Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna seara... sau sa aveti somn usor... asa cum eu n-am.

Nu stiu ce am dar dorm din ce in ce mai putin si mai rau si tot acumulez oboseala... sa vad cit mai rezist. Motive nu am sa nu dorm... dar vad ca noptile albe se aduna. E deja 3.30 si nu am reusit sa adorm deloc.

Alta veste rea: au venit rusii... destul de trista... dar suportam, ne-am invatat 15 ani cu ei..

In rest... numai bine.

Eris ma bucur sa aud ca sintem in acelasi ritm de crestere cu Iannis. E un copil frumos. Si care a crescut frumos... asa ca speram sa va urmam la fel.

Distractie placuta mamicilor plimbarete.

In noiembrie are si tati al nostru un pic de concediu... daca nu ajung in spital pina atunci ma roade o idee de o mica vacanta. Insa am multe nedumeriri, cu sau fara giza. Putem pleca fara el? In tara sau in afara... Asa ca ... inca ne mai gindim.

Va pupam si noi... si va uram somn usor.

Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Multumesc din suflet fetelor pentru urarile de La multi ani! Eu nu am reusit sa mai intru pe forum pentru ca de sambata o tin tot intr-o petrecere.
Madalina, mobila este tare frumoasa. Chiar imi povestise Mav despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata

Uitati aici poze cu purcelusul http://good-times.webshots.com/photo/2832086880065968642TPACvJ

Filmuletul imi spune ca inca nu e incarcat complet, asa ca mai dureaza putin

Ina, poate ar fi bine sa mergi la un medic, hai sa spun era normal sa nu dormi din cauza de bebe, dar din cate am inteles eu nu bb e cel care nu te lasa sa dormi, pur si simplu nu poti.

Cat despre rusi, mie inca nu mi-au venit, cu toate ca multor fete le-a venit chiar dc mai alapteaza. Probabil ca am redevenit la fel de defecta cum eram inainte sa raman gravi.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

fetelor stie careva ceva de dr TONA de la medgidia? am o prietena care merge la el si vrea sa stie citeceva despre el ca pina acum nu a auzit de el.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Citat:
citat din mesajul lui andicu

Va multumesc din nou.

Kris te-ai hotarat cand vrei sa iei premergatorul? daca nu apuci, maine dupa-amiaza am putea sa ne vedem undeva, ca vine mama pe la mine si pot sa plec un pic.

Eu sunt varza. Filip mi-a pus nervii la incercare rau azi! n-a vrut sa mai doarma, era mort de oboseala, urla din orice, nu a vrut sa manance decat putin, arunca cu toate jucariile in pereti si-n capul meu ( in gluma, nu urland)...imi venea sa-mi dau palme! cum naiba nu inteleg unii ca ai voie sa obosesti si sa te stresezi cand ai un copil de 1 an? ! si cum e posibil taman maica-ta sa nu inteleaga asta?! cred ca din cauza criticilor ei zilnice ma stresez si mai rau! Scuze ca mi-am varsat supararea aici, dar al meu sot pierde timpul pana sa ajunga acasa (si asta, isi gaseste zilnic ceva de facut numai sa ajunga mai tarziu acasa!) si am momente cand nu mai pot!!!
Acum in sfarsit a adormit! sa vedem cat!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Te inteleg perfect Andreea! E greu sa fii singura acasa cu un copil care deja se misca si este expus pericolului tocmai datorita faptului ca abia a apucat sa invete sa mearga. Auzeam si eu fetele cu copii mai mici plangandu-se ce dificila e varsta de 3-5-7 luni la bebelusi, ca sunt epuizate, ca alapteaza noaptea, ca nu dorm etc. etc. Dar cand incepe sa se ridice si sa nu mai stea nici o clipa in locul in care l-ai pus, sa nu poti iesi nici 2 secunde (nu sa mergi sa te odihnesti, ci sa-i prepari hrana sau sa-i aduci din alta camera un prosopel,o jucarie) acolo unde l-ai lasat singur sunt f. mari sanse se vse intample " un mic dezastru" (va cade, va da cu capul intr-un colt, ajunge pe hol unde va trage de rotile caruciorului, murdare de afara riscand sa se pravaleasca toata constructia peste el, toate acestea numai cateva dintre incidentele posibile si reale).
Spun toate aceste lucruri pentru ca traiesc pe pielea mea si eu, in fiecare zi, tot ceea ce spui. Barbatii nostri (si ma refer la majoritate, oricat de masivi, plin de compasiune si protectivi i-am vedea, in fata sindromului " bebe mic" clacheaza, mai devreme sau mai tarziu. Tot noi suntem cele tari.
Am scris despre asta sa intelegi ca nu esti singura si ca din nefericire noi suntem cele condamnate sa "acumulam" fortat sau nu, o multime de experiente dure. Asta e inca, regretabil, in secolul 21 conditia unei femei in Romania: bani si ajutor putin, efort si epuizare maxima. important este sa rezisti psihic, fizic toata aceasta uzura se sterge mult mai usor in timp.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Bine zis, Andreea, nu stiu cum puteam sa cred ca e greu cu bebe nou nascut in casa.... Acum imi dau seama ca e parfum, pe langa ce se intampla. si macar am meu inca merge tinut de manute, cand isi va da drumul singur, vai de mine, va calc vertiginos pe urme....

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

buna ziua si de la noi!
nu am mai intrat sa va scriu caci nu prea ma ce sa povestesc, dar de citit v-am citit!
suntem in zigraveli, pus gresie faianta...etc tot tacumul, caci in curand ne vom muta la inel II, sper sa fie mai bine acolo...
eu in rest sunt cu nervii la pamant. Esma ma solicita ff mult ziua si Nur noaptea.
si toate astea pe langa greturile matinale bineinteles. spre sa treaca mai repede ca simt ca o iau pe pereti.

in alta ordine de idei. am descoperit pe DC un subiect care m-a pus pe ganduri, si pana ajung la dr as vrea parerea voastra...
asta e in special ptr mamicile cu fetite... ce stiti de lipirea labiilor mici, dar trebuie neaparat desfacute chirurgical sau se rezolva la adolescenta...
caut link-ul cu subiectul si il voi pune

eu stau si ma gandesc ca mamele noatre nu cred ca si-au facut astfel de griji, dar eu am vazut ca esma le are lipite si vreau sa stiu mai multe pareri

asta este un link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119933
si aici al doilea link http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117693

si inca ceva, plsss dc stie cineva unde s-a mutat Dr Ciufu, caci parca plecase de la cabinetul din Bogdan voda

dc am fost incoerenta neuronul gravid este de vine, nu eu

multumesc din suflet
si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

dr CIUFU sa mutat linga restaurant delfinu in complex flaminda. are acelasi nr de telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns esma_angel spune:

Citat:
citat din mesajul lui bavi

dr CIUFU sa mutat linga restaurant delfinu in complex flaminda. are acelasi nr de telefon

bavi

multumesc din suflet

Mergi la inceput