Mamici de septembrie octombrie 2008 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
dyanira spune:
Clau am vazut patutul tau , sa stii ca avem patuturi identice, e de la firma Bertoni doar ca al nostru e bleu.Noi nu l-am montat inca am zis ca il monteaza tati pana ne intoarcem din spital!
Si eu mi-as fi dorit un patut dinlemn dar acelasi motiv ca la tine lipsa de spatiu (avem doar 2 camere) ne-a determinat sa il luam pe asta!
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
kid2003 spune:
Va citesc incet-incet, sunt in urma cu doua capitole, promit sa recuperez si sa revin.
Maria e in continuare f f cuminte, papa si doarme. Nu am intrat in weekend ca am avut program organizatoric (nici nu credeam ca se poate face ceva asa devreme). Sambata am venit de la maternitate, intre doua alaptaturi am plecat sa facem niste cumparaturi ca am gasit frigiderul sexy rau, timp in care a ramas soacra sa o pazeasca pe Maria.
Duminica am iesit 3 ore in parc (fara Maria, nu am scos-o inca), doar cu Alex...Ne-am oprit la o terasa si am papat, deci daca imi zicea cineva ca ies la restaurant la 4 zile de la nastere ii radeam in nas...Dar daca am copil cuminte, de ce nu?
Alexandra e mai "demanding" acum, vrea cu mine, numai cu mine, ma sufoca. E calare pe mine cand ii dau sa suga lui bebe, deci problemutze am cu ea, nu cu cea mica.
Am pus poze in albumul comun, la numele meu, le gasiti dupa pozele cu camera, pe pagina 2 si 3 ale albumului meu. Sper sa va placa pitaca mea.
Ma duc sa citesc din urma si revin...
Aaah, am vazut un post de-al Nerantulei care ma intreba de ce le da bebeilor lapte praf in Elias...Pai prima si a doua zi de la cezariana e cam greu cu deplasarea la 3 ore (prima zi e exclus), bebe papa formula. Apoi laptele vine greu, mamicile nu se pricep, sfarcul nu e format, bebeii papa f f putin ( a mea sugea 10 ml in maternitate- cu proba suptului, acasa mananca 80-90), iar asistentele le dau completare Humana (30-40 ml). Iti dai seama ca daca alaptatul incepe la 9, te chinui cu bebe aproape o ora si asistenta ii da completare la 10, nu prea mai vrea sa pape la 12 cand e urmatorul alaptat. Maria papa bine de la san, oboseste, ii mai dau cu bibe laptic muls cu pompita (in completare) si doare 4 ore neintoarsa, nu se trezeste la 3 ore.
Ma duc sa citesc acum
bb2
EvaF spune:
Nerantula si Dya, ma bucur ca ati venit cu vesti bune de la ecografii! Restul...detalii, nu va ingrijorati, exista o marja de eroare normala! Dya, maine scot fetele in par, azi scot cateva la incalzire!
DYA
Anca, Boo, cand va aud cum vorbiti voi de bebei, de-abia astept si eu sa il am in brate! Ma gandeam ce putin mai este! Daca e punctual, mai trec doua weekenduri si gata, il am in brate! Offf! De-abia astept!
37+ LUCA
AMR 18 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Laureta, nu imi fac griji (mari ) cu placenta, am observat ca Pop este foarte atent la acest detaliu, dar tot el m-a asigurat ca e normala asa, la final, si ca ma mai tine inca 2-3 saptamani, pana voi naste .. acum sper si io sa nasc in 2-3 saptamani
Anca, imi pare rau ca bebelina ta e colicioasa, dar asta nu dureaza asa mult, pana se 'rodeaza' si sistemul ei digestiv, apoi scapati de necazul asta. Bine ca e papacioasa si creste rapid, e ambitioasa si nu vrea sa ramana in urma . Felicitari pentru silueta, in fiecare zi ma gandesc si eu oare cum o sa arat dupa nastere, ce 'ravagii' a lasat aceasta sarcina. Cel mai des, insa, ma imaginez la o sala de sport, pentru ca, in afara de surplusul de kg, imi lipseste teribil tonusul, ma simt ca o balena esuata .
