Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

da,mersi mult ii spusesem unei colege la servici de el sa-i cumpere la fetita pt scoala ,da nus de ce stiam ca e adidas.mersi mult
deci asa cu rochitele..doar te distrai

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:

deci asa cu rochitele..doar te distrai

Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cine are fasul asta???cat este oare de lung marimea 102???
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-longue.aspx?productid=324086829&documentid=346108&single=false&categoryid=47808171

ficamea e la bunici,sotul se uita la meci...asa ma plictisesc

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Seara buna! M-am intors azi de la mare...odata cu vremea urata . Ce mai faceti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

am revenit si eu... pachetele au fost ok... doar pentru mine am avut niste pantaloni care nu prea imi vin... dar cum sunt in faza de slabire, sper in primavara sa fie ok...

si o intrebare mare pentru cele cu experienta:

codul pentru http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?automodule=gallery&req=si&img=274 care este? il stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Am primit si eu azi aviz pt coletele din 30.07 si 01.08, au venit pe 29.08. Am avut multe produse catre care au mai fost postate linkuri, 2 lenjerii (coquelicot si herbier) care sunt dragute, dar mai mult imi plac cele berlingot, si altele, dintre care unele nu mai sunt pe site. Am mai gasit astea:
Pt Mara
www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">Parka style caban, pe rosu, marimea 86 - e o geaca mai de toamna spre iarna, nu foarte groasa, dar am uitat ca o comandasem si-n primavara, asa ca acum am 2; nu-i nimic, o fac cadou
www.laredoute.fr/vente-manteau-a-capuche-en-suedine.aspx?productid=324120871&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">Manteau à capuche en suédine-foarte misto, arata ca un cojocel din blana si e gros
www.laredoute.fr/vente-poncho-bebe-fille-ou-garcon-a-capuche.aspx?productid=324092733&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=9" target="_blank">Poncho, abricot - foarte k lumea si asta, din material ca de prosop, ar fi mers de mnune la plaja, acum nu stiu ce o sa mai facem cu el; sper sa-i vina si la anul
www.laredoute.fr/vente-blouson-bebe-fille-a-capuche-cocoon.aspx?productid=324137815&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Geaca primara/toamna, vert pale - am luat si pt Mara, si pt finuta mea, o recomand; materialul e k lumea, gluga detasabila
www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Geaca groasa, prune/parme - f k lumea, groasa, se face si veste, are gluga detasabila, culaoarea prune nu e asa inchisa ca pe site, geaca e putin lucioasa, nu mata, arata bine; eu imi aminteam ca am comandat rosie, dar in comanda imi apare asa cum am primit-o
www.laredoute.fr/vente-trench-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131358&documentid=414708&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Trench - sunt foarte multumita de el, il recomand; eu l-am luat cu 10 euro

Pt sot:
www.laredoute.fr/vente-pull-torsade-edeis.aspx?productid=324133519&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Pulover gros cu torsade - e k lumea, mie imi place mult, insa nu-i vine mariului; desi ii comand de obicei XL, puloverele EDEIS luate acum ii sunt mari; cred ca ar fi trebui t sa-i iau L; ajunge la prieteni
www.laredoute.fr/vente-sweat-col-camionneur-zippe.aspx?productid=324046200&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Bluzon pe rosu si pe bleumarin - interesante, flausate
www.laredoute.fr/vente-pull-tunisien-raye-soft-grey.aspx?productid=324133070&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">Bluza subtire -foarte finuta, merita
www.laredoute.fr/vente-pull-raye-edeis.aspx?productid=324133353&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Bluza EDEIS - foarte k lumea, merita; aceeasi remarca de mai sus la produsele EDEIS - cred ca trebuie comandate cu o marime mai putin decat cea obisnuita
www.laredoute.fr/vente-pull-marin-edeis.aspx?productid=324133411&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Pulover bleumarin in dungi, gros - desi arata foarte bine pe site, este foarte gros, greu si lalau, mai ales la maneci; mariului nu-i place, dar merge pt un barbat foarte casual
www.laredoute.fr/vente-pull-col-v-soft-grey-10-pourcent-cachemire-manches-longues.aspx?productid=324133779&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">Pulover bleumarin casmir - foarte moale si fin; merita
www.laredoute.fr/vente-2-polos-manches-courtes-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324131496&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">set de 2 tricouri - le recomand; materialul e mai grosut, merg acum; par de calitate; eu am luat gri in dungi si bordo, dar cred ca mai iau un set

Pt mine:
www.laredoute.fr/vente-tongues-o-neill.aspx?productid=324139166&documentid=488508&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Papuci O'Neill- am inceput cu ei, pt ca sunt extrem de multumita; sunt moi, comozi, usori; nu ma bat intre degete; ii recomand; in realitate arata mai bine decat pe site, rozul e mai pal
www.laredoute.fr/vente-gilet-zippe.aspx?productid=324104554&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">Pulover cu fermoar si broderie - f k lumea si moale; de regula imi iau 42/44 de la LR, acum am luat 38/40 si imi vine bine
www.laredoute.fr/vente-tunique-taillissime.aspx?productid=324114909&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=2" target="_blank">Bluza Taillisime - interesanta, pare din hartie creponata
www.laredoute.fr/vente-top-tunique-la-redoute-creation.aspx?productid=324114751&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">Top brodat - dragut, arata mai bine pe site
www.laredoute.fr/vente-pull-tunisien.aspx?productid=324125290&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Bluza in dungi - draguta
www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-2-en-1-femme.aspx?productid=324112550&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">set 2 maieuri, alb/negru + negru/alb - foarte k lumea, le recoamnd
www.laredoute.fr/vente-top-la-boutique.aspx?productid=324065465&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">bluza La Boutique = f draguta, interesanta, ma cam strage in sold, dar nu e vina nimanui ca eu mananc saorma la 11 noaptea
www.laredoute.fr/vente-tunique-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133091&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=2" target="_blank">bluza cu multe culori - e f k lumea, usoara si subtire, culorile mai aprinse decat pe site, dar mie imi place, e vesela, de vara
www.laredoute.fr/vente-blouse-brodee-la-redoute-creation.aspx?productid=324113662&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&prodcolor=1" target="_blank">Bluza brodata bleumarin - interesanta, arata mult mai bine pe site, dar merge; e absolut necesar un top pe dedesubt, asa ca ma apuc de rascolit LR-ul

Cadouri am avut o geanta neagra tendances, naspa rau de tot si o geaca Ative Wear marimea 174, framboise, captusita cu polar culoarea mov - nu-mi dau seama daca e de dama sau de barbat, oricum mie imi sta ca pe gard (ma cuprinde, dar la maneci mi-e extrem de larga; parca ar fi facuta pt culturisti )

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

'Neata! Cine vrea ?
Clau uelcam bec!
Gravi, frumoase lucrusoare. Sa le purtati sanatosi!
Am editat ca n-am inteles ce vrea ama si am dat un raspuns fara rost.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama1357

am revenit si eu... pachetele au fost ok... doar pentru mine am avut niste pantaloni care nu prea imi vin... dar cum sunt in faza de slabire, sper in primavara sa fie ok...

si o intrebare mare pentru cele cu experienta:

codul pentru http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?automodule=gallery&req=si&img=274 care este? il stie cineva?

Ama,nici nu conteaza ce cod a fost,poza a fost pusa din 2005,a expirat si mama codului de atunci.
Clau,bine ai revenit pe plaiuri redutiste!
Gravi,sa purtati cu placere lucrusoarele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

neatza! sint la birou, dar va urmaresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Graviduta - m-ar interesa pe mine geaca ...desi nu stiu daca i-ar veni lui David...

Mergi la inceput