Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Adryana_4u spune:
mai,fetelor,daca tot am inceput, haideti sa va povestesc
....in seara asta am vrut sa-i dau un pic de supliment Biancai,sa vad daca doarme mai bine cu laptele praf...ce credeti? NICI MACAR N-A VRUT SA GUSTE!!!...ea oricum bea greu si apa din biberon (nu stie sa suga din biberon, ea musca), si cand a mai vazut ca iincerc sa-i bag pe gat altceva, mi-a facut un circ monstruos...nu stiu daca in final a inghitit macar 10 ml!!!
cat despre sanatoasa, eu cred ca este, ca am fost saptamana trecuta la d-na Dumbrava, ne-a zis ca suntem OK!(Noi ne-am dus la un control pentru ca a cazut din pat in cap
!!!Dar a consultat-o pe de-a-ntregul...)si la greutate a zis ca suntem ok, are 8kg la 7 luni,doar ca suntem mai micute de inaltime - doar 67 cm...ei, nu-i bai, ca nici nu are cu cine sa semene inalta....deci, tinand cont ca treaba cu trezitul noaptea dureaza cam de pe la 4 luni jumate - 5 luni, nu cred ca e altceva decat faptul ca s-a obisnuit asa...chiar i-am povestit si doamnei doctor, si mi-a zis ca si-a facut obicei, si acum stie ca daca se trezeste, primeste ori tzatza, ori leganat, si ca trebuie doar dezobisnuita...problema este CUM S-O DEZOBISNUIESC??? Mi-a spus sa incerc cu suzeta
, dar la Bianca suzeta este jucarie, ea se joaca, nu o suge, si in nici un caz nu adoarme cu ea....
Si sa va mai povestesc ce nazbatii a mai facut? Pai, de exemplu, cu o noapte inainte sa cada din pat, SI-A SMULS CERCELUL DIN URECHE!!!...pe la 5 dimineata s-a pus pe miorlait...mai, ce are? mai, ce are? ii dau tzatza, nu vrea, dau sa o legan, s-a pus mai rau pe marait...pana vad ceva negru pe ureche (era lumina stinsa, si am distins doar ceva inchis la culoare pe ureche...) aprind becul, m-am ingrozit: sange inchegat pe ureche, pe body, pe cearceaf...
caut cercelu...nu-i in ureche, caut prin pat, nu-i, ma gandeam ca l-a inghitit...pana la urma l-am gasit in patut - din rotund era facut drept, va dati seama cum a tras de el? Acuma, nu stiam daca si-a rupt urechea sau nu
...pun niste spirt pe o compresa, o streg pe ureche, si ...nu avea nimic
...probabil s-a zgariat, dar nu se vedea...altfel nu-mi explic sangele curs.....uite-asa a doua zi, dai fuga la bijutier, sa-i repare cercelul, ca i se astup gaurile fetei, si nu vreau s-o chinui iar cu gauritul.....
Asta ca sa vedeti ce o mai duce capul pe fata mea sa faca....deh, a crescut, ma astept de-acum numai la nebunii din partea ei...
Sper ca nu v-am plictisit!
Va pupic!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
AngeliquedeS spune:
ADryana, ce sperietura ai tras, si cu cazutul si cu cercelul...doamne, copiii astia!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AngeliquedeS spune:
Am o rugaminte: aveti vreuna dintre voi un premergator de imprumut? Cat sa vad daca sta in el si daca merita sa dau banii pe el, ca m-am saturat sa arunc banii de pomana si lui sa nu-i placa. Cam intr-o sapt as putea sa-mi dau seama daca merita investitia si vi-l dau inapoi, puteti sa ma ajutati?
Inimioara mea
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
andicu spune:
Angi, ti-l imprumut eu pe-al lui Filip. E intreg inca, asa ca ...spune-mi cand ai timp sa vii sa-l iei.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
andicu spune:
Adryana, felicitari pt primul "ma-ma"! of, ce m-as fi speriat si eu cu patania cu cercelul! noi n-avem griji din astea! ![]()
Angi, oauu, am citit cu cresa si gradinita!! moamaa, zici ca pt 2009 nu mai sunt locuri deja?? si eu tot la gradinita de la Pedagogic ma gandeam sa-l dau! inseamna ca si eu trebuie deja sa merg sa vb?? deci mai am sanse pt 2010, cand face 3 ani, ca asa ma gandeam! imi zici si mie, pls , ce acte ti-au trebuit pt gradi ?
edit: Am reusit sa pun vreo 2 poze cu Filip fara bucle.