Boo, iti mai spun o data cat de drag imi e Alexutul tau in poze, e o dulceata de copil .. iti doresc si tie cat mai multa rabdare sa treceti de colicii astia urati si sa puteti profita din plin unul de celalalt, sa va ocupati numai de lucruri frumoase . Felicitari pentru lipsa vergeturilor si mult spor la slabit in continuare (numai sa nu fie prea brusc, ca inca e pericol de vergeturi si acum!)
36+ AMR 26 zile!!
It's the final countdown !!!
dyanira spune:
Dragele mele eu am luat numarul lu Laura ca sa va anunt si pe voi!As mai lua numarul cuiva daca in caz ca intre timp vine si bebelina ei scumpa dar nu stiu al cui ca sa nu deranjez!Daca se ofera cineva?Ma gandeam la felicic dar saraca ea e bombardata cu sms-uri de la noi toate...
Diana
39+ E chiar ultima suta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
andy.p spune:
Dya ce ma bucur ca ai vesti bune de la eco.Maine poate fi ziua ce a mareAstept SMS oricum sa-mi spui ce faci,daa??
sa stii ca aici la noi se da intre 200-250Eptr cezariana.
Anca si sa va treaca rautaciosii de colici.
Nerantula numai vesti bune,bravo!
Kid ce super,ati iesit deja la restaurant!!!Wou!Ma duc sa vad pozici cu bb.
37+bbelina
laura si andy (07.04.2002)
gargaritza85 spune:
tzitzi sa fii sanatoasa si tu si bebe, o nastere usoara si tot ceea ce iti doresti sa se implineasca
ange
aly iti tin si eu pumnii alaturi de fete, doamne-ajuta sa fie totul bine
32+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Nerantula spune:
Clau_geo, nu as vrea sa fac cezariana, cel putin nu una programata, as vrea sa se declanseze travaliul si numai daca pe loc intervine ceva, sa treaca doctorul la taietura. Mi-e frica de mor de naturala, dar asa simt eu ca vreau sa trec prin acest moment, daca si lui bebe ii e bine!
Codruta, bafta maxima azi la eco!!
Aly_c20, asteptam cu nerabdare vestile bune!
36+ AMR 26 zile!!
It's the final countdown !!!
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Va citesc incet-incet, sunt in urma cu doua capitole, promit sa recuperez si sa revin. Maria e in continuare f f cuminte, papa si doarme. Nu am intrat in weekend ca am avut program organizatoric (nici nu credeam ca se poate face ceva asa devreme). Sambata am venit de la maternitate, intre doua alaptaturi am plecat sa facem niste cumparaturi ca am gasit frigiderul sexy rau, timp in care a ramas soacra sa o pazeasca pe Maria. Duminica am iesit 3 ore in parc (fara Maria, nu am scos-o inca), doar cu Alex...Ne-am oprit la o terasa si am papat, deci daca imi zicea cineva ca ies la restaurant la 4 zile de la nastere ii radeam in nas...Dar daca am copil cuminte, de ce nu? Alexandra e mai "demanding" acum, vrea cu mine, numai cu mine, ma sufoca. E calare pe mine cand ii dau sa suga lui bebe, deci problemutze am cu ea, nu cu cea mica. Am pus poze in albumul comun, la numele meu, le gasiti dupa pozele cu camera, pe pagina 2 si 3 ale albumului meu. Sper sa va placa pitaca mea. |
Este delicioasa, Maria, imi place cum doarme cu manutzele langa tample. E fff dulce! Tu faci copii frumosi, Kid!
Vroiam sa te intreb, ce i-ai pus in cadita la baitza, se vede acolo ceva...e o saltelutza sau ce? Mi se pare fff utila!
37+ LUCA
AMR 18 ZILE!!!
POZE
CAMERA LUCA
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
nikolici spune:
Buna fetelor,
Are cineva dintre voi circulara in jurul gatului cum din pacate avem noi ???Suntem tare tristi in cauza asta, ne ducem miercuri la eco...dar din cate am inteles slabe sanse sa se elibereze acum.
Karina Alessia am 34 saptamani in balonul lu' mami NiKole
AMR 40