saptamani la Iosup Gruia avea 3.350 gr, acum la Pop are 3.290 gr .. as putea sa ma panichez de o stagnare de crestere, mai ales ca placenta mea a ajuns, se pare la gradul IV de maturitate si e cam necrozata. Dar incerc sa raman lucida si optimista ca bebele meu e bine merci, morfologia pare normala, iar la o privire de detaliu peste cele doua ecografii comparate mai sus am remarcat la lui Iosup ii iesise, in saptamana 35, un abdomen cu 4 saptamani mai mare!!, deci asta a crescut si aproximarea la kg.
Cred ca bebe are acum in jur de 3.200 gr, deci nu va sari de 4 kg la nastere, ceea ce inseamna ca poate am sanse sa-l nasc natural, asa cum mi-am propus.
Semne de nastere nu am, pozitia e in prezentatie craniana, dar oblic stanga, mai are pana se centreaza, se pare.

Inca o data, multumesc tuturor pentru sustinere!!!

36+ AMR 26 zile!!

It's the final countdown !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

dya
multe agitate pentru tine

36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Salutare si de la noi!
Ne-am intors de la control de la spital!A venit si medicul meu inapoi din concediu!A zis ca pana in 5 sept sunt in termen!Am facut control pe masa, col sters dilatatie 1-2, contractii lipsa, copilul mare dar nu a zis exact cat si tensiunea mare 14/9 avand in vedere ca e dimineata!
M-a chemat maine dimineata la 8 la spital cu bagajul pentru internare!Mi-a spus sa nu mananc ca imi face analizele si spoi alte investigatii.Mi-a mai spus ca trebuie un motiv pt cererea de ceazariana si de aceea face toate investigatiile!
Cam astea sunt vestile de la noi!Citesc din urma si revin!

Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

oau Diana , cred ca abia astepti ziua de maine sanatate multa, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Laureta, am votat printesa ta. Scoatem aerul si pe gurita si prin funduletz. Facem "poc" de multe ori intr-o zi Mananca insa cu tare mare pofta si inghite mult aer. Cred ca din cauza asta are colici, nu are legatura cu regimul meu alimentar.

Dyanira va fi totul bine, sunt sigura de asta.

Nerantula, camera puiului este absolut senzationala Am ramas fara cuvinte. Felicitarile mele pentru talent si imaginatie.

Hehehe, dar am uitat sa ma laud Nu am ramas deloc cu vergeturi, iar legat de kg, sunt doar 2 peste limita pe care mi-am impus-o si 5 peste greutatea avuta inainte de sarcina - eram o slabanoaga inainte, acum mai am ceva carnita pe mine.

Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Anca !! Daca iti sta bine, ai putea sa nu mai slabesti....Sa ramai asa. Cu cateva kg mai mult ca inainte.

Valentina 35 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Am revenit de la eco .. pe ansamblu e bine, dar asa ma enerveaza estimarile astea: acum 2 saptamani la Iosup Gruia avea 3.350 gr, acum la Pop are 3.290 gr .. as putea sa ma panichez de o stagnare de crestere, mai ales ca placenta mea a ajuns, se pare la gradul IV de maturitate si e cam necrozata. Dar incerc sa raman lucida si optimista ca bebele meu e bine merci, morfologia pare normala, iar la o privire de detaliu peste cele doua ecografii comparate mai sus am remarcat la lui Iosup ii iesise, in saptamana 35, un abdomen cu 4 saptamani mai mare!!, deci asta a crescut si aproximarea la kg.
Cred ca bebe are acum in jur de 3.200 gr, deci nu va sari de 4 kg la nastere, ceea ce inseamna ca poate am sanse sa-l nasc natural, asa cum mi-am propus.
Semne de nastere nu am, pozitia e in prezentatie craniana, dar oblic stanga, mai are pana se centreaza, se pare.

Inca o data, multumesc tuturor pentru sustinere!!!

36+ AMR 26 zile!!

It's the final countdown !!!

eu zic sa nu te pa nichezi din cauza greutatii, ca difera de la aparat si dr. asa ca nu cred sa fie probleme. Eu zic ca estile sunt super bune si daca bb e bine iar placenta imbatranita poate discuti cu medicul tau sa iti faca cezariana ceva mai devreme,

Oricum felicitari pt eco, eu cred ca e totul bine

37 + weeks - Mami fericita de Irina Alexandra

Doamne ajuta-ne sa ajungem pe 8 septembrie cu bine si sanatoase si nasterea sa nu aiba complicatii!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

AMR 6 zile +/- cateva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

TZITZIRI
Multa sanatate , nastere usoara si un BB sanatos si frumos!!

Raluca

33+

Mergi la inceput