Gravidute si mamici de Constanta (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

despre noi ..ce sa va mai spunem...!? tati trebuie sa plece la Sibiu la un seminar de duminica pana marti si nu stim cum sa facem... El vrea sa ne ia si pe noi acolo, dar eu nu stiu daca este o idee buna. Dar nici acasa singura cu doi copii nu ma vad 3 zile....
Chiar daca ne apucam sa cautam bona, nu cred k vom gasi asa de repede, caci suntem saraci in astfel de cunostinte. daca aveti recomandari, dat-mi si mie de veste, poate gasim pe cineva macar 4 ore pe zi...
Cu cresa n-am rezolvat-o nici acum, si la Big-ben nu prea l-as duce.

Of, ce m-as duce la Sibiu( tinand cont k in vara asta n-am vazut muntele)... ...da singura cu doi copii printr-o pensiune, cred k va fi greu, nu? Tot am cautat pe net ceva cu o gradina mare sau cu loc de joaca pt copii da n-am gasit nimic..
Chiar aveam in plan un w-end acolo , dar in octombrie, pt k tati are intalnirea de 10 ani de la terminarea academiei, numai k atunci am fi luat o bunica dupa noi sa stea cu copiii . Acum fiind in timpul saptamanii nu au cum nici sa mearga nici sa stea cu noi

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

am citit de curand ca prea multe jucarii sunt nocive pt o dezvoltare armonioasa. Si nu neaparat in sensul de copil razgaiat, caruia i se fac toate poftele. Ci, acel studiu afirma ca acei copii - din medii mai putin avute- si care aveau mai putine jucarii decat ceilalti.. erau obligati de natura imprejurarilor sa-si puna mintea si imaginatia la contributie, sa-si dezvolte fantezia, sa improvizeze, sa creeze.
Am gasit si un articol interesant despre jucarii si nocivitatea lor:

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=20&idart=36

De fapt toate articolele de se site sunt interesante si-mi pare rau k nu pt fi si eu un parinte AP...Ma straduiesc insa..

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

tot pe aici!!

aseara pe la 11 , cand a venit tati, am hotarat ce facem cu vacanta, intr-un final, (scuze ca fac aici saga din concediul nostru, parca alte lucruri mai bune nu aveti de citit...)si profitam de zilele astea frumoase d emare si mai stam azi si maine in cta, am fost la plaja, am facut o baie, apa e BES-TI-A-LA, super-super-super, calda si limpede.

o sa plecam vineri, ne-am hotarat la Cheia, stiti voi ceva, vreo pensiune, vreo referinta pe acolo??

Madaluta, gandurile mele sunt alaturi de tine, dar nu stiu daca te pot ajuta cu ceva. un ??

Mocutza, daca ai vreo intrebare, nelamurire ca mami 'noua' in bransa, shoot!

bine, Angi, esti pufoasa!! te simti mai bine?? hi-hi-hi, stiam eu!! hai o si nu iti mai face rau, ca se ocupa altii de asta!

pupici,

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Madaluta,ti-am raspuns la pm;te va ajuta daca esti hotarata pt.bona.Nici eu nu sunt adepta 100% a attachment parenting-ului,contine destule utopii psihologice; asta din partea cuiva care vede mai mereu ce are omenirea urat fizic si psihic.
Angelique,v-am admirat;esti mai plinuta,dar seducatoare.Eu,cel putin,nici cand eram slabanoaga rau nu preferam genul de silueta anorexica.Esti femeie,mama,nu umeras.
mav,inca n-am terminat
Fiquelle,abia acum mi-a returnat pompa,deci,cand doresti,da pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Hello si de la noi!

Mada, sa stapaniti sanatosi mobila pt copii! in sfarsit!
Eu as zice sa mergeti la munte cu tati! chiar daca stai ziua singura cu ei, macar schimba aerul, tati e cu voi seara si sigur le va face bine copiilor! daca gasiti o pensiune cu o curte ok , n-ar trebui sa fie foarte greu, zic eu!

