Shoppaholicele Redouto-masochiste (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

dupa ce am pus mesajul mi-am dat seama, si am zis sa-l las asa sa nu mai editez ca sa va dati seama cat sunt de buimaca :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

O am pe prima, luata acum un an. E ok ca marime, purtabila la diverse ocazii, as fi vrut-o cu vreo 5 cm mai lunga (am 1,72m si imi vine cam cu 3/4 de palma deasupra genunchiului), dar in rest foarte ok. Daca ar fi fost din stofa de lana subtire, era si mai bine...dar, e vb de redoute.

Si nu, nu este plasticoasa, e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Multumesc, fetelor.

Citat:
citat din mesajul lui vlada

Graviduta - m-ar interesa pe mine geaca ...desi nu stiu daca i-ar veni lui David...

Andreea

Azi trec pe la finuta mea, sa vad daca o vrea mama ei (pt la anul, ca acum ii e prea mare) si, daca nu o vrea, iti spun.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Nu mai ziceti nimic?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Nu mai ziceti nimic?

cristina d.

miki daca stii ajuta-ma te rog, ce culoare e encre?ca nu apare in tabelul de culori

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Cred ca e culoarea cernelii. Uite www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=encre" target="_blank">aici haine de culoarea encre

cristina d.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Cred ca e culoarea cernelii. Uite www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?SearchType=HeaderSearch&Keyword=encre" target="_blank">aici haine de culoarea encre

cristina d.

merci mult...fac eu o medie intre culorile alea ca sunt nuante diferite

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Nuschu,cred ca stiu ce vrei sa cumperi culoarea encre.Daca e ce cred eu,nuanta e violet,asa scria in suivi de comande dupa ce am comandat-o,adica exact nuanta din poza.Asta e?
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-montant-la-redoute-creation.aspx?productid=324140854&documentid=201208&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=5

Mergi la inceput

lorenza www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22898536&productid=324132661&documentid=207608" target="_blank"> asta vroiam sa iau si cand selectezi culoarea encre nu se schimba poza si de asta nu stiam ce culoare mai e si asta

33+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

lorenza www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22898536&productid=324132661&documentid=207608" target="_blank"> asta vroiam sa iau si cand selectezi culoarea encre nu se schimba poza si de asta nu stiam ce culoare mai e si asta

33+ DAVID-MIHAI

Aaaaaaaaaaaaa!Oricum encre e ceva in genul culoarea cernelii pana la violet.

Mergi la inceput