Gravidute si mamici de Constanta (30)
Raspunsuri - Pagina 7
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mocutza MAMACITA in cazul asta chiar nu stiu de unde a putut lua....ne spalam pe maini si inainte de a pune biberonul la sterilizat si cand il scoatem de la sterilizat....si bineinteles dupa ce schimbam bebe...si inainte sa alaptam .... etc...asa mai departe....unde mai pui ca de ce tie frica de aia nu scapi ...eu utilizez numai clor si nu alti detergenti tocmai in ideea ca ...clorul este mai puternic decat altii gen Domestos...etc si dezinfecteaza cel mai bine..... Oricum astept rezultatele la probele noastre.....ca si eu sunt mai mult decat curioasa sa aflu sursa ...cum a putut lua aceasta bacterie... mocutza |
Ai patit si tu ca si noi cu Alexut: toata lumea stia ca nasc in spital,s-au dat de ceasul mortii sa am salon sterilizat de doua ori,cearsafuri sterilizate etc.(drept care nici lenjerie nu mi-am adus prima data
).Asistentele de pe sectia de nn,cu care noi,anestezistii,nu interferam niciodata,nu numai ca au fost obraznice de in fiecare zi mustruluiam cate una(pana n-au mai venit deloc,m-au scutit
),dar erau si vesnic cu gheare negre,de mi s-a captusit copilasul cu un stafilococ de maini nespalate de toata frumusetea,pe care nici nu stiau sa-l trateze.L-am tratat eu,dar am dat si in depresie
.iar eu,secundar,de la cearsafurile sterile
am luat si eu un stafilococ cu care am tras cateva luni.
AndreB spune:
F. draguta mobila, Madalina! Sa o stapaniti sanatosi si sa va tina cat mai bine! draguta si camera (decoratiunile murale. Sper sa le placa pustilor atat de mult galbenul, pentru ca intr-adevar, dupa cum spuneai, e galbena dom'le ce mai! Nu am remarcat paturile suprapuse in fotografii: ai renuntat la primul proiect?

Adryana!
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
Mokika spune:
Adryana - La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familie!
Mada - tare frumoasa a iesit camera copiilor ... si chiar asa.... ai renuntat la patul suprapus?
Da, noi am inceput imunizarea cu Rosa canina .... pana la vaccin la sfarsitul lunii dupa care vom trece pe Lantingen.
AndreB - noi ii dorim multa sanatate lui Mateo si tie multa putere sa-l faci bine! Ne pare rau ca treceti prin asa ceva .... 
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Mamacita - vai, este groaznic! chiar una dintre asistentele de la neonato a venit intr-o zi la mine la birou si mi-a adus aminte cand i-am vazut unghiile jegoase de clipele petrecute prin reanimare cu bebe iar ele aveau un nas pe suus de nu le ajungeai si multumeai cu nimic ..... si eu eram atat de terminata ca nu mai aveam putere sa le fac observatie .... RUSINE lor! Bine ca nu ne-am capatat cu nimic de prin spital ... vorba nu mai stiu cui ... de ce ti-e frica ... nu scapi!
Mokika spune:
Si ne mai imunizam si cu Influenzinum CH 15, ca uitasem de el .... administrat o data pe saptamana.
jojo_miha spune:
Adriana LA MULTI ANI!
Madaluta frumoasa camera copiilor!
Mocutza si AndreB, sanatate multa puiutilor! si insanatosire grabnica!
Mav ti-am admirat burtica in poze,ar trebui sa te odihnesti mai mult,de ce nu intri in prenatal?
Vroiam sa scriu mai multe dar sunt atat de obosita si ma duc in pat.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AndreB spune:
Azi puiutul meu bolnavior implineste 10 luni. Mami ii ureaza insanatosire grabnica si sa creasca cat mai repede pentru ca i-am facut ieri noapte un tort pentru astazi de toata frumusetea ( are tort in fiecare luna pana la an ca sa pozam pentru album si noi... sa mancam
)
Aici sunt poze: http://family.webshots.com/photo/2193782520102871261OOxEkk?vhost=family
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
Adryana_4u spune:
dragele mele, va multumesc frumos tuturor pentru urari...a durat ceva pana am intrat, pentru ca abia acum mi-a venit netul..si cat de curioasa eram sa intru, sa vad daca si-a amintit cineva...multumesc frumos, m-ati facut sa ma simt super!
Cel mai frumos dar posibil l-am avut de la Bianca, bineinteles, si anume ca MI-A SPUS "MA-MA" PENTRU PRIMA DATA, CLAR, NU MA-MA-MA-MA....CI DOAR ''MA-MA''
Anul trecut de ziua mea a miscat in burtica pentru prima data, ma gandesc acum ce surpriza imi rezerva pentru anul viitor...
Cat despre somnul de noapte, cel putin in noaptea ce a trecut, s-a trezit o data la 3 si apoi la 5...fata de ora-de-ora, e o realizare, insa observ ca e dupa cum are ea toane....nu as vrea parca sa-i dau lapte praf, insa mi-am cumparat o cutie, s-o am in casa in caz de nevoie...
Va pupic inca o data si va multumesc
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2630933956/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
AngeliquedeS spune:
Fetelor, sunt socata
Daca va spun ce am facut azi... l/am inscris pe Pupicu la cresa pt la anul si la gradinita pt 2010 
Am plecat de-acasa ca sa vedem cresa de la Flamanda si sa vb cu directoarea de la Directia creselor. Ea a fost ff draguta insa ne-a spus ca pt cresa de acolo nu avem nici o sansa pt ca are deja 100 de cereri pt 10 locuri. ca dc voiam sa prindem loc la cresa asta tb sa fac cerere de anul trecut de cand eram gravida!!!! asa ca am facut cerere pt cele 2 crese din tomis III unde o fi. si ce credeti ca ne-a spus directoarea? ca ne sfatuieste sa depunem cerere pt gradinita de acum pt 2010 fiindca numai asa putem fi siguri ca prindem!!!!
Si ne-am dus la gradinita (la Pedagogic) cu inima stransa siguri fiind ca o sa rada aia de noi si cu fundul. Dar de unde... au spus ca intr-adevar suntem primii, dar ca bine am facut ca numai asa avem sanse sa prindem loc, fiindca fff curand or sa inceapa sa fie asaltati de cerri pt 2010 pt ca pt 2009 s-au ocupat deja locurile... Va vine sa credeti?
Asa ca Pupicu la 8 luni e inscris si la cresa si la gradnita.... 
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mamacita spune:
AndreB,"La multe lunisoare!'si sa se faca sanatos,ca este delicios,l-am vizionat azi in clipul"Balaceala"de 5 ori,la cererea publicului(Alexut)care tot imi spunea"Uite cum face bebe","Uite cum se joaca bebe",pentru ca apoi sa-l si imite
.A,si m-a intrebat cum il cheama,apoi"Dar de ce Matei?",ca doar e perioada "de ce"-urilor.![]()
Adryana,nici eu nu cred ca un supliment de lapte praf e solutia,iar pe cutiile de cereale scrie ca nu se introduc in biberon,deci,desi am auzit ca se practica la greu metoda si nu numai in Romania,eu am ales sa urmez indicatiile producatorului si nu numai.Deci,da-i bataie cu lapticul tau si urmareste-i starea de sanatate si castigul ponderal.
Angelique,tot ce pot sa mimez a propos de mesajul tau este![]()
![]()
.Bravo tie,te-ai miscat repede,caci uite unde s-a ajuns!