Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
laureta spune:
Dya felictari pt vestile bune, bafta miine. De tensiune iei ceva?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2
Laureta bb2 - 37+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Evastii ca bb-lina mea iese tot micutza la eco ,asa ca dr a hotarat sa mai asteptam ,sa vedem ca tre sa ma intalnesc cu ea saptamana asta..sunt curioasa daca mai ajung la intalnire sau direct la cezariana ca nu prea simt bine . |
Pai si ce conteaza ca a iesit mai micutza la eco? Masuratorile astea sunt si ele estimative! Tu ar trebui sa treci la semnatura 39+ pentru ca esti la termen!
37+ LUCA
AMR 18 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
citat din mesajul lui dyanira Salutare si de la noi! Ne-am intors de la control de la spital!A venit si medicul meu inapoi din concediu!A zis ca pana in 5 sept sunt in termen!Am facut control pe masa, col sters dilatatie 1-2, contractii lipsa, copilul mare dar nu a zis exact cat si tensiunea mare 14/9 avand in vedere ca e dimineata! M-a chemat maine dimineata la 8 la spital cu bagajul pentru internare!Mi-a spus sa nu mananc ca imi face analizele si spoi alte investigatii.Mi-a mai spus ca trebuie un motiv pt cererea de ceazariana si de aceea face toate investigatiile! Cam astea sunt vestile de la noi!Citesc din urma si revin! Diana 39+ E chiar ultima suta de metri!!!! mamica fericita de ANDREI TUDOR AMR putin pana sa ne vedem minunea |
WOW !!!!! Maine ar putea sa fie ziua cea mare !!!
Valentina 35 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
maryb spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritele de azi, AnaLucia si tzitzi, sa fiti sanatoase, sa aveti nasteri usoare si bebelusi sanatosi.
maryb 31+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 9 sapt
anca81 spune:
Buna fetele
Aly, tin pumnii sa fie totul bine. M-am uitat la pozele tale, burtica ta e foarte dragalasa.
Bitza
Dyanira, scoatem maine agitatele
Mamidestefan, sper ca e mai bine puiutul
Tzitziri
Laureta, cum mai esti cu contractiile?
Bafta multa fetelor care merg la eco/control, va asteptam cu vesti bune.
Mamicilor de pe odiseea de iulie-august sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi. M-a emotionat mult predarea stafetei, minunata poezioara voastra
Noi suntem tot cu colici si tare rau ne supara. Speram sa treaca cat mai curand
Mami fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
CD27 spune:
laureta am votat printesa , tu cum te mai simti?
Andy...pai ce faci cuscra?!ne pacalesti cu semnatura
Eu chiar nu mai pot sa schimb semnatura, imi cere sa completez tot felul de date si la semnatura nu mai ajung ever, am vazut ca au mai patit asa fetele, dar s-a rezolvat, la noi nu mai merge, dar sa stiti ca avem 36+s, maine implinim 37s (suntem la termen)
36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD27 spune:
mary bine ai revenit, stiu ca bebe al tau avea o distensie bazinetala (ca si al meu), ai mai facut eco? cum mai este? la noi s-a micsorat de la 8, la 3.5 si dr nu crede ca va fi nevoie de interventie chirurgicala dupa nastere
36s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
dyanira spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
WOW !!!!! Maine ar putea sa fie ziua cea mare !!! Valentina 35 + David Asa creste gandacelul nostru poze |
Ar putea fi ziua cea mare da!Acum nu stiu daca vestile sunt bune sau rele cert e ca ma internez, acum cat mai astept nu stiu pana nasc sper ca nu prea mult!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
dyanira spune:
citat din mesajul lui anca81 Buna fetele Aly, tin pumnii sa fie totul bine. M-am uitat la pozele tale, burtica ta e foarte dragalasa. Bitza Dyanira, scoatem maine agitatele Mamidestefan, sper ca e mai bine puiutul Tzitziri Laureta, cum mai esti cu contractiile? Bafta multa fetelor care merg la eco/control, va asteptam cu vesti bune. Mamicilor de pe odiseea de iulie-august sa va traiasca puiutii si sa creasca mari si sanatosi. M-a emotionat mult predarea stafetei, minunata poezioara voastra Noi suntem tot cu colici si tare rau ne supara. Speram sa treaca cat mai curand Mami fericita de Carla Alexandra Povestea puiului meu drag |
Anca multumesc pentru agitate!Chiar am nevoie sa stii!
Diana
dyanira spune:
Ma uitam la semnatura mea, maine e chiar termenul meu, oare am un bb asa cuminte vine fix la termen?
Diana