Angi, esti o frumusete, cu toate kg alea de care zici, si pe care eu nu le vad! Pupicu e din ce in ce mai frumos, iar aici imi place la nebunie! seamana cu Mutulica din Alba-ca-Zapada, care, de altfel, e preferatul meu! si poza cu pozitia de mancat e mortala!

Florin-a, sanatate multa Veveritei! imi pare tare rau ca iar e racita! din pacate, n-am nici eu umidificator, ca te ajutam cu placere! sa stii ca Batista Bebelusului e f buna, si dupa ce o cureti ii poti pune picaturi ca sa-i usureze respiratia.

Doc, tin pumnii pt o vacanta frumoasa, indiferent unde o "rezolvati"!

Esme, felicitari pt bebe nr 3! si vorba lui Fisun, toata admiratia pt curajul tau! mai ales ca e asa mica junioara!

Adryana, sunt de aceeasi parere: convinge-te ca e sanatoasa bebita si incearca sa-i suplimentezi papa seara. Eventual, pune-i cereale in laptele tau (1masura, doua), dar trebuie sa-i dai cu biberonul.

Noi suntem bine, ne-au iesit si ceilalti 2 dinti de jos, acum avem 8! Filip alearga deja si toata ziua vrea afara, normal. Mai nou, ne imita, inclusiv cand il certam! ce sa zic, e mortal, ne bufneste rasul, cu greu ne abtinem...cred ca o sa fie si mai "vai de mama noastra"! e un zapacit de nu se poate! Mada, ajung la vorbele tale! unde mai pui ca de cand e tuns, chiar ca parca seamana cu Darius, doar ca nu are ochii albastri!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Adriana, eu iti urez La multi ani! din seara asta ca sa fiu prima.
Madalina, sa folositi sanatosi mobila noua. As vrea si eu mai multe detalii, daca se poate. Cat a costat, de unde ati cumparat-o, etc pentru ca trebuie sa caut si eu mobila in curand si nu stiu unde.
Mamacita, daca nu aveai piciorul in ghips ai mai fi avut tu amintiri asa frumoase?. Piciorul in ghips si doi copii calare pe tine.
Doc, vacanta frumoasa! Lasa ca recupereaza Serbanel la capitolul greutate.
Angi, cred ca la nunta respectiva Pupi era mai admirat decat mireasa. Cel putin mie asa mi s-a parut.
Mokika, felicitari pentru motare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Felicitari fetelor care merg in concedii, merg la plaja, la munte,se distreaza, petreceri...
Incep sa duc dorul zilelor senine: de o luna intreaga starea de sanatate a lui Matei ne tine intre agonie si extaz. Acum o luna, am debutat fulminant cu o infectie urinara cu e coli; tratamente peste tratamente, copilul nu mai manca, scadea in greutate, burtica ravasita complet, ii plangeai de mila, nu alta.... Se rezolva, avem 2 seturi de analize care confirma insanatosirea. Dupa urmeaza o perioada de o saptamana linistita, in care il scot la plaja (si cu unele dintre voi am fost chir in niste dupa-amiezi) si l un moment dat face o temperatura sustinuta 2 nopti la rand de 39-40 de grade. Ne-am alarmat, da-i cu antitermice, rezolva iar burtica cu tratament si regim, dam vina pe stropii de apa de mare pe care i-ar fi inghitit din joaca in bazinul lui. Din presupusul diagnostic de enterocolita virala, in urma analizelor reiese ca a revenit infectia urinara si mai abitir ca prima, si ghinion este rezistenta dupa biograma la o groaza de antibiotice tari. Acum inghite Zinnat care are un gust oribil si pe care ma rog lui Dumnezeu sa-l poata lua pana la capat si sa nu-l vomite. De mancat e complet dat peste cap: de 2 saptamani nu mai mananca carne, e pe lapte de regim Hn acum, din fiecare mancare i-a la mari rugaminti cate 4-5 lingurite. Mai mult flamand decat viu. Noroc ca accepta sa bea apa si ii mai dau si electroliti.
Daca nu trece nici cu acest antibiotic, nu stiu ce sa ma mai fac. Intre timp, face si un tratament homeopat. Doamne ajuta!

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf

Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

AndreB,m-a impresionat necazul vostru. Dar unde s-a captusit cu Coli,ca e germen de spital,nu umbla pe toate drumurile?!Si de aceea si este atat de rezistent. La antibiograma a iesit sensibil la Zinnat?Teoretic este f.bun,dar daca zici ca v-a iesit rezistenta la toate antibioticele...V-a recomandat si Biotics in paralel cu antibioticul?Pentru protejarea si refacerea florei intestinale,sa nu i se mai ravaseasca burtica.De obicei,infectiile cu Coli plurirezistent se trateaza intravenos; se monteaza o branulica si scapa copilul de varsaturi,plus ca e mult mai eficient. De asemenea,cura de antibiotic trebuie urmata cel putin 10 zile,dar de obicei 14 zile,altfel apar recaderi(reinfectari).A,plus masuri de "lifestyle"-sterilizarea rufariei. Ar fi bine insa de gasit sursa,ptr.ca daca nu l-ati avut internat,onseamna ca vreun adult din anturaj"poseda"Coli.
Te-am innebunit,dar m-am repezit asa cu sfaturile(pertinente)doar-doar veti scapa de necaz.
Mirela79,ia uite aici
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/37%20-%20Ianuarie%202008/?action=view¤t=Joaca3.jpg
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/37%20-%20Ianuarie%202008/38%20-%20Februarie%202008/?action=view¤t=IMG_0161.jpg
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/41%20-%20Mai/?action=view¤t=IMG_0333.jpg
Nu era mai bine fara ghips?

Mergi la inceput

Adryana_4u:

Mamacita: multumesc mult pentru mail dar mai ales pentru toate sfaturile utile de acolo.Da, ne-am hotarat in sfarsit pentru bona si asta datorita prietenilor buni care au insista pe toate caile k cealata varianta nu e buna pentru niciunul dintre copii, deocamdata.

Mirela: despre mobila ce sa-ti spun?...referintele nu sunt tocmai bune, dar cu toate astea eu am ales varianta asta... e "made in china"..si cred k am spus totul.Mie mi-a placut insa in primul rand faptul k e vesela( asa cum imi plac mie camerele copiilor) si in al doilea rand k e din MDF si nu din pal.Pretul a fost de 2500 lei cu saltea relaxa , transport si montaj, iar magazinul este la dacia la etaj(unde este sexy club)

Andre b: nu pot decat sa va urez multa sanatea, caci altceva nu stiu la capitolul asta....Imi pare tare, tare rau k sunteti asa bonaviori.
Astazi am aflat si de finutul meu care are 3,5 ani k face gentamicina injectabil din cauza unei infectii puternice in gat, care n-a cedat la primul tratament tot cu antibiotic si tot injectabil si face seara febra pana la 39,2 de mai bine de o sapatamana, continuu

Andicu:oho..da aveti dinti nu gluma...Nu si-i ascute pe voi?
Cat despre agitatie, zapaceala si nebunii, e doar inceputul...Asa va fi de-acum inainte si va veti amuza de fiecare nazdravanie si veti uita toate relele cand veti vedea k face altele...
De la o zi la alta uit ce a facut in ziua precedenta si ma amuz/ enervez/minunez de ce-l mai duce mintea....
astazi de exemplu cand sa duca pampersul brianei ( k el il duce de obicei la cos) si-a dat seama k e mai usor sa-l duca in masinuta decat in mana...Si nu s-a lasat pana nu a reusit, desi i-a cazut de"n" ori pana a a juns in bucatarie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

buna si de la noi,

Adryana, sa fii fericita si sa va bucurati de Binecuta!

AndreB, ce sa mai spun, imi pare tare tare rau!

Va multumim tare tare mult de aprecieri si ANdicu, sa stii ca in poza aceea chiar seamana Pupicu cu Mutulica

Mada, mergi la SIbiu ca va fi mai bine.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput