Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Aici puteti vedea camera copiilor

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

tot eu sunt..vad k vorbesc singura pe aici la ora asta, dar baietii sunt plecati la plimbare , iar briana doarme. Voiam sa va intreb daca ati inceput imunizarea copiilor si daca da, cu ce anume. Noi anul trecut am mers pe oscilococcinum, o doza pe saptamana din sept pana in aprilie si nu a racit niciodata.

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna dragelor,

AndreB insanatosire grabnica....ca si noi suntem in aceasi oala numai ca avem alt capac....

MADALUTA draguat mobila iar oglinda e haioasa...asa mi sa parut....sa o stapaniti sanatosi
Se pare ca , cauza crampelor severe ......colici....sunt amplificate de o bacterie e coli digestiv....Cand am iesit din spital am facut coprocultura deoarece KK era verde insa datorita faptului ca alaptam exclusiv la san era apos si cred eu ca nu am recoltat suficient pt proba pt ca a iesit negativ. Acum am repetat coprocultura la alt laborator si a iesit pozitiv pt e coli.Acum ii dam Zinnat si Debridat.Nu spun cat ma doare sufletul sa-i dau la o luna si o saptamana antibiotic...imi vine sa mor de ciuda. Am facut si noi coprocultura si asteptam rezultatul.Intr-o saptamana nu a luat deloc in greutate si nici pofta de mancare nu mai are la fel....Sa speram ca ne facem bine curand...

mocutza

Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Madaluta,ma bucur ca mi-ai urmat si mie sfatul. Eu am alt stil,dau sfaturi cand mi se cer,eventual argumentez de ce asa si nu altfel,dar nu insist in nici un caz si pe nici o cale,pe principiul ca fiecare om matur trebuie sa ia propriile decizii si sa-si asume propriile responsabilitati si consecinte=principiul autonomiei si autodeterminarii.
Asta nu inseamna ca nu-ti sunt prietena
Mi-a placut foarte mult camera copiilor,foarte vesela.
Mocutza,si voi bolnavi?Dar ce ,nu mai alaptezi exclusiv?
Edit:Mocutza,evident,va urez sanatate cat mai repede!
AndreB,tie ti-am dat sfaturi necerute,scuze!

Mergi la inceput

MAMACITA nu mai alaptez exclusiv insa banuiesc ca e coli sunt luati din spital pt ca timp de 3 saptamani am alaptat exclusiv si KK era verde uneori.....NU CREZI? Acum alaptez si bea si supliment NAN1 pt ca nu am lapte suficient.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

MAMACITA nu mai alaptez exclusiv insa banuiesc ca e coli sunt luati din spital pt ca timp de 3 saptamani am alaptat exclusiv si KK era verde uneori.....NU CREZI? Acum alaptez si bea si supliment NAN1 pt ca nu am lapte suficient.

Scaunul copiilor alaptati exclusiv este de obicei galben mustar,dar deseori este verde fara nimic patologic,pur si simplu pentru ca tranzitul intestinal este mai rapid ptr.laptele matern sau daca bebelusul a fost mai deshidratat in ziua respectiva.
coli digestiv nu se ia ca si cel urinar,mai ales din spital,ci se poate lua de la maini nespalate care au venit in contact cu fecale si apoi cu alimentele sau vasele bebelusului.Sa nu mi-o iei in nume de rau,nu spun ca asta este situatia la voi,dar asta este calea cea mai frecventa de transmitere.Ar mai fi alimente insuficient preparate sau stocate necorespunzator,dar clar nu e cazul,sau contact cu apa infectata sau nefiarta minimum 5 minute.repet,ti-am redat cateva din caile comune de transmitere pe care ti le-ar fi zis si pediatrul,nu ca sa spun ca voi tineti bb in mizerie,departe de mine gandul,ci ca pe cale digestiva sunt alte moduri de contaminare si,eventual,poate gasiti sursa.

Mergi la inceput

MAMACITA in cazul asta chiar nu stiu de unde a putut lua....ne spalam pe maini si inainte de a pune biberonul la sterilizat si cand il scoatem de la sterilizat....si bineinteles dupa ce schimbam bebe...si inainte sa alaptam .... etc...asa mai departe....unde mai pui ca de ce tie frica de aia nu scapi ...eu utilizez numai clor si nu alti detergenti tocmai in ideea ca ...clorul este mai puternic decat altii gen Domestos...etc si dezinfecteaza cel mai bine.....
Oricum astept rezultatele la probele noastre.....ca si eu sunt mai mult decat curioasa sa aflu sursa ...cum a putut lua aceasta bacterie...

mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, f draguta mobila! si scaunul de la birou imi place muuult de tot! e tot de ei facut?
Cat despre ascutit dintisori: a incercat de vreo 2-3 ori sa ma "pupe" cu dinti, dar nu l-am lasat, i-am distras atentia, si vad ca a uitat sa mai incerce. Sper sa ramana asa!
Foarte tare faza cu pampersul in masinuta!

Adryana, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa primesti de la viata tot ce iti doresti! .

Mocutza si AndreB, sanatate multa puiutilor! si insanatosire grabnica!

Eu sunt in dilema cu concediul din octombrie. Facusem rezerv in Antalya si ne-au anuntat ca charterul din 2o s-a anulat. Acum am gasit prin alta agentie, in 18 oct si ne-au asigurat ca nu se intampla asa ceva, dar tot am emotii! a mai fost cineva in Turcia in luna octombrie? sincer, n-as vrea sa raman fara vacanata, ca o astept de 2 ani, iar mai devreme de 18 oct nu poate al meu sot sa-si ia concediu.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Multumesc pentru sfaturi Mamacita si fetelor pentru compasiune.

Da, ia si Biotics baby si tratament homeopat cu Colibacillinum 15 ch (produs din tulpini de e coli, eficenta unui vaccin). I-am administrat de 2 ori pana acum Zinnat-ul si se pare ca-l tolereaza (nu varsa). In antibiograma nu aparea substanta din Zinnat ci altele, dar sper sa fie bine, pentru ca altfel pe Cedax l-am testat data trecuta, nu mai poate fi luat si acum. Nu mai face febra si s-au mai normalizat si scaunele. Cu mancarea suntem inca in asteptare, mananca putin, dar se hidrateaza bine (Humana Elektrolit si apa cate 300 ml pe zi, supa de legume, 100 ml/zi). Da, si noi am facut analize (eu,sotul, bona) si asteptam azi-maine rezultate. Nici la prima tentativa nu am avut nici unul nimic. Nu stiu de unde sa fi venit. Acum, la drept vorbind nu ai cum sa controlezi 100% un copil atat de mic, se joaca si in parc (cu taica-su, cu bona)si cine stie pe ce pune mana pe acolo, cu toate ca am lasat instructiuni sa fie bine sters de fiecare data cu servetele antibacteriene si spalat la venire. sper sa fie mai bine. Incerc sa va tin la curent, eu cu moralul fiind la pamant tot citind despre asta pe net si despre putinele cazuri de rezolvare reala. La sf lunii l-am programat si la un ecografist f.bun in Bucuresti, special pentru a vedea cum e si abdominal.

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

AndreB,nu pot decat sa-ti spun sa ai incredere in Dzeu sau,daca nu,in ce te anima pe tine,ptr.ca totul sa se termine cu bine.Intr-adevar,infectii urinare recurente pot aparea in caz de hidronefroza,chisturi sau alte afectiuni renale,drept care ideea unui echo abdominal este excelenta.
Ma intriga putin ca pe antibiograma nu era Cefuroxima,substanta activa din Zinnat,sau macar Kefurox,ptr.ca este unul din atb.de baza pentru testare.
Ma bucur de toate informatiile pe care ni le-ai dat in ultimul mesaj; intr-adevar,merge spre bine si ar trebui sa-ti ridice moralul.Scuza-ma daca sunt cicalitoare,dar insist sa nu cadeti in capcana opririi premature a tratamentului(se pare ca si 10 zile ar fi eficient,eu recomand de obicei 14 zile,tocmai din cauza rezistentei Coli).
Sanatate multa si definitiva!

Mergi la inceput