Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 9
AngeliquedeS spune:
Mirela,

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mamacita spune:
Adryana,eu intentionam sa-i pun cercei saptamana care vine,ca are deja 1 an si 1 luna,dar m-ai blocat.N-am indraznit pana acum sa-i pun exact ptr.ca se tragea de par si urechi pana la refuz,iar pe mine de cercei si par pana imi dadeau lacrimile.Acum,ca a crescut,a renuntat la practicile astea.Dar daca...?
andicu,gata cu bebelusia!Sa-ti traiasca tunsu'felegunsu'!
Madaluta,drum bun,vei vedea ca n-o sa-ti para rau,o sa va distrati pe cinste!Chiar daca Briana va marai sau chiar va plange pe drum,pana la urma vor ramane amintirile frumoase!ideal ar fi sa plecati la ora ei de somn,asa veti fi linistiti,mai ales daca Darius e obisnuit.Noi asa faceam.Si ia-ti jucarele interesante pentru drum.Te mai scapa de proteste![]()
mocutza spune:
Salutare la toata lumea
Dupa experienta Adryanei parca mie frica si mie de cercei acuma..insa UNDE FACETI VOI GAURI LA FETITE...ca ma interesa si pe mine dar cat mai curand sa-i fac...
mocutza
Andreea Alessia 27.07.2008
andicu spune:
Mirela, cu scuze pt intarziere,
LA MULTI ANI!
Iti doresc numai bine, sanatate, bucurii si viata implinita alaturi de familia ta! 
Mada, ma bucur ca te-ai hotarat sa pleci! drum bun si petrecere frumoasa acolo; sa aveti parte de vreme insorita!
AndreB, Matei e un scump!! dansator il faci!
parca il vad pe Filip la 10 luni, tot asa,dand din fund, cu suzica in gurita si serios tare! ma bucur ca s-a insanatosit! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
andicu spune:
Fetelor, HELP!
Filip se chinuie cu nasucul infundat . Degeaba luam homeopate daca nasul ii ramane tot infundat! cu Vibrocil nu merge,nu are efect! Aveti alte solutii de picaturi , ceva!! Va rog, dati-mi o idee, ca deja e a3a noapte in care nu doarme bine si ziua,nu mai zic!
Andreea
de

Marinarul vesel
jojo_miha spune:
Of fetelor sunt franta de oboseala,la 6 dimineata m-am culcat.Teodora e atat de maraita,nu stiu sigur dar parca jos am vazut gingia umflata,si acolo se si freaca cu jucariile.Ieri nici nu prea a mancat,muci avem.Si azi m-am dus s-o impartasesc la biserica de la noi din cartier,de la usa m-au luat babele de la lumanari ca daca i-am dat sa manance si ca nu mi-o impartaseste preotul,si asa a si fost.Zic parinte e copil mic,nu are program de masa -nu si nu ca alta data sa ma duc cum se trezeste.Zic s-a culcat la 6 si s-a trezit la 10,normal ca-i era foame.Ca sa ma duc maine dimineata ca el e de la 7 .Vai nu va zic cat m-am enervat.Sotul zice parinte daca sun un alt preot si-mi zice altceva?Sunati-l!Avem un prieten care e preot si l-a sunat,si i-a zis si unde scrie ca se impartasesc copii pana la un an ca sunt ingerasii pana la varsta asta,indiferent daca au mancat.Nu a vrut si pace.Mai multe pacate am facut ducandu-ma la biserica .
Andicu si noi avem muci si la fel noaptea e un chin.Cred ca-i voi da niste panadol,o va ajuta si la dinti,ca gelul nu are nici un efect.
Referitor la cercei,Teodora are din prima ei zi de viata si nu a tras nici o data de ei.
Cat despre gradinita am s-o intreb pe vecina mea care e treaba cu inscrierile ca mi-a zis ca lucreaza la asta de aici.La cresa n-o voi da,macar la gradinita sa ma asigur din timp.
Madaluta vacanta placuta!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Jojo de doua ori l-am impartasit pe Pupi si nu m-a intrebat nici un preot dc a papat sau nu, si am nimerit la preoti diferiti, e o prostie
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
eris spune:
Ce faceti fetelor?In sfarsit avem net!Noi suntem bine,ne-am chinuit si noi cu mucisorii dar acum gata am scapat de ei.Cu colargol,sterimar si batista bebelusului.Si ca sa vedeti ce baiat mare am va spun ca face la olita.Cum il pun cum face.Sunt asa bucuroasa, credeam ca o sa ma chinui sa-l invat sa stea pe ea dar de unde fimiu n-a facut nazuri.
Adryanasi Iannis la 7luni avea 8150kg si 67cm.Eu imi faceam griji pt lungime dar ultima luna a crescut 3cm.
Angiimi tot vin in minte dintisorii lui Pupi.Ce dulce e!Abia astept sa-i apara si lui Iannis dar ai nostri se lasa asteptati.
Inace faci?Ce face Gabitu?Are acelasi ritm de crestere ca si Iannis.Adica are aceleasi kg cat avea si Iannis in fiecare luna.
Noi joi plecam la munte.Sper sa ne descurcam cu piticul.Sper sa suporte bine drumul.
Va pupam
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
Adryana_4u spune:
Mocutza, eu i-am facut gaurile in urechi la o bijiterie langa spitalul mare, unde face cu pistolul si cercei medicinali....am fost multumita, s-a purtat foarte frumos si cu grija nenea de acolo...
Jojo_miha, eu nu m-am dus niciodata la biserica din cartier tocmai pentru atitudinea d-lui preot de aici...sa ma ierte cine trebuie, dar are acest preot niste...apucaturi, de nu-l suport...
Si Bianca e racita - tuseste putin, muci garla in nas, si un inceput de febra blocat in fasa cu Panadol si Nurofen..
Azi o sunam pe doc, sa mergem sa ne vada...sper din suflet sa nu aiba si rosu in gat, si sa nu aiba nevoie de antibiotic...
A luat de la mine, ca si eu sunt racita la fel - nasul si gatul...
Azi mergem si noi la impartasanie, ca e sarbatoare, zi tocmai buna...dar NU in cartier!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
andicu spune:
Neata!
Multumim de sfaturi. 
Azi-noapte tot cu sfornaiala ne-am chinuit. Intr-un final,mi-a venit mintea la cap si mi-am amintit ca atunci cand era mic intai ii puneam Sterimar sau ser fiziologic si apoi Batista Bebelusului si picaturi! asa ca am pus in practica mai devreme ( Doamnee, ce urla la Batista bb.!!
) si in asfarsit isi face somnul nr 1 cu un nas mai liber!
Inca o intrebare : are idee cineva cat timp sunt valabile pic. COlargol? eu am din noiembrie anul trecut si nu vad scris cand expira.
Andreea
de

Marinarul vesel