Ca sa vedeti mai bine diferenta: inainte arata asa si acum arata ASA .
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Prima aniversare
Filip la 1 an Marinarul vesel
AngeliquedeS spune:
Andreea, fara par parca e mai mare si mai... baietel. E mortal oricum!
Multumesc pt premergator. voi l-ati tinut in el? Nu si-a deformat mersul, ca mie sincer de asta imi e frica...
Pt gradi inca nu am depus acte, doar o cerere, peste 2 sapt merg sa imi iau nr de inregistrare. o sa intreb atunci ce trebuie la dosar si cand / unde se depune. inseamna ca baietii nostri or sa fie colegi, nu? Eu am optat pt step by step.
Inimioara mea
andicu spune:
Multumim, Angi.
Eu l-am pus in premergator de la 8 luni si ceva si a mers cu el pana pe la 10 luni. Nu si-a deformat mersul pt ca in mom in care a inceput sa se tina bine pe picioare si s-a si inaltat, nu l-am mai pus in el, ca stiam ca nu e bine sa mearga cu el stand cu genunchii indoiti, ca pe scaunel.
Cu gradi, da, cred ca or sa fie colegi, acum, depinde si cum fac grupele, ca Filip o sa fie un pic mai mare. SI eu tot pe step-by-step as vrea sa mearga. Am o ruda care e invatatoare si imi place f mult cum si-a crescut fetita ( are 4 ani cea mica), si a fost tot acolo la gradinitia; mi-a povestit mai multe despre metodele lor si despre cele 2 stiluri de predare si ala traditional mi se pare prea greoi!
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
AngeliquedeS spune:
Andicu, e o singura grupa de step by step si doua traditionale. AL meu sigur va fi la grupa mica, oare pe Filip crezi ca il baga la grupa mijlocie? Nu cred totusi.
Si eu din cauza asta m-am orientat spre step by step ca am exemplul unei prietene cu baietelul care acum merge si la scoala tot la step by step.
AM sa te sun ca sa vb de premergator. Pupam
Inimioara mea
madaluta spune:
am citit asa pe fuga caci sunt intr-o pauza intre bagaje....pentru k nu am gasit alternativa am hotarat sa plecam toti la sibiu. Am gasit o pensiune draguta cu loc de joca pt copii si o curte mare cu gazon. speram sa suportam drumul bine ( la briana ma refer, caci darius e obisnuit)Asa k ne mai auzim pe miercri-joi....
Angi: m-ai pus pe ganduri cu gradinita...N-am prins loc la cresa, dar sa nu prind nici la gradi??? ar fi chiar culmea. Eu as fi vrut la toamna sa-l dau la gradi, dar pt k nu va avea 3 ani impliniti in sept ( el implineste in decembrie) tare ma tem k nu vom reusi.... poate prinalte mijloace..dar ar tebui sa-mi intind antenele de pe-acum...
la intoarcere voi merge si eu sa depun cerere la Sc 39 care e langa noi si care are si ea step.Si mie imi place mult sistemul desi are inconvenientul k tine doar pana la cls a-IV-a.Dintr-a V-a incolo, imi este mila de ei, caci va trebui sa se adapteze stilului traditional si este cumplit de greu. Am predat la clase care veneau de la step si era ingrozitor si pentru ei si pt noi.
Adryana: frumoase cadouri ti-a mai facut Bia de fiecare aniversare...asteptam la anul sa ne spui ce a putut sa mai faca....
andreb: la multe lunisoare sanatoase si imi pare rau k nu am timp sa vizionez filmuletele, dar promit k la intoarcere voi recupera.
mamacita: te-am ascultat inca o data si cu plecarea ...
Va pup pe toate si imi veti lipsi
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
AndreB spune:
Salut,
Raportam revenire spectaculoasa in starea lui Matei(cel putin nu mai sta posac si ametit), la aniversarea de 10 luni a gustat si tortuletz (infingand un dop de sampanie in frumusetea mamii de terot inainte sa fie taiat
, de, era sarbatoritul) si inchind cu dans din buric
si schimbat de canale de muzica pe tv, muzica care urla la maxim din toate difuzoarele
. Dovada: aici (filmuletz)
http://family.webshots.com/video/3097125200102871261UAIWuU?vhost=family
La multi ani Mirela79! Sanatate si fericire pentru tine si familiutza.. si la cat mai multa inspiratie pentru blog!
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment