Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 10
myral spune:
Scuze ca ma bag, ANDICU< colargolul e preparatla farmacie sie valabil doar 7, 10 zile. Noi am folosit ser la greu apoi batista apoi vibrocil. Seara mai puneam putin in priza olynth aromaterapy si o ajuta putin dar nu il tineam prea mult ca mi se parea ca miroase tare urat.Sanatate multa copilasilor! Adriana cred ca dr Dumbrava e inca in concediu (daca pe ea o cauti) nu stiu sigur. Si noi am avut febra vreo 3 zile si nas infundat cam 7 zile dar am scapat fara antibiotic.Cercei noi am pus acum cateva saptamani dar la bijuteria de la spital ne-a trimis la magazinul celalalt care e tot al lor, vis a vis de parcul tabacariei, e intr-un bloc turn la parter.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE SF MARIA!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
mocutza spune:
Salut...
Imi explica si mie cineva unde este bijuteria de langa spitalul mare....cu mai mare exactitate..un punct de reper....Si oare ii face gauri la o luna jumate?????Nu as vrea sa merg in spital....
Si cat costa imi puteti spune..??
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
AngeliquedeS spune:
Andicu, asa cum spunea si myral, nu sunt valabile picaturile decat 10 zile de la deschidere, am sunat eu alataieri la farmacia Dom ca sa intreb acelsi lucru. Mi-a spus ca daca ii pui dupa 10 zile, nu pateste nimic copilul, doar ca picaturile si-au pierdut proprietatile.
Mocutza, bijuteria este vis/a/vis de Institutul de proiectari, Laeditia ii spune, este si casa de amanet, langa reprezentanta de motociclete, e si Banca Transilvania acolo si un birou notarial, in statia de 42 cand mergi spre Tomis II. Sper ca ai priceput ceva...
Eris, sper sa va distrati la munte. Ianis e un frumos foc, foc, cum statea el acolo in carucior la Real. Pupam
Noua ne-a spart in sfarsit unul din cei doi dintisori de sus, dar tare mi-a plans aseara, din somn l-a luat durerea, pana la urma i-a trecut cu nurofen si plimbat in brate pana i-a trecut.
Ieri nu a mancat la pranz pe motiv de dinti si eu cascata de mine i-am lasat castronelul pe masuta de la scaunul de masa, el in scaun si eu am intrat in casa sa fac ceva (el statea in curte) Si il aud chitaind disperat, ma gandesc oare ce-o avea si ma duc la el sa vad. isi trasese tot castronul cu piure in poala, 250 de g, nu va spun ce era pe el, inota in mancare, cum arata scaunul, el isi baga si mainile pe-acolo, le ducea la gura, in par... nici nu stiam de unda sa il apuc... primul lucru am luat aparatul, l-am filmat si pozat si pe urma l-am apucat si am intrat cu el direct sub dus, cu tot cu el, desigur, imbracata cum eram ca ma facuse si pe mine ca purcelul atunci cand l-am luat in brate. A fost mortal, in seara asta pun poze si filmulet sa ne vedeti in rol de purcel.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
liris spune:
fetelor sunteti/cunoasteti un expert contabil ptr un job de recalculare a pensiei (eventual expert chiar in recalculari)? actele sunt adunate, au fost depuse insa decizia este suspecta si vrem reverificare.
AngeliquedeS, stii ceva de Adriana (Nastasie), ca nu am mai vazut-o de multpe forum? e drept ca nu prea am fost activa,dar totusiuneori mai citesc.
sa traiti cu numele, Mariute, mari si mici!!
AngeliquedeS spune:
Liris, Adriana e bine, si Ionut si puiul mic la fel. AM vb cu ea in ultimul timp mult pe subiectul cresa pt cei mici :)
Inimioara mea
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
andicu spune:
Va multumesc din nou.
Kris te-ai hotarat cand vrei sa iei premergatorul? daca nu apuci, maine dupa-amiaza am putea sa ne vedem undeva, ca vine mama pe la mine si pot sa plec un pic.
Eu sunt varza. Filip mi-a pus nervii la incercare rau azi! n-a vrut sa mai doarma, era mort de oboseala, urla din orice, nu a vrut sa manance decat putin, arunca cu toate jucariile in pereti si-n capul meu ( in gluma, nu urland)...imi venea sa-mi dau palme! cum naiba nu inteleg unii ca ai voie sa obosesti si sa te stresezi cand ai un copil de 1 an? ! si cum e posibil taman maica-ta sa nu inteleaga asta?! cred ca din cauza criticilor ei zilnice ma stresez si mai rau!
Scuze ca mi-am varsat supararea aici, dar al meu sot pierde timpul pana sa ajunga acasa (si asta, isi gaseste zilnic ceva de facut numai sa ajunga mai tarziu acasa!) si am momente cand nu mai pot!!! 
Acum in sfarsit a adormit! sa vedem cat!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
AngeliquedeS spune:
Andicu, descarca-te aici ca e cel mai bine. stiu ca frustrarea poate ajunge la cote maxime, te inteleg erfect. Eu sunt de acord sa ne vedem maine, numai sa spui tu unde.
Inimioara mea
mihaela77O spune:
dragele mele mamici,care vreti sa faceti gauri in urechi la fetite,eu i-am facut andreei gauri in urechi la 3 saptamani,la dispensar,adica i-a facut asistenta doctorritei de familie,si finutei mele,la fel...mie una mi se pare mai bine sa faca o asistenta,decat intr-o bijuterie oarecare,dar voi decideti cei mai bun pt copilasii vostrii!
va pupacesc,si cred ca veti lua decizia cea mai buna pt fete cochete!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
mamacita spune:
La multi ani sarbatoritilor !
umflatel,ai dreptate,si eu la fel gandesc.
andicu,toti/toate am trecut prin mai multe sau mai putine asemenea momente(la mine,cel putin,sunt o prezenta constanta si de 1000x mai rau
),asa ca te inteleg.
Angelique,beton,abia astept filmuletul!![]()